tekstil grubu vardı.. Mağazaya gidip kullanılabiliyodu çek galiba.. Ne fırsatçılar varrdekorasyon ürünleri için güzel bi fırsattı ama ev eşya ortada olmadığı için almadım :26: bi de bana çok pahalı geldi
alışveriş kulubüne yeni bi mağaza daha eklenmişgüzel bir fırsat diye lucky Art tepsileri var şu meşhur saatli tablo gibi olanı beğendim ama büyük boyutta olanın rengi diğerlerini göre solgun görünüyor acaba fotodan kaynaklana bi sorun mu fiyatı çok uygun :26:
dekorasyon.com dan alışveriş yapan arkadaşlarrrrkargonuz kaç günde geldi
dün mail attım ürünlerim ne zaman gelcek diye öğlen kargoya vermişlerumarım yarın gelir
2 nevresimle topik mi açılırmşzamanı daha var :130:
tşk tatlım evet günlük için çok şık gerçekten de ... inceledim siteyi ama daha önce hiç duymamıştım güvenemedimMerhaba canım . Evet düşünüyorum ama hnüz almasamda 1-2 ay içinde mutlaka alıcam . günlük için almayı düşünüyorum,
Açelya 83 Parça Dekorsuz Porselen Yemek Takımı - Yemek Takımı - Kütahya Porselen
bu siteden çok uygun sende isatiyorsan burayı bir incele derim :) öptüm:
Pazartesi sendromuuupinokyocumm kervanın güzel bi fırsatı vardı ama bana nasip olmadıı.. Ben karar verenece tükenmiş.. sen yakaladın mı fırsatı
kızlar bugun fazla mesai iznim vardı izin aldım. hazır boşluk dedim üşenmedim optimuma gittim... bernardo da hala 2. ürüne %50 devam ediyo aşık olduğum yemek takımına baktım sevdim ama alamadım tabiii((( tabi ben takımı inceleyip severken görevli çocukta bana tuhaf tuhaf bakıyodu..amannnn neyse erkek zaten o anlayamaz bizi..istanbul serisi kahve fincanı alacatım ama 6 kişiliği kalmamıştı... beğendiğim keten pembe ve bej masa örtüsü tkm kalmamıştı kısacası doğru düzgün bişey yoktu bana göre...
Kızlar bu arada bi sorum var size. Şşmdi teflon tencere seti mi çelik tencere seti mi karar veremiyorum. Yoksa iki set birden mi? yoksa teflondan bi makarnalık bi plavlık 2 tencere gerisi tam bir çelik set m? çıkmazlardayım
kızlarr haftasonu eminönünden hisar çeyiz paketi aldık. çelik tencere seti, düdüklü tencere, cezve seti, çaydanlık, yemek takımı, çatal bıçak takımı 1700 tl ye aldıkk. inanamadım almayı düşünenler mutlaka gitsin
tatlış hayırlı olsun güzel günlerde kullan inş. aldıklarını resimli topikçiğe eklesende birde görsek olur mu?kızlarr haftasonu eminönünden hisar çeyiz paketi aldık. çelik tencere seti, düdüklü tencere, cezve seti, çaydanlık, yemek takımı, çatal bıçak takımı 1700 tl ye aldıkk. inanamadım almayı düşünenler mutlaka gitsin
tatlış hayırlı olsun güzel günlerde kullan inş. aldıklarını resimli topikçiğe eklesende birde görsek olur mu?
canım ben bi çelik takımı bi teflon takımı alıcam seramiklerin kullanımı hoşuma gitmedi tefalin seramiğini gördüm köfteler dağildı o yüzden teflon düşünüyorum makarna pilav yemek ısıtma çorba teflonda yapılabilir ya da olmadı çelik tencere setini al ayrıca bi tava pilav tenceresi alabilirsin kızartma içinde tava alabilirsin çelik tavalarda pılavdı makarnaydı falan ısıtılmıyor çünkü yapışıyor hemenKızlar bu arada bi sorum var size. Şşmdi teflon tencere seti mi çelik tencere seti mi karar veremiyorum. Yoksa iki set birden mi? yoksa teflondan bi makarnalık bi plavlık 2 tencere gerisi tam bir çelik set m? çıkmazlardayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?