Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kızlar hoby marka nevresim kullanan alan begenen var mı aramızda?
modelleri hosuma gitti fiyatlarıda uygun görünüyor
kullanan arkadaslar fikir verirlerse sevinirim

Hobby

Hobby

canım ben internetten aldım saten nevresiim takımı+ ranforce nevresim takımı boyası falan güzeldi kolalanmış olduğu için biraz sert gibi ama annem malının güzel olduğunu söyledi çeyizzlik bu nedenle hiç kullanmadım daha . fiyatına göre iyi canım ranforce .

sağol canım. bende 1 tane alıp denemeyi düşünüyorum
en azından bir dahaki sefere aklımda olur kalitesi vs

bende grupon çeklerini kullanarak bu takımı 35 tlye aldm kızlar hep takipte olun bence bu kampanyaları hala inanamiorm nasıl alabildm die sosluğuyla 50ye gelmişti
Eki Görüntüle 367727 Eki Görüntüle 367728
canım kusura bakma ben net dünyasında internetten biraz uzağım kıyafet falan olsun netten aldığım tek şey köpek kedi maması olunca cahil kaldım grupon çeki nedir canım açıklayabilir misin bu cahil arkadaşına

ben de gri istiyorum ama parmak izi kalıyor beyazlar gibi kullanışlı değil diye duyuyorum. ben de kararsızım o konuda :44:
canım benim arkadaşım vestel aldı gri seri öyle parmak izi falanda kalmıyor hatta yemek sıçradı bulaşık makinesine sildim silerken de görmedim iz falan denersin zaten almadan önce canım

Hobby
canım bende çok beğendim bu markanın nevresim takımları azra grubu hoşuma gitti diğerleride

bu arada cancağızlarım yine cahilliğime verim bu 4 mevsimlik nevresimler ne oluyor ben anlamadım cahil kulu bi aydınladın lütfen

kızlar english home bornoz havlu kullanan varmı.havlularını aldım bornozlarını merak ediyorum?...nevresimleri nasıl ne dersiniz?

ütü hakkında benim de bi fikrim yok ama piyasa fiyatı 300 Tl fırsat mağazasında 159 bugüne özel kampanya yapmışlar 119 TL
biçok site üyelik isterken TC nosu istiyor. bende şimdiye kadar bi sorun çıkması. kk da bu siteden alışveriş yapanlar vardı şimdiye kadar yorumlar arasında şikayete denk gelmedim. genelde memnunlardı ürün sorunsuz gelmiş

Son düzenleme:
teşekürler kızlar.ütüyü alalım diyene rastlamadım sitede :) acaba nasıldır :)

Rica ederim.Ütü özellikleri hakkında fikrim yok ama tc'yi fatura için istiyorlar.
canım galiba nil bu siteden alış veriş yapıyor geçen günde hisar rio atal bıcak setinde indirim vardı her gün bir şeyi indiriyorlar sanırım

Philips GC3630 Buharl t Elektrikli Ev Aletleri - t Grubu firsatmagazasi.com kızlar ben bu ütüden anneme almıştım eğer dediğiniz ütü bunun üzeri bi ürünse kaçırmayın derim biz ütüden çok memnunuz teknosadan yazın bi indirime girdiğinde almıstım 140 gibi bir fiyata ben çok katalayıp koyan biri değilim çamaşırları makineye o kadar kırışıklığı anında açıyor çok rahat yapıyorsunuz ütüyü
tc olayına gelince bazı siteler kendilerinide güvence altına almak için tc ister ben bir siteden öyle alıyorum bu sitenin de kalitesini gösteriyor aslında hiç korkmayın bence o

merhaba arkadaşlar..

ben de burdaki yorumlara güvenerek firsatmagazasi.com dan alışveriş yaptım hisarın tencere setini almıştım aynı gün kargoladılar ancak ürün elime geçtiğinde tencerenin birinin kulbu kırılmıştı taşıma esnasında olmuş aradım hemen geri gönderin değiştirelim dediler ücretsiz, kargo geldi geri evimden aldı. şunu da söyleyeyim tava dibi pütürlü olanlardanmış ben o kısımlarda kararma gördüm beğenmemiştim onu da gönderdim bizim hatamız dediler değiştirdiler ürünleri geri gönderdiler bugün gelir diye bekliyorum. müşteriye ilgilerinden sahip çıkmalarından çok memnun kaldım çkb takımımı da ordan aldım onu da verdiler kargoya bekliyorum

eğer ürünü beğendiyseniz siteyle ilgili hiç düşünmeyin hemen alın derimm

vee tencerelerim geldiii sıra çkb takımındaa

Son düzenleme:
vee tencerelerim geldiii sıra çkb takımındaa

nasıl canım beğendin mi? hayırlı uğurlu olsun.

kızlar tc konusunda kisme çekinmesin. bununla ilgili yasa çıktı tc olmadan fatura kesilmiyor artık. siteye yazmasın da kargo elemanı geldiğinde tc nizi ister. çekinmennize gerek yok.

zaten artık bize bi çip takmadıkları kaldı herkesin her bilgisi açık şu anda.

kızlar merhaba
uzun zamandır çelik tencere takımlarına bakınıyorum
ar-yıldız ve korkmazın çelikleri sıkça öneriliyor
bir set buldum korkmazın ve çok hosuma gitti

Korkmaz A 1800 TOMBİK 5 Lİ TENCERE SETİ Tencere Seti

tombul modelleri çok seviyorum ve burda fiyatı da uygun geldi
kızlar korkmaz çeliği nasıl sizce ? bu fiyata 8 parca set. :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…