Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

dekorasyon.com alışveriş çeki alan arkadaşlar :)) çekleriniz kullandınız mı :) ben havlu almak istiyorum ama hem çeşit çok hemde kalite konusunda kararsız kaldım bu yaşıma kadar sık aralıklarla kararsız kalmamıştım ne zormuş bu çeyiz işi (

bu fincan takımını aldım biraz tuzlu oldu ama...size de soruyim dedim sizce de güzel mi?çünkü baya bir baktım hiç beğenemedim fincam takımı en sonundada bunu aldım artık az da kalınca alıyım bari bunu da bu konu kapansın aradan çıksın dedim...

bence güzel tatlım :)

ama kullanımı nasıl olur sanki biraz narin gibiler..

bernardoda da böyle yandan eklemeli modeller vardı ama ben çabuk kırılır diye almadım..

bence güzel tatlım :)

ama kullanımı nasıl olur sanki biraz narin gibiler..

bernardoda da böyle yandan eklemeli modeller vardı ama ben çabuk kırılır diye almadım..

işte üstlerinde kabartmaları var bunun da...gelin gideceğim aile kahveyi seviyo da biraz da onlara özel aldım geldiklerinde şık olur veririm diye...ya elimde yıkıcam ya daaldığımız bulaşık makinesinin kahve ve kaşıklar için 3, bir sepeti var ona koyup yıkıcam..

canım ben aldım ve kullandım nişan için bohça seccade ve havlu aldım hepside çok güzel çıktı çok kaliteli
benim aldıkalrımda bunlar

Days in Colours un mikrofiber yorganlarından alan var mı fiyatı çok uygun gibi :26:

kampanya bitimi beklemeden kargo diyorlar

Son düzenleme:

güle güle kullan o zaman tatlım :)

her güne vurmadın mı bir sorun olmaz bence de, kahveyi bende sevmeye başladım son yıllarda , o yüzden bende birkaç değişik kahve takımı alıcam

aRkadaşlar öğrendiğim bir bilgiyi paylaşmak istedim Romance serisinde bir değişiklik yapmışlar
desen aynı olacakmış ancak tabaklar yuvarlak olacakmış yeni gelen ürünler bu şekilde

Kılzar istanbulda Gelin Home mağazaları nerelerde vardır alanlar yardımcı olurlarmı sitesinde iletişim bölümüne baktığımda adresler var ama perakende satarlarmı siz nerelerden aldınız aldıklarınızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…