Kahvaltı takımı zaten bu parça olarak satışı var :) Tabakları kare.. Peçeteleri vs hepsi takım porselen olarak 6 kişilik 408 tl fiyat çıkardııı bizde bize özel iki kişilik alırız dedik :))
vuuuuuuvvvvv 408 çok tatlım ya bencede 2 kişilik al sen onu
SÜHOŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
Dayanamayıp
aldığım uyku setim
Eki Görüntüle 360734 Eki Görüntüle 360735
pike takımım
Eki Görüntüle 360736
ve daha önce aldığım nevresimime takım battaniyem
Eki Görüntüle 360737
Görüşlerinizi paylaşın lütfen benimle.
Özellikle uyku setini bu model almakta iyi yapmışmıyım ?
Özellikleri pamuk saten olması ve baza eteğinin fırfırlı değilde düz olmasıydı kullanırmıyım bilmiyorum ama yinede fırfırlı eteklerden nefret ediyorum
aynenn çokkÇok tatlı bi takım ama :)) Her hafta alıp toplucaz takımıı inşalah
iyiki dayanamayıp almışsınn tatlımmm benimde gözüm varrr o modeldeee haha uyku setinde kaldım bennn :) diğerleride güzelll güzel günlerde kullan
Evfet sen kesinlikle allı güllü seviyorsunfincanları çok şirin çiçekli çiçekli ama aynısının tabaklarını bulabilecekmisin? fincanlar cıvıl cıvıl tabakları birazdaha sade olmalı sanırım
tabikisi senin zevkine kalmış
Teşekkür ederim tatlım ay çok sevindim beğenmene :) ( aramızda kalsın süheyla beyenmedi)
Ben sevdim ya aslında bu modelin turunculu grili rengini beğeniyordum ama uyku seti olarak bu renk daha hoş gibi
Hepsini 300 tl ye aldım ben bunların yine karlı bir alışveriş yaptım gibime geliyor ama :S
bende fuşyalısına takmıştım :) nerden aldın bunları
sulecim bende beğendim çok cici şeyler almışssın kızlar ben bugün jumboya gittim herşey çok pahalıydı sizdende tavsiye alayım tencere çkb de hisardan almam doğrumudur şu bahama çeyiz setini alsam diyorum ne dersiniz arkadaşlar tavsiyelerinize ihtiyacım var
Teşekkürler sevgicimm :)) Grilisi daha hoş şuleBeğendimm öyle demee artıkk :105: Normal fiyatı ne ki?
Teşekkürler sevgicimm :)) Grilisi daha hoş şuleBeğendimm öyle demee artıkk :105: Normal fiyatı ne ki?
NEVRESM TAKIMLARI - Sarev Nevresim Takmlar, Ta Nevresim Takmlar, Cotton Box Nevresim Takmlar, Pike Takmlar, Bebek Nevresim Takmlar, Yatak rtleri, Uyku Setleri
burdan alıyorum tatlım . Cumartesi çok güzel indirim vardı kadınlar gününe özel. hemçok ilgileniyorlar daha öncede aldım bişiler 2 gün içinde geliyor güven sorunun olmasın yani :)
teşekkürler canım
hemen sana fikrimi soylim bundan 1 ay öncesine kadar deli gibi çelik araştırması yaptım bir sürü insandan fikir aldım sonuç;
korkmaz - hisar- jumbo kullanılan malzeme kalite açısından aynı.
sadece marka ve afilli modeller jumboda ve hisarda fiyatı şişiriyor. yani jumbonun yerine hisar almakla hiçbirşey kaybetmezsin canım :)
ben hisarın gold renkli tombik tencerelerini çok seviyorum
umarım yardımcı olabilmişimdir.
ayyy ben sana kıyamam şaka yapıyorum alınma canım
normal hepsi 400-450 civarında oluyor. sanırım . ne dersin 300 çok mu vermişim yoksa:26:
canımm Seval ben :))
Sevalcimm k.bakma nolurKullanıcı adına kandımm.. Aklımdaydı ama işte gitmiş aklımdann.. Hoş gör yaşlılık zor :)
Hayır şule çok iyi bence.. İyi ki almışsın o zamann Seval in dediği gibi kadınlar günü anneler günü mağazaları gezmek lazımm.. :)
kadınlar gününde gezmek lazım mağazaları desene :))
Sevalcimm k.bakma nolurKullanıcı adına kandımm.. Aklımdaydı ama işte gitmiş aklımdann.. Hoş gör yaşlılık zor :)
Hayır şule çok iyi bence.. İyi ki almışsın o zamann Seval in dediği gibi kadınlar günü anneler günü mağazaları gezmek lazımm.. :)
AYYYYY NERELERE GİDEM BENdahada battım bu ay artık ben gezemıcem kızlar ama hala gözüm indirim görüyor. VİPDÜKKAN da SAÇLI MARKA BATTANİYELER 44 E DÜŞMÜŞ OYYYYYYYYYYYYYYYY NAPİM SİZCE GÜZEL MODELLERDE VAR
AYYYYY NERELERE GİDEM BENdahada battım bu ay artık ben gezemıcem kızlar ama hala gözüm indirim görüyor. VİPDÜKKAN da SAÇLI MARKA BATTANİYELER 44 E DÜŞMÜŞ OYYYYYYYYYYYYYYYY NAPİM SİZCE GÜZEL MODELLERDE VAR
kadınlar gününde gezmek lazım mağazaları desene :))
bende yarın kart kesim tarihimi atlatarak yeni alışlara başlayabilirimmm :)
Beni kalitesiyle çok şaşırtmıştı.. O fiyata öyle bi battaniye beklemiyodumm :) Al tabi kaçırmaaBenn hiç bişi alamıyorum bakmakla yetiniyorumm maleseff açlık sınırına düştümmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?