Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

arkadaşlar ben günlük kullanmak için pike tk bakıyordum fakat hep fiyatlar çok yüksekti bunu buldum markafoni de 10 tl de indirim çekim ardı 35 e aldım. ama niye bu kadar ucuz onu anlamadım beğenmezsem geri gönderirim dedim. çok mu uyduruk dersiniz?
resim üstüne basınca büyüyor.

Son düzenleme:

ben pek beğenmedim basit duruyor daha şık modellere bak bence.

kargoya verildiğine dair bi bilgi yok ki takip numarası olsun

canım ya ben kargonuz kaç günde geldi diyince kargoya verildi kargo kaç günde getirdi gibi anladımm.. benim bi siparişimii bi hafta içinde bi siparişimi 20 gün sonra kargoya verdiler..

canım bence al ben bugün YKM ye gittim korkmazın tombul 3lü tenceresi 275 liraya koymuş al buradan vebdenaldan ben alış veriş yaptım iyi sitedir

canım bence al ben bugün YKM ye gittim korkmazın tombul 3lü tenceresi 275 liraya koymuş al buradan vebdenaldan ben alış veriş yaptım iyi sitedir

yanıt verdiğin için tesekkur ederim canım.
şimdi onu düşünüyordum bende napsam diye
işten cıkınca bende sordum bir magazaya aynı takım 290 lira dedi şaşırdım
umarım korkmazdan pişman olmam

Son düzenleme:

canım webdenal benim de alışveriş yaptığım bi site.. geçenlerde limangodan aldığım tepsinin altı çatlakmış kızlar. moralim bozuldu ya. iade bildirimi yaptım yarın kargoya vericem umarım hallolur. tepsinin üst kısmına bakarak 'bunun neresi kırık' demezler inşallah. çatlak olan kısmı nası belirtsem ki :44:

tepsinin üzerine bir kağıt bantla olmadı arkaya bakınız şeklinde

beğendim canım bi sorun olmadan geldi çok şükür..çook teşekkür ederimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…