Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

sağol canımm şimdi ben buraya üy oldum bir seferliğinemi bu 9.90 tl..
birde gerçektende 9.90 mı alıoruz şaşırtmaca bişi yok dimi bilgilendirimisin

Tabikiiii, Şimdi şöyle;

-istediğin kadar çek alabilirsin ayrı ayrı ama bir alışverişte bir çek kullanabiliyorsun ,

100 tllik ve üzeri alışverişte 9,9 tleye aldışın çeki kullanıp 50 tl indirim yaptırıyorsun
200tllik ve üzeri alışverişte 14 tleye aldışın çeki kullanıp 100 tl indirim yaptırıyorsun
500 tllik ve üzeri alışverişte 24 tleye aldışın çeki kullanıp 250 tl indirim yaptırıyorsun
bu yazdığım 100-200-ve 500 alışveriş rakamları o çekleri kullanabilmen için sınır rakamlar.

Örneğin 550 tllik bişeymi aldın yada alıvan 24 tllik çeki al 250 tl indirimin olsun :))))

topiği olan arkadaşları takip ediyorum şimdilik ama

yok benim topikciğimm :) canım açmayı düşünüyorum da eriniyorum biraz :)) bugünlerde heran açabilirim

ama baya hırslandım çünkü bilgisayarımda bi klasörde resimlerini biriktiriyorum bide listem var

çok eğlenceli oluyo aldıkça işaretliyorum felan...

bu 4 koli 2 ay içinde aldıklarım biliyormusun :) tencerelerimi tabaklarımın kolilerini sayınca onlarla birlikte 8 koli oluyorlar :)

çok heyecanlı çok eğlenceli şuan için bu süreç sende bigün bi bakmışın 8-10 koli :)))

Allahımmmmmm inşallahhh inşşallahhhhh

hmm anladım canımmm :) sağoll

İnşallahhh.. :)) hadi aç aç erinmee(üşeniyorum anlamında demek dimi) :)) Senin topik açma zamanın gelmişş

inşallahhh.. :)) hadi aç aç erinmee(üşeniyorum anlamında demek dimi) :)) senin topik açma zamanın gelmişş

aç aç aç aç aç aç haydiiiiiiiii aççççççççççççç :)))))))

selam arkadaşlar :)

hepinize kolay gelsin çeyiz hazırlığında..

bende bu süreçteyim, burada sizinle fikir alışverişinde bulunmak istiyorum..

şimdi bir sorum olacak.. bu hafta başı bernardodan yemek takımı aldım, yanında 400 tl hediye çeki vardı, çatal bıçakta alırsam 800 tl hediye çeki vereceklerini söylediler, bende 2 sini birlikte aldım..

aranızda bernardodan çatal bıçak takımı (misafir için olanlar) alanlar var mı ? 50 yıl mı ne garanti veriolarmış..

bir de 800 tl hediye çeki ile ne alayım bernardodan .. beğendiğiniz, kalitesine güvendiğiniz ürünleri var mı ?

bence bardak takımını masa örtünü ve servis ürünlerini alabilirsin canım

poff Bernardo 2. ürüne %50 indirim başlatmışşş bi hafta daha sabretseydim 150 TL. kar edecektimm yarın gidip sorucam ürünlerim teslim edilmemişti zaten iptal edip yeniden satın almak isteyeceğim yada bana 150 TL. lik alışveriş çeki versinlerr diğer istediklerimi alayımmm Şuleee

Yettim bacım :))

ya canım kötü olmuş gerçekten ama sana şunu söylim eğerki yeni kampanya başlatmışsınız oyüzden iptal etmek istiyorum dersen etmezler bence çek te vermezler onlar zarar eder çünki ve bunuda istemezler. sen başka bir sebepten iptal et bence sonra olmazsa bernardonun başka mağazasından alırsın

nerde oturuyosun istanbulsa bir sürü mağazası var sonuçta

evett ama nette okudum biraz iadelerde çek veriliyormuş yeni alışverişlerde kullanılmak için
bi şansımı deneyeyim bu ikinci setim falan desem
yardımcı servis ürünlerini alacaktım onları hediye etsinler yada

poff alışveriş aşkım öldüü

Ölmesin ölmesin e çek veriyorlarsa iyi sonuçta çekte para yani ve alıcağın ürünlerin indirimden olacak.

sen git bi konuş sorun çıkarırlarsa ben bunları istemiyorum çekimi verin dersin

Ölmesin ölmesin e çek veriyorlarsa iyi sonuçta çekte para yani ve alıcağın ürünlerin indirimden olacak.

sen git bi konuş sorun çıkarırlarsa ben bunları istemiyorum çekimi verin dersin

evet evet hemde bu şikayetlerle ilgili ne diyorlar bide onları dinlerim :)

ahaahahahaa hadi sevalcim gayret sana güveniyoruz sen hepsinin üstesinden gelir indirimli alırsın o takımları

çok sorun çıkarttı bu müşteri yollayın defolu ürünleri derlermiş :)))
veee Sevalll içindeki Romance aşkını kalbine gömermiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…