kızlar gelin yatak örtümü taç'ın ottova modelini alayım diyorum ama annemin içine pek sinmedi günlük yatak örtülerine benzetti hatta .Bende kararsız kaldım:44:
Sizce bu model nasıl? Artık bir karar verip ona göre alayım diyorum hazır kampanyadayken.
Eki Görüntüle 369407
Eki Görüntüle 369408
bence güzel canım dantelli falan istemiyosan şık sade bişe istiyorum diyosan olabilir
kızlar gelin yatak örtümü taç'ın ottova modelini alayım diyorum ama annemin içine pek sinmedi günlük yatak örtülerine benzetti hatta .Bende kararsız kaldım:44:
Sizce bu model nasıl? Artık bir karar verip ona göre alayım diyorum hazır kampanyadayken.
Eki Görüntüle 369407
Eki Görüntüle 369408
Aslında dantelli filan birşey hiç düşünmedim fakat annem o her zaman kullanılmayacak ilk ay en azından görünmesi gerekir diye tutturdu sanki ilk ay biri gelecek yatak odama girip bakacak:44:
e tabi anneler :18:adettendir demeye başladı bu seferdebenimde kafam karıştı yani bu gayet süslü bence dana ne olsun dedim fakat yinede siz ne yaptınız, nasıl birşey düşünüyorsunuz, acaba uygun değil mi gerçekten diye size sorayım dedim:44:
Canım bu nerde kampanyada ve kaça ?
bende beğendim ama bu üzerindeki parlak bölüm nasıl sen gerçeğini gördün mü?
aynen ben de senin gibi düşünüyorum ve yine aynen benim anne de olsun ilk başta böyle olsun diyo gelin evi olduğu belli olsun diyodaha almadım yatak örtümü o kadar para verip sonra kaldırıp bi tarafa koymak istemiyorum sade ama şık bişe alıcam sen de ben böyle istiyorum deyip ikna edebilirsin anneyi masraf çünkü
bu arada benim teyzem buna benzer bi yatak örtüsü aldı üstü pullu hergün pullarla uğraşıyorum sürekli dökülüyo dedi ve geri götürdü değiştirdi bu modellere dikkat etmek lazım söyliym dedim
evet bu da çok güzel canım belkide biraz daha araştırmalıyım bu işlerden hiç anlamıyorum
Dedim canım dedim hatta neler dedim bir bilsen; bak sen de kendininkini kullanmıyorsun yazık 500 tl verip 1 hafta kullanıcam dedim,tarzım değil dedim vallahi ağlarım dedim en sonYok gelin evi diyip duruyor sayesinde son zamanlarda dantelli filan şeyler alır olduk neyse onlar uygun fiyatlı kullanmasam kaldırırım gönlü kırılmasın diyorum sorun değilde, yatak örtülerine verilen paraya acırım yani bari kullacağım birşey olsun diyorum bakalım artık bulacağız bir orta yol
taçtaki dökülmez dikme değil belki silikleşebilir zamanla onuda inan hiç bilemedim, olabilir yani:26:
bu benim gösterdiğim modelleri kendinde yaptırabiliyosun bi araştır derim 250 ye falan maloluyo en son çare bu şekil yaptırırsın artık başka çaremiz kalmicak gibi
ahhh ahhh bu ''gelin evi'' tabirini çıkaran şahısa hediye etmek istiyorum bu dantelleri,örtüleri ozaman işim bitince
benim de hoşuma gitti.çarşafı yokmuş.güzel görünüyor ama arkadaşlar yorum yaparsa daha iyi olur :)
bende çelik tencere takımının kalabalık olmasını istemiyorum.
bu takım bana yeter gibi geliyor çelik olarak.
birde seramik takımla sahan seti almayı düşünüyorum
teflon bende düşünüyordum ama şimdi seramikler cıktı onlarıda öneriyorlar. teflondan daha sağlıklı deniyor.
birde seramik tencerelerin teflonlar gibi tabanı çizilince işi bitiyor gibi bir durumuda yokmus.
çok güzel canım fiyatıda uygun beğendiyse kaçırma derimKorkmaz Şile 24 Parça Çatal Kaşık Seti A2530
bunları günlük için alayım dedim.ne dersiniz kızlar? fiyatı nasıl?
parlak ile normal arasında fark var mı canım normal bildiğimiz normal çelik mi oluyorben fırsat magazasından aldım tencerelerimi hisar nice serisi kargoyla 257 ye geldi uygun olunca modelin güzelliğine de bakmadım açıkcası ama elime alınca sevdim burda bi kampanya bekle dicem ama kart sorunu var diyosun o kötü oluyo işte
çatal bıçak takımlarında saten mat duruyo canım ama kullanışlı değilmiş çabuk çiziliyomuş ve çizikleri çok belli ediyomuş o yüzden ben parlak aldım
ben çok beğendim çok güzelmiş canımkızlar gelin yatak örtümü taç'ın ottova modelini alayım diyorum ama annemin içine pek sinmedi günlük yatak örtülerine benzetti hatta .Bende kararsız kaldım:44:
Eki Görüntüle 369407
Eki Görüntüle 369408
bende dün yaşadım bu durumu.ben de hiç kullanmayacağım şeye para vermek istemiyorum annem sağolsun olur mu bir tane böyle örtü gerekli diye mağzada soğuk terler döktürdüAslında dantelli filan birşey hiç düşünmedim fakat annem o her zaman kullanılmayacak ilk ay en azından görünmesi gerekir diye tutturdu sanki ilk ay biri gelecek yatak odama girip bakacak:44:
e tabi anneler :18:adettendir demeye başladı bu seferdebenimde kafam karıştı yani bu gayet süslü bence dana ne olsun dedim fakat yinede siz ne yaptınız, nasıl birşey düşünüyorsunuz, acaba uygun değil mi gerçekten diye size sorayım dedim:44:
canım bende teflondan vazgeçtim seramik almayı düşünüyordum fakat bi tanıdığımıza yemeğe gittik tefalin seramiğini almış köfte yaptı hep dağıldı köfte yapıştı hep kıymanın yarısı yağa karıştı artık teflon tava çıkardı onda yaptık ondan sonra soğudum hemde tefaldi yani anlamadım gitti kızatma ve makarna için bence teflon iyidir çelik tencerede makarna yapışıyor bazen seramik hiç kullanmadık bilemem gerçi ama ben o olaydan sonra teflona geri döndüm ve seramiğinde çatladı mı yemeğe karıştığını teflonları seramıkleyip sattıklarını okudum yani öylede böylede bi vukuat oluyor maalesef:44:bende çelik tencere takımının kalabalık olmasını istemiyorum.
bu takım bana yeter gibi geliyor çelik olarak.
birde seramik takımla sahan seti almayı düşünüyorum
teflon bende düşünüyordum ama şimdi seramikler cıktı onlarıda öneriyorlar. teflondan daha sağlıklı deniyor.
birde seramik tencerelerin teflonlar gibi tabanı çizilince işi bitiyor gibi bir durumuda yokmus.
bende dün yaşadım bu durumu.ben de hiç kullanmayacağım şeye para vermek istemiyorum annem sağolsun olur mu bir tane böyle örtü gerekli diye mağzada soğuk terler döktürdükendisini çook yanlış tanımışım meğer ne kadar meraklıymış bu tür şeylere dün almadım bakalım ben nasıl birşey alıcam hiç tarzım değil taş pul falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?