Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

hımmmmmm çokk hoşmuş beğendim valla güle güle kullan canım

teşekkür ederim tatlımmm bende birinin çeyiz topiğinde gördümm sonra indirim sitelerinde gördüm eyfel kulesi bernardo takımlarımla uyumlu renklerinide çok beğendim aldım eve gelincede iyiki almışım dedim :)

en son limangodan bi elbise aldım kendime :115: dağıtıma çıkmış şimdilerde eve doğru gidiyodurrr onu bekliyorum merakla :)
kartım dolu çeyizlere mola :44:

canım bende görmüşsündür ben aldım ondan çünkü 2 hafta önce gerçekten çok beğeniceksin geldiğinde

ayyyyyyy aldım deme sakın onu çok para güzelim ya 40 tlye bi nevresim bi uyku seti alırsın ayolllllll

250 tl indirim çekimle onu bohçayı ve fincanı alıcaktımm alcam onu yaww olmadı iade ederim beğenmezsemm.. evet uyku setimm eksiiiiikkkkk

canım bende görmüşsündür ben aldım ondan çünkü 2 hafta önce gerçekten çok beğeniceksin geldiğinde

geldi canım evde çok beğendim :)
Sendemi görmüştüm bilmiyorum nerden aldığını sormuştum Limangoda kampanyadaydı
ertesi günü markafoniyede gelince dayanamadım aldımm iyiki dayanamamışımm

annem ve babama göre gereksiz bişey
ama benim için çok gerekli kullanmasamda içimde kalmamış olacak :97:

evet canım limangodan markayo gitmiştim

ayyy aynen anne babaya feci gereksizdi inanırmısın bizimkilerde ne gereksiz birşey dediler bana

çeyiz topiğin varmı canım yoksa açsana fikir olur hepimize

ben artık büyük parçaları alıcam kartımda borçlar var ıncık cıncığa gidiyordu bu ay jumbodan birşeyler alcam kısmetse ya bu ay yada nisan ayında alcam artık

yok canım açmadım çünkü diğer topiklere bakınca bende pek bişey yok diye düşünüyorum :)
aslında evde annemin aldıklarıyla baya bişiyler olmuştur :)
biraz daha çoğalsınlar öyle açayım diye bekliyorum kredi kartlarıyla paralar :119: nasıl gidiyo değilmi...

kalitesi nasıl canım güzel şeyler var o markada
yok yok sorumu geri alıyorum aldığına göre kalitelidir zaten :)

olur mu canımm.. Taç gibi değil.. İlk aldığım çeyiz o yani hiç bir bilgim olmadann :) ama seviyorumm ne bilimm ilk merinos battaniyemle başladım o yüzdenn kalitesi normal :)

Almıştır.. Annem bana battaniyen var almıştım ben sana yeter alma diyo.. annene sor aldıysa aldıklarına bak sonra alıp almamaya karar verirsinn

ayy sorma nevresim alınca alma ben aldım diyo çok beğendiysem alıyorum dayanamayıp
yorgan hediyeli nevresim aldım yorganın var daha alma diyo
bende en azından çok beğendiklerimi alayım fazlası evde kalır
(zaten nevresimler bana kalıyo demeye başladı :) )

hehe :) aynen aynenn.. yatak odasını bi süre kapatıyorumm.. Birikim yapmak şart.. Nasıl olsa zamanım çok gene beğenirsem alırım ilerde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…