kızlar hoby marka nevresim kullanan alan begenen var mı aramızda?
modelleri hosuma gitti fiyatlarıda uygun görünüyor
kullanan arkadaslar fikir verirlerse sevinirim
Hobby
canım ben internetten aldım saten nevresiim takımı+ ranforce nevresim takımı boyası falan güzeldi kolalanmış olduğu için biraz sert gibi ama annem malının güzel olduğunu söyledi çeyizzlik bu nedenle hiç kullanmadım daha . fiyatına göre iyi canım ranforce .
canım kusura bakma ben net dünyasında internetten biraz uzağım kıyafet falan olsun netten aldığım tek şey köpek kedi maması olunca cahil kaldımbende grupon çeklerini kullanarak bu takımı 35 tlye aldm kızlar hep takipte olun bence bu kampanyaları hala inanamiorm nasıl alabildm die sosluğuyla 50ye gelmişti
Eki Görüntüle 367727 Eki Görüntüle 367728
canım benim arkadaşım vestel aldı gri seri öyle parmak izi falanda kalmıyor hatta yemek sıçradı bulaşık makinesine sildim silerken de görmedim iz falan denersin zaten almadan önce canımben de gri istiyorum ama parmak izi kalıyor beyazlar gibi kullanışlı değil diye duyuyorum. ben de kararsızım o konuda :44:
canım bende çok beğendim bu markanın nevresim takımları azra grubu hoşuma gitti diğerleridekızlar hoby marka nevresim kullanan alan begenen var mı aramızda?
modelleri hosuma gitti fiyatlarıda uygun görünüyor
kullanan arkadaslar fikir verirlerse sevinirim
Hobby
Days ın colours pek tavsiye edilmiyor renkleri çok çabuk soluyor diye biliyorum.Çeyiz için alacaksan tavsiye etmem.kızlarr bu nasıl ? kalitesini de bilmiyorum :S yardımcı olur musunuz?
http://www.evim.net/product/264195/
Days ın colours pek tavsiye edilmiyor renkleri çok çabuk soluyor diye biliyorum.Çeyiz için alacaksan tavsiye etmem.
Rica ederim.Ütü özellikleri hakkında fikrim yok ama tc'yi fatura için istiyorlar.Teşekkür ederim canım.Evinizin ihtiyalar iin doru tercih firsatmagazasi.com bu iti 159,tl görünüyor.sonra 119,25 tl yazıyor.almak istedim tc no istendi :S yorumlarınızı bekliyorum kızlar..... ?
canım galiba nil bu siteden alış veriş yapıyor geçen günde hisar rio atal bıcak setinde indirim vardı her gün bir şeyi indiriyorlar sanırımRica ederim.Ütü özellikleri hakkında fikrim yok ama tc'yi fatura için istiyorlar.
vee tencerelerim geldiii sıra çkb takımındaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?