İlk sayfaya tabikii.. istersen hem ilk hem de son sayfayada ekleyebilirsin.. :))
Eki Görüntüle 351160 bu fincan takımını aldım biraz tuzlu oldu ama...size de soruyim dedim sizce de güzel mi?çünkü baya bir baktım hiç beğenemedim fincam takımı en sonundada bunu aldım artık az da kalınca alıyım bari bunu da bu konu kapansın aradan çıksın dedim...
bugün aldıklarım kızlar, çaydanlığı beğenerek aldım, cezveleri de nasıllar sizce ?
Eki Görüntüle 351224 Eki Görüntüle 351225
çok güzeller :) güle güle kullan:) bunlarda benim de gözüm var :) ama cezve takımı olarak bu modeli düşünüyorum :) Eki Görüntüle 351231 çift taraflı kullanım kolaylığı var :))
bence güzel tatlım :)
ama kullanımı nasıl olur sanki biraz narin gibiler..
bernardoda da böyle yandan eklemeli modeller vardı ama ben çabuk kırılır diye almadım..
dekorasyon.com alışveriş çeki alan arkadaşlar :)) çekleriniz kullandınız mı :) ben havlu almak istiyorum ama hem çeşit çok hemde kalite konusunda kararsız kaldımbu yaşıma kadar sık aralıklarla kararsız kalmamıştım ne zormuş bu çeyiz işi (
işte üstlerinde kabartmaları var bunun da...gelin gideceğim aile kahveyi seviyo da biraz da onlara özel aldım geldiklerinde şık olur veririm diye...ya elimde yıkıcam ya daaldığımız bulaşık makinesinin kahve ve kaşıklar için 3, bir sepeti var ona koyup yıkıcam..
Şule nerelerdesiiiiiiin merak ettimm canımm
Canlarım ya burdayım burdayımtatile çıkmıştım bir kaçgün ondan yazamadım ama işte geldim burdayım
hoşgeldiiiiiiiin :)))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?