Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

arkadaşlar dekorasyon.com dan havlu alan var mı (bambu olmayan) 200 TL lik alışveriş yapmam gerek hemde 2 sefer nevresim takımı almayı düşünüyorum limiti fazla aşmayım diye de havlu alayım diyorum hiç havlum yokta aradan çıkmış olur

cok acil yani gerekli ve önemli seyler neler..???

Senin için gerekli ve önemli neler ise onlar tatlım.. :) Sıfırdan başlıyorsann önce kendine bi liste yap ve önemli olduklarını düşündüklerinden başlayabilirsinn :) garantisi olan ürünleri sona sakla beyaz eşya vs :)

Canımcım bak bu sitede uygun şeyler var taksitlerde çok iyi ben alışveriş yaptım Çok ilgeleniyorlar hatta bıkaç bişi alacaksan canlı destek var sağ altta öğlen gibi açılıyor ordan konuş bana ekstra %10 indirim yapıyorlar tüm ürünlerde :)))

NEVRESM TAKIMLARI - Sarev Nevresim Takmlar, Ta Nevresim Takmlar, Cotton Box Nevresim Takmlar, Pike Takmlar, Bebek Nevresim Takmlar, Yatak rtleri, Uyku Setleri

canımmcımm tşk ederimm amaa martın limiti dolu dekorasyon beni batırdı nisanda ancak ama şimdiye 3 battaniye 5 nevresim oldu az öz hesabı dur diyorum kendime :) yatak odasını bu şekilde bi süre kapatıyorumm :) mutfak var şulee misafir ÇKB, yemek takımı ve bardak seti için ata altın atıcamm nisan mayıs hazirann.. temmuzda sınav var sonra atalar bozulurr 850 tl ye çıkar die tahmin ediorum çeyiz koşusuna devamm

Planlar Planlar Planlarrrrr DD Bende 1-2 battanıye alıp kapatıcan senın gıbı yatak odasını şu an mayısa kadar sıkıntıdayım mayısta öğrenim kredim biticek ( allahın belası okurken aldıydım şimdi ödemek ne zor bi bilsennnnn ) o bittikten sonra misafir ÇKB, yemek takımı ve bardak seti falangiriş yapıcam bakalım . Ben peşin alamam büyük ihtimalle taksitli alırım bakalım yaza kadar ufak tefek bişiler alırız yinede :)) duramayız bence büyük takımları yaza bırakalım canım

aynenn duramayız ben taksitle almıorum canımm param varsa alıorum yoksa almıorum altın yapmam şartt yaz gelio fırlıcak fiyatlarrr :)) Tavsiye ederim tatlımm altınııı ben geçen yıl haziranda 548 tlye almıştım şimdiki fiyatı 689 tl :) tchiboyu bekliyorum ordan alıcam bi kaç parça bişii 29 nisan doğum günümm tencere seti falan aldırmayı düşünüorumm anneme

altın herzaman iyi yatırım değilmi canım sen çalışıyomuydun okuyomuydun sınav vardemişsin ama ne sınavına gireceksim ????

altın herzaman iyi yatırım değilmi canım sen çalışıyomuydun okuyomuydun sınav vardemişsin ama ne sınavına gireceksim ????

çalışıyorumm kpss ye hazırlanıorumm pazar günü 1 den 8 e kadar dersss hafta içi akşam soru çözümlemeler vs koşuşturmacaa :)) önceden başlasaymışım keşke bu çeyizee inanki çok pişmanımm yok ojesidir yok modasıdır hep bunlardaydı gözümm şimdiye baktıklarımın yanından geçmezdimmm.. Şimdii tam tersi

CANIM YA İNŞALLAH KAZANIRSIN ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERSİN :)

ÖYLE TABİDE ÇOKTA GEÇ KALMIŞ SAYILMAYIZ YAVVV KARAMSARLIĞA DÜŞME OLDUGU KADAR BAŞARACAĞIZ BİZ BU İŞİ :dd

CANIM YA İNŞALLAH KAZANIRSIN ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERSİN :)

ÖYLE TABİDE ÇOKTA GEÇ KALMIŞ SAYILMAYIZ YAVVV KARAMSARLIĞA DÜŞME OLDUGU KADAR BAŞARACAĞIZ BİZ BU İŞİ :dd

öyle tabii :) olduğu kadar aminn canım inşallah teşekkür ederimm
çeyize bu yılın başında başladımm ki kendimi tebrik ederimm baya bişicikler almışımm bu arada dekorasyon.com faturamı kesmişş bu akşam kargoya verilir diyo hayırlısıyla gelsin bakalım ilk iki siparişim

Selam kızlarr nasılsınız :)
suhos şimdiden başarılar dilerimm bende smm için bişeyler yapmak istiyorum ahh bi çalışmaya başlasam...

aldığım kucak tepsileri gelmiş çok sevdim iyiki dayanamayıp almışımm :)))

sağol canım iyilik valla

sen hangi tepsileri almıştın bakım ben kacırmısım onlar

Teşekkür ederim tatlım benimm Güle güle kullannn tepsilerinii :)

şulee şulee çok kötü bişi olduu şulee istediğim nevresime 22 tl zam yapmışlarrrr

kısssssss hangi nevresimdi o dekorasyon.comdan aldığınmı ??

bu arada bornozla ilgili bi konu aştım çeyizimize neler aldık kısmına annene sorup oraya bir iki cvğp yazıver tatlım DDd

kısssssss hangi nevresimdi o dekorasyon.comdan aldığınmı ??

bu arada bornozla ilgili bi konu aştım çeyizimize neler aldık kısmına annene sorup oraya bir iki cvğp yazıver tatlım DDd

o mavili ipek tencek olan 377 di 399 olmuş.. Kazık yiyorumm Çekim olsada bananeee.. anlamıorum die bişi yazmadım sen benden bi adım önde olduğun içinn :)

o mavili ipek tencek olan 377 di 399 olmuş.. Kazık yiyorumm Çekim olsada bananeee.. anlamıorum die bişi yazmadım sen benden bi adım önde olduğun içinn :)

ayyyyyyy aldım deme sakın onu çok para güzelim ya 40 tlye bi nevresim bi uyku seti alırsın ayolllllll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…