hımmmmmm çokk hoşmuş beğendim valla güle güle kullan canım
teşekkür ederim tatlımmm bende birinin çeyiz topiğinde gördümmsonra indirim sitelerinde gördüm eyfel kulesi bernardo takımlarımla uyumlu renklerinide çok beğendim aldım eve gelincede iyiki almışım dedim :)
en son limangodan bi elbise aldım kendime :115: dağıtıma çıkmış şimdilerde eve doğru gidiyodurrr onu bekliyorum merakla :)
kartım dolu çeyizlere mola :44:
ayyyyyyy aldım deme sakın onu çok para güzelim ya 40 tlye bi nevresim bi uyku seti alırsın ayolllllll
250 tl indirim çekimle onu bohçayı ve fincanı alıcaktımmalcam onu yaww olmadı iade ederim beğenmezsemm.. evet uyku setimm eksiiiiikkkkk
canım geldimi nakışlı nevresim kalitesi nasıl çok merak ediyorum
canım bende görmüşsündür ben aldım ondan çünkü 2 hafta önce gerçekten çok beğeniceksin geldiğinde
geldi canım evde çok beğendim :)
Sendemi görmüştüm bilmiyorum nerden aldığını sormuştum Limangoda kampanyadaydı
ertesi günü markafoniyede gelince dayanamadım aldımm iyiki dayanamamışımm
annem ve babama göre gereksiz bişey
ama benim için çok gereklikullanmasamda içimde kalmamış olacak :97:
evet canım limangodan markayo gitmiştim
ayyy aynen anne babaya feci gereksizdi inanırmısın bizimkilerde ne gereksiz birşey dediler bana
çeyiz topiğin varmı canım yoksa açsana fikir olur hepimize
ben artık büyük parçaları alıcam kartımda borçlar var ıncık cıncığa gidiyordu bu ay jumbodan birşeyler alcam kısmetse ya bu ay yada nisan ayında alcam artık
merinosdan battaniye alan var mııııı:26:
bennnilk aldığım çeyizzimm :)
olur mu canımm.. Taç gibi değil.. İlk aldığım çeyiz o yani hiç bir bilgim olmadann :) ama seviyorumm ne bilimm ilk merinos battaniyemle başladım o yüzdennkalitesi normal :)
Eki Görüntüle 359143
çok cicii :)))))
indirimdenn almıştımmÇok teşekkür ederimm tatlım :)
ben hiç battaniye almadım annem kesin almıştır ama :))
Almıştır.. Annem bana battaniyen var almıştım ben sana yeter alma diyo.. annene sor aldıysa aldıklarına bak sonra alıp almamaya karar verirsinn
ayy sorma nevresim alınca alma ben aldım diyo çok beğendiysem alıyorum dayanamayıp
yorgan hediyeli nevresim aldım yorganın var daha alma diyo
bende en azından çok beğendiklerimi alayım fazlası evde kalır
(zaten nevresimler bana kalıyo demeye başladı :) )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?