Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Burdayıımmmm :)) Tatlım Güvenemediysenn kapıda ödeme yap :)

Dün Yenikonak ta gördümm çok güzellerr gözüm kaldıı :)) İstanbulda var mı bilmem Ankarada mağazası olcak ama..

bende açelya istiyorum gidip alcam yalnız kırık olur tabaklar çizik olur kontrol edip alcam çalıştığım için haftaiçi evde olmuyor hoş annemde açar bakar ama bilmiyorum, güvenili ise site al canım hattaha bende bir araştırayım

Dün Yenikonak ta gördümm çok güzellerr gözüm kaldıı :)) İstanbulda var mı bilmem Ankarada mağazası olcak ama..

mağazalarını bulamadım sitede bayiliklerinde açılmıyor , iletişimdende fabrika ve merkez bilgilleri geliyor satış yapıyorlarmı acaba

kargoda falan bugune kadar hasarla karşılaşmadık diyorlar sorun olursa ürünün ister geri gönderin ister biz size kırık çakarsa parça göndeririz diyorlar bilemiyorumki zaten sadece bonusa taksıt yapıyorlarmış Ablamdan kartı çarpabilirsem alcam bende bonus yok .

sende bi araştır bakım ya olmazsa alıcam burdan cok uygun fiyat

Yeni çeyiz hazırlayan bir arkadaşımda vardı bu set, çok şık duruyor ve fiyatı da aşağı yukarı böyle bişydii çok şık ve zarif :)

selam gençler sizleri burdan takip ediyorum benim çeyiz derdim yok ama bir genç kızım var, ona çeyizlikler almaya başladım ee tabi zevklerimiz uymayabilir diye şimdi ki gençlerin neleri beğendiğini burdan az çok kestirebiliyorum...kızıma aldıklarımı bende resimlesem bu başlık altında olurmu ki? bu arada hepinize aldıklarınızı,rabbim sağlıkla huzurla kullanmak nasip etsin inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…