Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

alışveriş kulubüne yeni bi mağaza daha eklenmiş güzel bir fırsat diye lucky Art tepsileri var şu meşhur saatli tablo gibi olanı beğendim ama büyük boyutta olanın rengi diğerlerini göre solgun görünüyor acaba fotodan kaynaklana bi sorun mu fiyatı çok uygun :26:

dekorasyon ürünleri için güzel bi fırsattı ama ev eşya ortada olmadığı için almadım :26: bi de bana çok pahalı geldi
tekstil grubu vardı.. Mağazaya gidip kullanılabiliyodu çek galiba.. Ne fırsatçılar varr

ara bi sor canım almadan önce..

evet çekler mağazada da kullanılabiliyordu ama Ankara tek mağaza var zaten ne alcağımada karar da veremedim çeki alıp da zorla masrafa girmeye gerek duymadım

Pazartesi sendromuuu pinokyocumm kervanın güzel bi fırsatı vardı ama bana nasip olmadıı.. Ben karar verenece tükenmiş.. sen yakaladın mı fırsatı

kızlar bugun fazla mesai iznim vardı izin aldım. hazır boşluk dedim üşenmedim optimuma gittim... bernardo da hala 2. ürüne %50 devam ediyo aşık olduğum yemek takımına baktım sevdim ama alamadım tabiii((( tabi ben takımı inceleyip severken görevli çocukta bana tuhaf tuhaf bakıyodu..amannnn neyse erkek zaten o anlayamaz bizi..istanbul serisi kahve fincanı alacatım ama 6 kişiliği kalmamıştı... beğendiğim keten pembe ve bej masa örtüsü tkm kalmamıştı kısacası doğru düzgün bişey yoktu bana göre...

Canım bahsettiğin mağaza optimumum kaçıncı katında tam olarak nerde?

Kızlar bu arada bi sorum var size. Şşmdi teflon tencere seti mi çelik tencere seti mi karar veremiyorum. Yoksa iki set birden mi? yoksa teflondan bi makarnalık bi plavlık 2 tencere gerisi tam bir çelik set m? çıkmazlardayım

tatlım bernardo optımum -1. kat
bu arada bence 2 sete gerek yok iyi bi çelik set şart çünkü iyisi ömürlük... teflonsa 1-2 tane pilavlık felan olabilir bence ama şartta değil çünkü en iyisi bile ne kadar dikkat edersen et çiziliyo bi süre kullanınca bide sağlıksız zaten...

kızlarr haftasonu eminönünden hisar çeyiz paketi aldık. çelik tencere seti, düdüklü tencere, cezve seti, çaydanlık, yemek takımı, çatal bıçak takımı 1700 tl ye aldıkk. inanamadım almayı düşünenler mutlaka gitsin

Eminönünden nereden aldın peki :)

Bu arada hayırlı olsunnn aldıkların güzel gunelrde kullanmayı nasıp etsın Allah :)

tatlış hayırlı olsun güzel günlerde kullan inş. aldıklarını resimli topikçiğe eklesende birde görsek olur mu?

Kızlar bişey sorucam ama Emsan ÇKB takımı 3 tanesi 4.95 TL yani 12 kişilik takım yapsan 36 parça 59.40 TL oluyor
Sizce nasıl uygun mu? Tatlı kaşığı, tatlı çatalı falan yok ama.

canım ben bi çelik takımı bi teflon takımı alıcam seramiklerin kullanımı hoşuma gitmedi tefalin seramiğini gördüm köfteler dağildı o yüzden teflon düşünüyorum makarna pilav yemek ısıtma çorba teflonda yapılabilir ya da olmadı çelik tencere setini al ayrıca bi tava pilav tenceresi alabilirsin kızartma içinde tava alabilirsin çelik tavalarda pılavdı makarnaydı falan ısıtılmıyor çünkü yapışıyor hemen

günaydın kızlar?uyku seti almak istiyorum ama karar veremedim nasıl bişey alacağıma,fikriniz var mı kızlar,yardımcı olurmusunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…