Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kızlar merhabalar bende bu nevresimi almayı düşünüyorum suhos galiba aynı marka demi bunlar seninkide hoş

suhos bir duygu iki sen üç giz :))

ya amaaaa bugün bana gidip beyaz ağırlıklı bi nevresim aldıracaksınız galiba

seninkide çok ciciymiş giz :)

sÜPERLERRRRRR :d Özellikle fincanlar ne şirin öyle kuş ve kelebek var saplarında çok bayıldım ama ben bunlaraaaa D

kızlar merhabalar bende bu nevresimi almayı düşünüyorum suhos galiba aynı marka demi bunlar seninkide hoş

Seninkide çok hoşş aynı markadann.. Çok kararsız kaldım ama son kararımı verdim benn :) Güle güle kullann tatlımm..

sÜPERLERRRRRR :d Özellikle fincanlar ne şirin öyle kuş ve kelebek var saplarında çok bayıldım ama ben bunlaraaaa D

Onları annem çok beğendii ama fincanların yapısı farklıymışş biri yuvarlak biri daha keskinn hiç dikkat etmemiştim ben

klasik duruyorlar içine sindiğine eminmisin peki

kızlar bende cotton box ın ranforce nevresim takımı deborah modelini beyendim vipdükkanda indirimde de 74,90tl ama ürün kalitesi hakkında bi fikrim yok alıp almamakta kararsızımm yaa alan bilen varmı hiç?

canım sana geldiği zaman bilgi verebilirmisin kalitesi ile ilgili bende ona göre alayım en azından

beğenmezsem iade ederim diye düşündümdüü :)) Tamam tatlım bugün siparişini verdimm gelince özelden haber ederimm

çeyiz topikimede yazabilirsin saolaısn vallla pamuk satenimiş beğeniceğini düşünüyorum günlük kullanım için alıyorsun demi

Kızlar fikirlerinize ihtiyacım var

yaklaşık 2 hafta önce schaferdan yemek,çatal kaşık,tencere,kahvaltı seti falan aldım evde çok yer olmadığı ve yazın taşınma ihtimalimiz olacağı içinde mağazada kalmasını istedik 1 sene boyunca bu arada düğünü 2014 falan diye düşünüyoruz.Nese sonra benim içime kurt düştü gittim mağazaya aldıklarımı bana teslim etmelerini söyledim teslimatı da hemen yaptılar fakat şimdi bu ürünlerin garantisi başladı evlenmeme de daha 2 seneden fazla var ürünlerde 2 sene garantili acaba yanlış mı yaptım ya çok huzursuz oldum.Ve acelemi ettimişim bunları almak için sizce.

Son düzenleme:

bence çok acele etmemişsin bunlar kırılacak bozulacak ürünler değil .. alıp ödemiş aradan çıkarmış olursun .. sıkma canını bence...

bence çok acele etmemişsin bunlar kırılacak bozulacak ürünler değil .. alıp ödemiş aradan çıkarmış olursun .. sıkma canını bence...
Garantisi biteceği için o zamana kadar ona takılıyorum mağazada mı bekletseydim eve getirmekle hata mı ettim diye:44:

ama bu tarz şeyleri hep erkenden alıyoruz taksiti bitsin aradan çıksın diye çünkü daha bir sürü eksik gedik çıkıyor

elektrikli aletleri öyle düşünebilirsin onları geç alırsın canım

ama bu tarz şeyleri hep erkenden alıyoruz taksiti bitsin aradan çıksın diye çünkü daha bir sürü eksik gedik çıkıyor

elektrikli aletleri öyle düşünebilirsin onları geç alırsın canım
Haklısın sanırım çok yeniyim bu konuda bunlarda ilk aldıklarım diyebilirim teşekkürler

çok hoşmuş hayırlı olsun :) ben de fikir istiyorum benim seneye olur düğün belki.şimdiden ben de alsam mı? bir de kampanyalı mı aldın bunları çeyiz seti şeklinde mi ve fiyatları??

çok hoşmuş hayırlı olsun :) ben de fikir istiyorum benim seneye olur düğün belki.şimdiden ben de alsam mı? bir de kampanyalı mı aldın bunları çeyiz seti şeklinde mi ve fiyatları??
Canım bana sordun sanırım.kampanyadandı ama ben hep modelleri değiştirdiğim için fark aldılar.Birde küçük tencere seti kampanya haricindeydi zaten.Toplam 2550,00 TLye geldi.Tek TEk istersen yazarım fiyatlarınıda.Seneye düğün düşünüyorsan almak en mantıklısı benim 2014 ama aldım şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…