Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

günaydın kızlar?uyku seti almak istiyorum ama karar veremedim nasıl bişey alacağıma,fikriniz var mı kızlar,yardımcı olurmusunuz?
canım uyku seti pek tavsiye etmiyorlar şimdi 4 mevsim nevresim takımı tavsiye ediyorlar o paraya hem yorganını takıyorsun nevresimine hem nevresimi yazın pike olarak kullanıyormuşsun bende düşündüm uyku seti ama öyle dediler yinede 1 er tane çift kişilik tek kişilik alma taraftarıyım ben vipdükkanında baysal ürünlerini indirime koymuşlar bir bak istersen netten araştırdım baysal ürünlerini ama bir şey çıkmadı üyümidir kötümüdür nevresimleride indirimde bence kullanacaksan al derim uyku setinin bir zararı olmaz yani

canım bende 4 mevsim dedikleri nasıl kullanılıo die düşünüyodum saol açıkladığın için.aslında yatak örtüsü falan çok kullanacağım şeyler olduğunu düşünmüyorum ama uyku setinden gene de bir tane alıyım dedim.

kızlar bencede 1tane uykuseti yeter ayrıca 4mevsim setler kesinlikle çok kullanışlı hem nevresim tkm hem pike tkm hemde günlük yazlık yatak örtüsü olaraK kullanılr die düşünüyorummmm

kızlar bencede 1tane uykuseti yeter ayrıca 4mevsim setler kesinlikle çok kullanışlı hem nevresim tkm hem pike tkm hemde günlük yazlık yatak örtüsü olaraK kullanılr die düşünüyorummmm

gerçekten çok kullanışlı oluyolar.benimde 2 tane 4 mevsim var desenleride güzel yatak örtüsü niyetinede kullanırım uyku seti kişisine göre değişiyo.annemde 1 tane var 1,5 yıldır yatağa serdiğini görmedim

hayırlı olsunnn güzel günlerde kullanırsın inşallahh

sühoşşşşş nerdesin sen özel msj kutunu boşalt mesaj gönderemiyorummmmmmmm

dominoyu aldım ben 250 tlye kırmızısınıııı

bi de kırmızına tıklayınca siyahı çıkıyor bakalım bizi daha neler bekliyor fırsat mağazası aldı başını gidiyorr

Son düzenleme:
valla ben uyku setınden de pike setindende 1 er tane alıcam 4 mevsim nevresim takımına bir şey olursa pikeyi kullanırız falan yinede bulunmalı 1 tane diye düşünmekteyim
fırsatmagazası bencede aldı basını gıdıyor çok güzel ürünleri indirime koyuyor ama malesef benim kart uymuyor içim gidiyor valla

kızlar akbank internet bankacılıgını bilen var mı nereden havale yapıyoruz bileniniz varsa yardım etsin ödeme seceneklerine havale dedim ama akbank net sitesinden beceremedim

halletim çok çok şükür havale ile evimis sitesinden korkmaz tombik jr serisinden aldım

Günaydınn canlarrr Bu cumartesi çeyizciklerimi almaya gidiyorummm Ama hala çok kararsızım set mi alsam ayrı ayrı mı alsammm

kızlar dün netten taçın 9 parça döküm tenceresini aldım lila rengi teflondan daha sağlıklı ve daha uzun ömürlü olduğu yazıyodu netten araştırdığım kadarıyla. kullanan yada bilgisi olan varmı ?

canım link varsa paylaşabilirmisin biz taçın pılav tencersini aldık dışı bordo kahve gibi olan çok memnunuz tek tanesi bile yapışmıyor ve güzel pişiriyor ağırda değil geçenlerde tefalın döküm tavasına baktım iki elimde zor kaldım zor da ısındığı için baya doğal gaz harcıyor muşsun ama taçıncınkilerin çok ağır olacağını sanmam

Son düzenleme:
Günaydınn canlarrr Bu cumartesi çeyizciklerimi almaya gidiyorummm Ama hala çok kararsızım set mi alsam ayrı ayrı mı alsammm

ben de ilk önce set alayım dedim ama bilenlere danıştım ayrı ayrı daha iyi olur dediler ben de öyle yapmaya karar verdim. ama araştırmak fırsat kollamak lazım

fırsat mağazası başka kartlarla da anlaşmalı bence böyle müşteri kaybediyo bize de yazık oluyoo

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…