canım uyku seti pek tavsiye etmiyorlar şimdi 4 mevsim nevresim takımı tavsiye ediyorlar o paraya hem yorganını takıyorsun nevresimine hem nevresimi yazın pike olarak kullanıyormuşsun bende düşündüm uyku seti ama öyle dediler yinede 1 er tane çift kişilik tek kişilik alma taraftarıyım ben vipdükkanında baysal ürünlerini indirime koymuşlar bir bak istersen netten araştırdım baysal ürünlerini ama bir şey çıkmadı üyümidir kötümüdür nevresimleride indirimde bence kullanacaksan al derim uyku setinin bir zararı olmaz yanigünaydın kızlar?uyku seti almak istiyorum ama karar veremedim nasıl bişey alacağıma,fikriniz var mı kızlar,yardımcı olurmusunuz?
canım uyku seti pek tavsiye etmiyorlar şimdi 4 mevsim nevresim takımı tavsiye ediyorlar o paraya hem yorganını takıyorsun nevresimine hem nevresimi yazın pike olarak kullanıyormuşsun bende düşündüm uyku seti ama öyle dediler yinede 1 er tane çift kişilik tek kişilik alma taraftarıyım ben vipdükkanında baysal ürünlerini indirime koymuşlar bir bak istersen netten araştırdım baysal ürünlerini ama bir şey çıkmadı üyümidir kötümüdür nevresimleride indirimde bence kullanacaksan al derim uyku setinin bir zararı olmaz yani
merakla bekliyorum cnm cicişlerini:=)tamam canım çeyiz topiği açıcam herşeyimi ekliycem oraya :)
canım uyku seti pek tavsiye etmiyorlar şimdi 4 mevsim nevresim takımı tavsiye ediyorlar o paraya hem yorganını takıyorsun nevresimine hem nevresimi yazın pike olarak kullanıyormuşsun bende düşündüm uyku seti ama öyle dediler yinede 1 er tane çift kişilik tek kişilik alma taraftarıyım ben vipdükkanında baysal ürünlerini indirime koymuşlar bir bak istersen netten araştırdım baysal ürünlerini ama bir şey çıkmadı üyümidir kötümüdür nevresimleride indirimde bence kullanacaksan al derim uyku setinin bir zararı olmaz yani
kızlar bencede 1tane uykuseti yeter ayrıca 4mevsim setler kesinlikle çok kullanışlı hem nevresim tkm hem pike tkm hemde günlük yazlık yatak örtüsü olaraK kullanılr die düşünüyorummmm
kızlarr haftasonu eminönünden hisar çeyiz paketi aldık. çelik tencere seti, düdüklü tencere, cezve seti, çaydanlık, yemek takımı, çatal bıçak takımı 1700 tl ye aldıkk. inanamadım almayı düşünenler mutlaka gitsin
güle güle kullankırmızı bitti siyahını satışa sürmüşler
kızlar dün netten taçın 9 parça döküm tenceresini aldım lila rengi teflondan daha sağlıklı ve daha uzun ömürlü olduğu yazıyodu netten araştırdığım kadarıyla. kullanan yada bilgisi olan varmı ?
ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
RESMİN LİNKİNİ PAYLAŞTIM AMA NE KADAR DOĞRU YAPPTIM BİLMİYORUM İLK DEFA YAPTIĞIM İÇİN:)
Günaydınn canlarrrBu cumartesi çeyizciklerimi almaya gidiyorummm Ama hala çok kararsızım set mi alsam ayrı ayrı mı alsammm
valla ben uyku setınden de pike setindende 1 er tane alıcam 4 mevsim nevresim takımına bir şey olursa pikeyi kullanırız falan yinede bulunmalı 1 tane diye düşünmekteyim
fırsatmagazası bencede aldı basını gıdıyor çok güzel ürünleri indirime koyuyor ama malesef benim kart uymuyor içim gidiyor valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?