Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Kahvaltı takımı zaten bu parça olarak satışı var :) Tabakları kare.. Peçeteleri vs hepsi takım porselen olarak 6 kişilik 408 tl fiyat çıkardııı bizde bize özel iki kişilik alırız dedik :))

vuuuuuuvvvvv 408 çok tatlım ya bencede 2 kişilik al sen onu

iyiki dayanamayıp almışsınn tatlımmm benimde gözüm varrr o modeldeee haha uyku setinde kaldım bennn :) diğerleride güzelll güzel günlerde kullan

iyiki dayanamayıp almışsınn tatlımmm benimde gözüm varrr o modeldeee haha uyku setinde kaldım bennn :) diğerleride güzelll güzel günlerde kullan

Teşekkür ederim tatlım ay çok sevindim beğenmene :) ( aramızda kalsın süheyla beyenmedi )

Ben sevdim ya aslında bu modelin turunculu grili rengini beğeniyordum ama uyku seti olarak bu renk daha hoş gibi

Hepsini 300 tl ye aldım ben bunların yine karlı bir alışveriş yaptım gibime geliyor ama :S

suhoss kolay gelsin canımm en kısa zamanda tamamlarsın inş. ikinize özel kahvaltı setinizi :)
buda çok ciciymişş

bende fuşyalısına takmıştım :) nerden aldın bunları

sulecim bende beğendim çok cici şeyler almışssın kızlar ben bugün jumboya gittim herşey çok pahalıydı sizdende tavsiye alayım tencere çkb de hisardan almam doğrumudur şu bahama çeyiz setini alsam diyorum ne dersiniz arkadaşlar tavsiyelerinize ihtiyacım var

Teşekkürler sevgicimm :)) Grilisi daha hoş şule Beğendimm öyle demee artıkk :105: Normal fiyatı ne ki?

teşekkürler canım

hemen sana fikrimi soylim bundan 1 ay öncesine kadar deli gibi çelik araştırması yaptım bir sürü insandan fikir aldım sonuç;

korkmaz - hisar- jumbo kullanılan malzeme kalite açısından aynı.

sadece marka ve afilli modeller jumboda ve hisarda fiyatı şişiriyor. yani jumbonun yerine hisar almakla hiçbirşey kaybetmezsin canım :)
ben hisarın gold renkli tombik tencerelerini çok seviyorum

umarım yardımcı olabilmişimdir.

Teşekkürler sevgicimm :)) Grilisi daha hoş şule Beğendimm öyle demee artıkk :105: Normal fiyatı ne ki?

ayyy ben sana kıyamam şaka yapıyorum alınma canım

normal hepsi 400-450 civarında oluyor. sanırım . ne dersin 300 çok mu vermişim yoksa:26:

canımm Seval ben :))

Sevalcimm k.bakma nolur Kullanıcı adına kandımm.. Aklımdaydı ama işte gitmiş aklımdann.. Hoş gör yaşlılık zor :)

Hayır şule çok iyi bence.. İyi ki almışsın o zamann Seval in dediği gibi kadınlar günü anneler günü mağazaları gezmek lazımm.. :)

kadınlar gününde gezmek lazım mağazaları desene :))

AYYYYY NERELERE GİDEM BEN dahada battım bu ay artık ben gezemıcem kızlar ama hala gözüm indirim görüyor. VİPDÜKKAN da SAÇLI MARKA BATTANİYELER 44 E DÜŞMÜŞ OYYYYYYYYYYYYYYYY NAPİM SİZCE GÜZEL MODELLERDE VAR

canım benim önemli değil :) kadınlar günü resmi tatil olacakmışşş olsunnn mağazalar bizlerle dolsunn

bende yarın kart kesim tarihimi atlatarak yeni alışlara başlayabilirimmm :)

Beni kalitesiyle çok şaşırtmıştı.. O fiyata öyle bi battaniye beklemiyodumm :) Al tabi kaçırmaa Benn hiç bişi alamıyorum bakmakla yetiniyorumm maleseff açlık sınırına düştümmm

kadınlar gününde gezmek lazım mağazaları desene :))

bende yarın kart kesim tarihimi atlatarak yeni alışlara başlayabilirimmm :)

aynennnnnn

Beni kalitesiyle çok şaşırtmıştı.. O fiyata öyle bi battaniye beklemiyodumm :) Al tabi kaçırmaa Benn hiç bişi alamıyorum bakmakla yetiniyorumm maleseff açlık sınırına düştümmm

Canım ya alırsın sende araştır bu tür sitelerde kampanyalar sürekli oluyor biliyorsun . Sen bu ay dekorasyondan çok aldın ondan battın böyle

Evettt.. kuponlarla birlikte 700 tlyi buldu dekorasyon.com dan yaptığım alışveriş :)) taksitte yapmadım ondan battım Benim saçlı battaniyemm var ki hemm :109: ben kaçan hisar tencere fırsatına üzülüyorumm :84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…