Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Kızlar sizce bu çerçeveler nasıl?

Dekorasyon.comda 50 tllik çekim var baktım baktım alacak bişi bulamadım :) SSS

Bunlar çok hoşuma gitti 3 boy alım diyorum çekimle 60-70 civarı bişey oluyor bakaın bakalım sizce almalımıyım.

süheyla ve sevalcimmm arkadaşınıza azıcık fikir verin ayol.

( sühoşcum demiştim sana almadan duramıyorum ama çekimi kullanmalıyım dimi )

Eğer almamı önerirseniz aşağıdaki modelle yukarıdaki model arasındada seçim yapmama yardım edin lütfen :d

Son düzenleme:

canımcımm eğer alıcaksann yuvarlak model daha çok hoşuma gitti :) Ve yeni ürünler geliyor çekin son kullanım tarihi 16 mart az beklee

bi ara mor mutfak ürünleri nerede vardır diye bir yazı okumuştum ben görmedim ama içerenköy carrefourda tek renk ürünlerin bi arada olduğu standlar düzenlenmiş sırf mor yada sırf yeşil ablam söleyince yazayım dedim

SÜHOŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

Dayanamayıp

aldığım uyku setim
Eki Görüntüle 360735

pike takımım

ve daha önce aldığım nevresimime takım battaniyem

Görüşlerinizi paylaşın lütfen benimle.

Özellikle uyku setini bu model almakta iyi yapmışmıyım ?
Özellikleri pamuk saten olması ve baza eteğinin fırfırlı değilde düz olmasıydı kullanırmıyım bilmiyorum ama yinede fırfırlı eteklerden nefret ediyorum

Güle güle kullann tatlımm.. :)) Sarevin dimi o uyku seti.. Piken laleli çok hoşmuş.. Benden bi adım öndesin die boşa demiorum iştee.. benim uyku setimm yokk Ben olsamm o model uyku setini almazdımm.. ama kötü olduğundan değil ben daha çok allı güllü çiçek böcekk canlı seviyomm Sen güle güle kullan tatlım..

Sağol canım evet hepsi sarev marka daha güzelleri senin olsun inşallah

Benim Hoşuma gidiyordu bu modeller nevresim olarak uyku setindede kullanılır diye düşündüm aldım valla napim Sen beğenmedin mi bakim :

Beğendim beğendimmm

Canım ya iki kişilik kahvaltı takımı oluşturucamm dün porlanddan bunu aldık.. Tabi bunun tabaklarını falan alıcaz fincanlar bi başlangıç sence nasıl ?

renkler çok güzel güle güle kullan canım ben de bu ay sütyen ve geceliklerimi aldım hatta bi iki sene daha almam heralde

Çok teşekkür ederim canım bunlar nette 40 lira ve sadece sütyen fiyatı ben bunları 3 er liradan felan aldım,sosyete pazarından.hemde kutulular.Bu hafta da yeni modeller getirirse alacagım.Geceliği felan da var belki onu alırım

Son düzenleme:

Evfet sen kesinlikle allı güllü seviyorsun fincanları çok şirin çiçekli çiçekli ama aynısının tabaklarını bulabilecekmisin? fincanlar cıvıl cıvıl tabakları birazdaha sade olmalı sanırım

tabikisi senin zevkine kalmış

Canım güle güle kullan

Ben daha bu fasılla hiç girmedim çeyiz olarak sen hangi sosyete pazarından aldın bunları 3 lirayaaaaaaaaa

Canım Samsun sosyete pazarından
Bunlardan hariç aldıklarım da var günlük kullanmak için düz renk olanlar hepsi çok kaliteliler.Hepsi Sharin marka ve orjinaller.normalde tanesi altı üstü ayrı ayrı 5 er tl ye satıyor ama bana daha ucuz verdi ortalama 2.5 tl ye almıs oldum tanesini.Yanii bedavaaa :)

Bundan kalmamıstı getirince bunu da alacağım çok begendım takımı çok güzel

İlk uçakla samsuna geliyorummmmmm DDDDD

Kahvaltı takımı zaten bu parça olarak satışı var :) Tabakları kare.. Peçeteleri vs hepsi takım porselen olarak 6 kişilik 408 tl fiyat çıkardııı bizde bize özel iki kişilik alırız dedik :))

Samsundan mıııııı ben de memlekete gideyim neresinde canım bu kadar uygun ve orjinal ben resmen iç çamaşırlarıma bir servet ödedim kıyafetlerime bile bu kadar para harcamamışımdır bunca senedir.

Samsundan mıııııı ben de memlekete gideyim neresinde canım bu kadar uygun ve orjinal ben resmen iç çamaşırlarıma bir servet ödedim kıyafetlerime bile bu kadar para harcamamışımdır bunca senedir.

canım bunları almaya kalksam inan 250 tl tutardı eminim.Sosyete pazarında annem babamda satış yapıyor.Ben bunları aldım ve kadında bizden bir şey aldı para vermedim altları da 5 tl ye satıyordu bana 2 sini 5 tl ye verdi çok ucuza aldım anlayacağın.Samsunda istasyon sosteye pazarı diye geçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…