evet en eğlenceli yeri orası zaten :) şimdi bi büyük poşet daha çıktı bikaç parça daha ekledikten sonra onları da kolilerim sanırım :)
sağol canımm şimdi ben buraya üy oldum bir seferliğinemi bu 9.90 tl..
birde gerçektende 9.90 mı alıoruz şaşırtmaca bişi yok dimi bilgilendirimisin
topiği olan arkadaşları takip ediyorum şimdilik ama
yok benim topikciğimm :) canım açmayı düşünüyorum da eriniyorum biraz :)) bugünlerde heran açabilirim
ama baya hırslandım çünkü bilgisayarımda bi klasörde resimlerini biriktiriyorum bide listem var
çok eğlenceli oluyo aldıkça işaretliyorum felan...
bu 4 koli 2 ay içinde aldıklarım biliyormusun :) tencerelerimi tabaklarımın kolilerini sayınca onlarla birlikte 8 koli oluyorlar :)
çok heyecanlı çok eğlenceli şuan için bu süreç sende bigün bi bakmışın 8-10 koli :)))
hmm anladım canımmm :) sağollTabikiiii, Şimdi şöyle;
-istediğin kadar çek alabilirsin ayrı ayrı ama bir alışverişte bir çek kullanabiliyorsun ,
100 tllik ve üzeri alışverişte 9,9 tleye aldışın çeki kullanıp 50 tl indirim yaptırıyorsun
200tllik ve üzeri alışverişte 14 tleye aldışın çeki kullanıp 100 tl indirim yaptırıyorsun
500 tllik ve üzeri alışverişte 24 tleye aldışın çeki kullanıp 250 tl indirim yaptırıyorsun
bu yazdığım 100-200-ve 500 alışveriş rakamları o çekleri kullanabilmen için sınır rakamlar.
Örneğin 550 tllik bişeymi aldın yada alıvan 24 tllik çeki al 250 tl indirimin olsun :))))
yok benim topikciğimm :) canım açmayı düşünüyorum da eriniyorum biraz :)) bugünlerde heran açabilirim
ama baya hırslandım çünkü bilgisayarımda bi klasörde resimlerini biriktiriyorum bide listem var
bu 4 koli 2 ay içinde aldıklarım biliyormusun :) tencerelerimi tabaklarımın kolilerini sayınca onlarla birlikte 8 koli oluyorlar :)
çok heyecanlı çok eğlenceli şuan için bu süreç sende bigün bi bakmışın 8-10 koli :)))
Bu 4 koli 2 ay içinde aldıklarım biliyormusun :) tencerelerimi tabaklarımın kolilerini sayınca onlarla birlikte 8 koli oluyorlar :)
inşallahhh.. :)) hadi aç aç erinmee(üşeniyorum anlamında demek dimi) :)) senin topik açma zamanın gelmişş
aç aç aç aç aç aç haydiiiiiiiii aççççççççççççç :)))))))
poff Bernardo 2. ürüne %50 indirim başlatmışşş bi hafta daha sabretseydim 150 TL. kar edecektimm yarın gidip sorucam ürünlerim teslim edilmemişti zaten iptal edip yeniden satın almak isteyeceğim yada bana 150 TL. lik alışveriş çeki versinlerr diğer istediklerimi alayımmm Şuleee
Yettim bacım :))
ya canım kötü olmuş gerçekten ama sana şunu söylim eğerki yeni kampanya başlatmışsınız oyüzden iptal etmek istiyorum dersen etmezler bence çek te vermezler onlar zarar eder çünki ve bunuda istemezler. sen başka bir sebepten iptal et bence sonra olmazsa bernardonun başka mağazasından alırsın
nerde oturuyosun istanbulsa bir sürü mağazası var sonuçta
evett ama nette okudum biraz iadelerde çek veriliyormuş yeni alışverişlerde kullanılmak için
bi şansımı deneyeyim bu ikinci setim falan desem
yardımcı servis ürünlerini alacaktım onları hediye etsinler yada
poff alışveriş aşkım öldüü
Ölmesin ölmesin e çek veriyorlarsa iyi sonuçta çekte para yani ve alıcağın ürünlerin indirimden olacak.
sen git bi konuş sorun çıkarırlarsa ben bunları istemiyorum çekimi verin dersin
evet evet hemde bu şikayetlerle ilgili ne diyorlar bide onları dinlerim :)
bence günlk yemek takımı masa örtüsü ve günlk tencerelerini alabilrsn cnm
bence bardak takımını masa örtünü ve servis ürünlerini alabilirsin canım
teşekkürler :)
bence de masa örtüleri, bardak takımlarına bakmak lazım..
indirim başlıcak cuma günü diyolardı bakmak gerek :)
ahaahahahaa hadi sevalcim gayret sana güveniyoruz sen hepsinin üstesinden gelir indirimli alırsın o takımları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?