Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ayyy kızlar şu an şoktayım
dün internetten korkmazın tombik tencere takımlarından sipariş verdim
kendi kendime hesap yapıyorum cumartesi kargoya verseler pazar zaten tatil pazartesi heralde elimde olur diye
az once zil çaldı bir baktım ki elinde tencereciklerimle kargo görevlisi
çooooooook mutluyum bu kadar hızlı kargo ilk defa aldım açıkçası
ay çok cici tencerelerim

canım hayırlı olsun güle güle kullan.İnternet alışverişinin tek kötü yanı eline geç ulaşması böyle erkenden gelince insan nasıl mutlu oluyor biliyorum

canım hayırlı olsun güle güle kullan.İnternet alışverişinin tek kötü yanı eline geç ulaşması böyle erkenden gelince insan nasıl mutlu oluyor biliyorum

tesekkur ederim canım. sorma valla pat diye larsımda görünce kargoyu adama aaa nasıl olur nasıl gelir benim tencerelerim mi onlar deyivermişim

canım hangi site bir junior modelimi sana attığım siteden mi aldın bugün ablamla ykm de baktıkta tombik modelini beğendi ona alacağız junıor serisinden değil normal serisinden tekrar linki atman mümkün mü canım

Canım bu nerde kampanyada ve kaça ?

bende beğendim ama bu üzerindeki parlak bölüm nasıl sen gerçeğini gördün mü?

slm tatlım konuyla alakasız kusuruma bakmayın bölüyorum ama forumdan takip ettiğim kadarıyla kütahya porselen açelya 12 kişilik yemek tkm almayı düşünüyodun aldın mı?aldıysan nerden ve kaça görüntüsü nasıl?bilgilendirirsen çok sevinirim... tekrar so sorry kızlar...

canım junior değildi aldığım. aşağıdaki linkten ve siteden aldım benmkileri
çoook ciciler. orta boy bir takım gibi düşünmüştüm ama en büyük tenceresi epey büyükmüş çok sevindim

Dukkan360 - KORKMAZ TENCERE SETİ TOMBİK A-1800

hala indirimde takım

birde ykm de fiyatı ne kadardı takımın

Son düzenleme:

Canım Ykm de bu tombik setinin 3 lüsü satılıyordu tavası ve büyük boy tenceresi yoktu.
O 3 lü setin normal satış fiyatı 99 tl idi fakat kampanya dönemlerinde 69 a kadar düştüğü oluyor.
Ben 5'li halinin satılmadığını biliyorum çünkü istanbuldaki Ykmler de korkmaz corner olarak satılmamaktaydı.
Tabi ben yaklaşık 1 senedir hiç uğramadım değişti ise bilemem.

canım Ankara YKM de 275 büyük serisi bu senin aldığın çok ucuz olmuş YKM aşırı kazıktı ama alfa serisi çok uygun internetten araştırdım internetde ki alfa setinin parasıda takstile falan 199 geliyor internetden alınca görüp almak 10 taksit imkanı falan daha iyi oluyor tabi YKM de ama diğer serilerin fiyatı uygun değildi sen çok iyi aldın bakalım bizde alalım diye düşünüyoruz

canım 99 lira olan jr modeliydi YKM de Ankarada belki geçen sene indirmişlerdir ama şimdi jr modelini YKM o fiyata satıyor

Son düzenleme:
canım 99 lira olan jr modeliydi YKM de Ankarada belki geçen sene indirmişlerdir ama şimdi jr modelini YKM o fiyata satıyor[/QUOTE]

Evet benim dediğim 3 lüydü zaten dediğim gibi. İstanbul mağazalarında korkmaz minik standlar halinde bulunmakta o yüzden bu 5 parça olan seti yoktu ama kızılay mağazası demişsiniz. Bilemedim ben orayı:26:Ykm den almanızı önermem ama indirimler bile normalde indirim değil.Fiyat değişiklilerini indirim gibi lanse ediyorlar tabi siz bilirsiniz yinede

Son düzenleme:
kızlar bu korkmazın çelik kulplu olanların kesinlikle kulpları ısınmıyor değil mi aldıktan sonra elimizde patlamasın annem her ihtimale karşı çelik kulpsuz al diyor ama kararsızım

kızlar bu korkmazın çelik kulplu olanların kesinlikle kulpları ısınmıyor değil mi aldıktan sonra elimizde patlamasın annem her ihtimale karşı çelik kulpsuz al diyor ama kararsızım

canım ben yeni aldım korkmazın tombiklerini işte. en küçüğünü kullandım bugun diğerlerini açmayacagım. hem bana su anda da lazımdı hemde denemek istedim iyi mi diye.
ben memnun kaldım açıkçası. kulplarda da sıkıntı yasamadım. ocagın altını kapatır kapatmaz tencere tutulacak durumdaydı.
plastik kulplulara annemin tencerelerinden bu yana sinir olurum. vidaları gevşer tencere düşse pat diye kırılır yıkarken elinde kalır falan da falan. metal kulp bence daha sağlam

kızlar korkmazın çelik tencereleride çift tabanlımı hisarınkiler gibi bide hisarın tencereleriyle arasında bu kadar nie çok fiyat farkı var yaa bnde tencere alıcam bu ara çok kararsızım :18:

Merhaba canım . Evet düşünüyorum ama hnüz almasamda 1-2 ay içinde mutlaka alıcam . günlük için almayı düşünüyorum,

Açelya 83 Parça Dekorsuz Porselen Yemek Takımı - Yemek Takımı - Kütahya Porselen

bu siteden çok uygun sende isatiyorsan burayı bir incele derim :) öptüm:

canım annemin hisar kulplu ben kendimi bildim bileli onları kullanıyoruz ne sararma ne kulp kopması olmadı bende aslında kulpsuz ıstıyorum bakalım son an ne karar vereceğim cevabın için çok teşekkür ederim

essede de %50 indirim varmış oraya da bakıyım olmadı tencere falan için kaliteli midir esse'nin tencereleri fikriniz var mı cancazlarım

dekorasyon ürünleri için güzel bi fırsattı ama ev eşya ortada olmadığı için almadım :26: bi de bana çok pahalı geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…