Teşekkür ederim tatlımm :)) Diğer almayı düşündüğüm son sonkararım dediğimm bunlarr inşallah değişirmemm :))
Diğer almayı planladıklarımmm..
Eki Görüntüle 355524 Eki Görüntüle 355525 Eki Görüntüle 355526
Eki Görüntüle 355527 Eki Görüntüle 355528 Eki Görüntüle 355531 Eki Görüntüle 355532
Nasıllar sence?
kızlar merhabalar bende bu nevresimi almayı düşünüyorum suhos galiba aynı marka demi bunlar seninkide hoş
sÜPERLERRRRRR :d Özellikle fincanlar ne şirin öyle kuş ve kelebek var saplarında çok bayıldım ama ben bunlaraaaaD
seninkide çok hoşş aynı markadann.. çok kararsız kaldım ama son kararımı verdim benn :) güle güle kullann tatlımm..
onları annem çok beğendii ama fincanların yapısı farklıymışş biri yuvarlak biri daha keskinn hiç dikkat etmemiştim ben
Seninkide çok hoşş aynı markadann.. Çok kararsız kaldım ama son kararımı verdim benn :) Güle güle kullann tatlımm..
Onları annem çok beğendii ama fincanların yapısı farklıymışş biri yuvarlak biri daha keskinn hiç dikkat etmemiştim ben
klasik duruyorlar içine sindiğine eminmisin peki
canım sana geldiği zaman bilgi verebilirmisin kalitesi ile ilgili bende ona göre alayım en azından
beğenmezsem iade ederim diye düşündümdüü :)) Tamam tatlım bugün siparişini verdimm gelince özelden haber ederimm
çeyiz topikimede yazabilirsin saolaısn vallla pamuk satenimiş beğeniceğini düşünüyorum günlük kullanım için alıyorsun demi
Kızlar fikirlerinize ihtiyacım var
yaklaşık 2 hafta önce schaferdan yemek,çatal kaşık,tencere,kahvaltı seti falan aldım evde çok yer olmadığı ve yazın taşınma ihtimalimiz olacağı içinde mağazada kalmasını istedik 1 sene boyunca bu arada düğünü 2014 falan diye düşünüyoruz.Nese sonra benim içime kurt düştü gittim mağazaya aldıklarımı bana teslim etmelerini söyledim teslimatı da hemen yaptılar fakat şimdi bu ürünlerin garantisi başladı evlenmeme de daha 2 seneden fazla var ürünlerde 2 sene garantili acaba yanlış mı yaptım ya çok huzursuz oldum.Ve acelemi ettimişim bunları almak için sizce.Eki Görüntüle 355587 Eki Görüntüle 355583 Eki Görüntüle 355584 Eki Görüntüle 355585 Eki Görüntüle 355586
Garantisi biteceği için o zamana kadar ona takılıyorum mağazada mı bekletseydim eve getirmekle hata mı ettim diye:44:bence çok acele etmemişsin bunlar kırılacak bozulacak ürünler değil .. alıp ödemiş aradan çıkarmış olursun .. sıkma canını bence...
Haklısın sanırım çok yeniyim bu konuda bunlarda ilk aldıklarım diyebilirimama bu tarz şeyleri hep erkenden alıyoruz taksiti bitsin aradan çıksın diye çünkü daha bir sürü eksik gedik çıkıyor
elektrikli aletleri öyle düşünebilirsin onları geç alırsın canım
Canım bana sordun sanırım.kampanyadandı ama ben hep modelleri değiştirdiğim için fark aldılar.Birde küçük tencere seti kampanya haricindeydi zaten.Toplam 2550,00 TLye geldi.Tek TEk istersen yazarım fiyatlarınıda.Seneye düğün düşünüyorsan almak en mantıklısı benim 2014 ama aldım şimdidençok hoşmuş hayırlı olsun :) ben de fikir istiyorum benim seneye olur düğün belki.şimdiden ben de alsam mı? bir de kampanyalı mı aldın bunları çeyiz seti şeklinde mi ve fiyatları??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?