çok sorun çıkarttı bu müşteri yollayın defolu ürünleri derlermiş :)))
veee Sevalll içindeki Romance aşkını kalbine gömermiş
basarız bizde orayı
Canım sen nerde oturuyorsun hangi mağazadan ne kadara hangi ürünleri aldın bakim merak ettimdeDD
Ataşehir cnm /
ben kozyatağı Carrefourdaki Bernardodan Romance yemek & kahvaltı takımı aldım ilk takımı bi önceki 2. ürüne %50 indirimli olarak
550 TL. ye aldım sonra şehir fırsatından 2 çek aldım (98 TL = 200 yerine geçiyor) 2. takımlarımıda bu çeklerle aldım
700-200 = 500 taksit (12,50 ta bonus kullandım ) = 485 + 99 = 583 ede ikinci takımları almış oldum
(Mayıs'ta teslim edileceğini söylediler )
OYYYY CANIM YA BU ÇOK KARIŞIK OLDU BEN İÇİNDEN ÇIKAMADIM AMA :d ANLADIĞIM KADARIYLA 12 KİŞİLİĞE TAMAMLAMIŞSIN.
HALLOLUR İNŞALLAH KONUŞUNCA BURDAN BİLGİLENDİR MUTLAKA
kızlar sizlere birsey danısmak istiyorum. özellikle kalabalık ailelere gelin giden arkadaslara sorum
şimdi ben 12 kişilik yemek takımı alıcam ama 12 kişilik bana yetmiyor. en az 15 kişilik falan olmalı.
yemek takımları genelde 12 kişilik oldugu için 1 tane 12 kişilik aynı model 1 tanede 6 kişilik alma gibi bir durum yok
tek parca seklinde tabaklarını vs satan bildiğiniz marka var mı?
yani 1 tane 12 kişilik alıp sadece tabaklarını 3'er tane daha alıp 15 kişiliğe tamamlamak gibi birsey yapmak istiyorum
2 tane 12 kişilik almak hem masraf acısından yük hemde 24 kişilik gereksiz
Sana yardımı dokunurmu bilmiyorum ama markaların outlet mağazalarında tek tek porselenler satılıyor. Modellerini arayıp buluyorsun.
Örneğin kütahya porselenin İstanbulda VIA PORT AVM de mağazasında bu tür ürünler mevcutD
öyle birsey güzel olurdu ama benim istanbula gitme şansım yok malesef
Hımmmm hangi şehirdeysen yada hangi mağazadan aldıysan onlara sor bence mutlaka bu tür yerleri vardır diye düşünüyorum.
bugün sordum aslında karaca magazasına anlattım ne yapmak istediğimi
ama parça olarak tek ürün satmıyoruz dediler
acaba baska markalarda var mı arastırıcam bakalım yine ama zannetmiyorum olacagını
begendiğim takımlarda karacadaydı
OYYYY CANIM YA BU ÇOK KARIŞIK OLDU BEN İÇİNDEN ÇIKAMADIM AMA :d ANLADIĞIM KADARIYLA 12 KİŞİLİĞE TAMAMLAMIŞSIN.
HALLOLUR İNŞALLAH KONUŞUNCA BURDAN BİLGİLENDİR MUTLAKA
kalp çerezlik takımının 2 numarasına en nihayetinde ulaştım
bu 2 numarada keramet var sanırım ben hala bulamadımiçi gözükmeyecek ama illa takım olsun istiyorum
bu hafta da bulamazsam türbeye dua etmeye gitcem
canım şok a baktınmı :)
a 101 de uyuyp uyanıryorduk ailecek neredeyse
şokta var mı?
yarın gitmeliyim
nişanlımı da seferber ettim denizli'de arıyor
sorma canım yaa
bende kaçtane a101 gezdim
kardeşimi aldım kipaya gittim oraya da gelmişti hepsini didik didik aradık ikimiz yok yok
burdaki kızlar söyledi istanbulda şok ta var diye.. ( ben t.dağ dayım) gittim şok a bize daha gelmedi gelicek dediler.. )
bugün önünden geçerken aklıma geldi girdim atek tek baktım hepsine buldum en nihayetindee
hiç kaçırmadan git sendfe şok a
Nasıl iyi geldi bu haber anlatamam sana valla
yarın giderim bitmeden
çok teşekkürler
kızlaaaar ben topiğime aldıklarımı ekleyeceğim ama ilk eklediğim sayfaya mı eklesem son sayfayamı eklesem
hangisi daha ii olur sizceee :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?