Açelya 83 Parça Dekorsuz Porselen Yemek Takımı - Yemek Takımı - Kütahya Porselen
Kızlar bu siteden alışveriş yapan varmı hiç. Yeni keşfettim canlı destektende görüştüm. 2 aydır internetten satış yapıyorlarmış. Kredi kartına kapıda ödeme seceneği var istediğim yemek takımı çok uygun sizce ne yapmalıyım ????
Süheylaaa , Sevallll nerelerdesiniz bana acil yardım :)
Burdayıımmmm :)) Tatlım Güvenemediysenn kapıda ödeme yap :)
Kılzar istanbulda Gelin Home mağazaları nerelerde vardır alanlar yardımcı olurlarmı sitesinde iletişim bölümüne baktığımda adresler var ama perakende satarlarmı siz nerelerden aldınız aldıklarınızı
Açelya 83 Parça Dekorsuz Porselen Yemek Takımı - Yemek Takımı - Kütahya Porselen
Kızlar bu siteden alışveriş yapan varmı hiç. Yeni keşfettim canlı destektende görüştüm. 2 aydır internetten satış yapıyorlarmış. Kredi kartına kapıda ödeme seceneği var istediğim yemek takımı çok uygun sizce ne yapmalıyım ????
Dün Yenikonak ta gördümm çok güzellerr gözüm kaldıı :)) İstanbulda var mı bilmem Ankarada mağazası olcak ama..
alayım ama dimi ne dersin ????
bende açelya istiyorum gidip alcam yalnız kırık olur tabaklar çizik olur kontrol edip alcam çalıştığım için haftaiçi evde olmuyor hoş annemde açar bakar ama bilmiyorum, güvenili ise site al canım hattaha bende bir araştırayım
mağazalarını bulamadım sitede bayiliklerinde açılmıyor , iletişimdende fabrika ve merkez bilgilleri geliyor satış yapıyorlarmı acaba
Yeni çeyiz hazırlayan bir arkadaşımda vardı bu set, çok şık duruyor ve fiyatı da aşağı yukarı böyle bişydii çok şık ve zarif :)
Çok ciciiiii Çok şeker beğendimD güle güle kullan canımmmmm
benim böle hiç beyaz ağırlıklı nevresim takımım yok hevesleniyorum gitgide
buda çok güzelmişş
güzel günlerde kullan canımm :)
Ayy çok teşekkür ederim.. En güzelleri senin olsunnn tatlımm
Bendee çok beğendimm.. Çok güzel görünüyolar dimi seçmekte çok zorlandımm çokk..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?