Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

canım orasına bant etiket ya da arkadaşımızın da dediği gibi kağıt yapıştır tam çatlak yere işte burasından bahsediyorum falan gibi bir not düşersin o tarz sitelerin koşulsuz iade durumu var sanırım markafonide öyle yazıyor en azından ben onu biliyorum

sanmam canım korkmaz kaliteli fakat bende korkmaz istiyorum bugün hisarin ürünlerine baktım mağaza da beğenemedim pek bu altın sarılı teflon serisinin seramik olanını yapmışlar beyaz teflon serisi vardı bi o güzeldi çelik olarak jumboya baktım yine çok kaba geldi kulpları falan kare büyük başka güzel modelleri var mıdır bilemiyorum gerçi kızılay da büyük bir mağaza idi çeşitlerinin olacağını düşünüyorum olmadı her hangi bir jumbo mağazasına bakacağım artık o yüzden korkmaza karar verdim fakat kapakları camlı mı alsam yoksa kapakları yine çelik olanlardan mı alsam karar veremedim sizin bilgileriniz varsa paylaşırsanız çok sevinirim

yanıt verdiğin için tesekkur ederim canım.
şimdi onu düşünüyordum bende napsam diye
işten cıkınca bende sordum bir magazaya aynı takım 290 lira dedi şaşırdım
umarım korkmazdan pişman olmam
en ucuz Korkmaz A1800 9 Para Tombik Tencere Seti Tencere ve Tencere Seti fiyat akakce.com'da bak buara 151 liradan baslıyor 5li set fakat peşin fiyatı bir bak istersen webden alda taksit olunca 190 liraya falan geliyor burada taksitle 160 170 civarı

Son düzenleme:
kızlar bugün tefalin döküm tavasına bakıyım dedim anam bakmaz olaydım iki elimde zor kaldırdım korkmazın tenceresine baktım onlar normal ağırlıktada tefalin tavası muthiş agırdı yanı asılı oldugu yer kopacak diye korktum

kızlar kampanya bölümünde de sordum ama burdan daha rahat cevap yazılabilir sanırım

hisar gold teflon tencere seti 250 ye düşmüş acaba taç dan mı alsam hesaplı olsun diye yoksa üzerine biraz daha ekleyip hsiarımı alsam

kızlar bim.den 5'li saklama kabı alanınız var mı?aynı boyda olmadığı için hepsi kararsız kaldım,kullanışlı olur mu kızlar,fikir verir misiniz?baklagilleri koyarım diye düşünmüştüm.:44::44:

kızlar korkmaz mı hisar mı YKM de korkmazın alfa serisi 5li 4 tencere bi tava 199 şimdi de bakıyorum hisarın rio serisini fırsatmagazası sitesinde 339 lira sizce hangisni alayım gerçi alfa serisi pek hoşuma gitmedi ama fiyatı uygun

alamıyorum fırsat mağazasında ki hisarı axesse taksit imkanları yok

Arkadaşlar burada sohbet edelim.Ben kampanya yerine bir şey yazmak istemiyorum kampanyadan hariç.
Ayakkabı hurcunun kargosu 3.5 tl.Gelince kapıda ödeyecegım onu.1 tl yi ödedim sadece.Zaten kalmamıs

Arkadaşlar burada sohbet edelim.Ben kampanya yerine bir şey yazmak istemiyorum kampanyadan hariç.
Ayakkabı hurcunun kargosu 3.5 tl.Gelince kapıda ödeyecegım onu.1 tl yi ödedim sadece.Zaten kalmamıs
sağol canım çok teşekkür ederim

canım çok tesekkur ederim harikasın
kargo dahil kartıma uygun taksit imkanıyla 169 liraya almıs oldum seti
webden al sitesinden almak üzereydim orda kargo dahil 197 ye geliyordu
canım güle güle kullan bende mi alsam diyorum karar veremedim hisarın rio çelik tencere setini fırsat magazası 339 liraya koymus alıyım dedim axsse se taksit yok kaldım acaba korkmazın bu alfa serisinimi alsam 7li 1999 YKM de netten baktım netteki fiyatlarda aynı hem YKM de sanırım peşin fiyatına taksit var karar veremedim
zaten hisarın gold teflon serisini alıcam kafaya koydum senelerdir çok beğeniyorum o seriyi o yüzden çelik tencere setim çok fazla parçalı olmasada olur diye düşünmekteyim

bir de kızlar bir şey soracağım bu hisarın çatal bıcak takımlarında saten sade yazıyor ya onlar ne oluyor sateni mat mı duruyor anlamadım

bende çelik tencere takımının kalabalık olmasını istemiyorum.
bu takım bana yeter gibi geliyor çelik olarak.
birde seramik takımla sahan seti almayı düşünüyorum
teflon bende düşünüyordum ama şimdi seramikler cıktı onlarıda öneriyorlar. teflondan daha sağlıklı deniyor.
birde seramik tencerelerin teflonlar gibi tabanı çizilince işi bitiyor gibi bir durumuda yokmus.

ben fırsat magazasından aldım tencerelerimi hisar nice serisi kargoyla 257 ye geldi uygun olunca modelin güzelliğine de bakmadım açıkcası ama elime alınca sevdim burda bi kampanya bekle dicem ama kart sorunu var diyosun o kötü oluyo işte

çatal bıçak takımlarında saten mat duruyo canım ama kullanışlı değilmiş çabuk çiziliyomuş ve çizikleri çok belli ediyomuş o yüzden ben parlak aldım

kızlar gelin yatak örtümü taç'ın ottova modelini alayım diyorum ama annemin içine pek sinmedi günlük yatak örtülerine benzetti hatta .Bende kararsız kaldım:44:
Sizce bu model nasıl? Artık bir karar verip ona göre alayım diyorum hazır kampanyadayken.

Eki Görüntüle 369408

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…