Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

fırsat mağazası başka kartlarla da anlaşmalı bence böyle müşteri kaybediyo bize de yazık oluyoo

evde iki kart var ikiside uymuyor güzelim kampanyaları kaçırdım rio tencere serisi de çok güzeldi bence de anlaşmalı canım sıkılıyor bu duruma nedir yani 2 tane kredi kartıyla anlaşmalı olmak

bence çok güzel uygun fiyata da almışsın güle güle kullan biz sadece pılav tenceresını 50 tl ye aldık bence iyi yapmıssın taç iyi markadır

teşekkür ederim canım rengi falan zaten çok içime sindi sadece döküm daha önce kullanmamıştım yorumlara bakarak aldım umarım pişman olmam:)

bu arada fırsat mağazası hangi kredi kartıyla çalışıyorki siz alamadınız yada havale falan olmuyormu? incelemedim siteyi bilmiyorum

bu arada fırsat mağazası hangi kredi kartıyla çalışıyorki siz alamadınız yada havale falan olmuyormu? incelemedim siteyi bilmiyorum
word ve bonus var fırsatmagazasında havale varda nakit olmayınca olmuyor işte

evde iki kart var ikiside uymuyor güzelim kampanyaları kaçırdım rio tencere serisi de çok güzeldi bence de anlaşmalı canım sıkılıyor bu duruma nedir yani 2 tane kredi kartıyla anlaşmalı olmak

siteye mail atsaydın yardımsever bi site diye biliyorum elbet bi çare vardır

geçen çkb takımı vardı ben de onu kaçırıyodum bizde word var ama onun limiti az kullanmadığımız için,çkb takımına da limit yetmiyodu sırf kaçırmamak için gittik para yatırdık biraz alamasaydım çok üzülürdümm

bence tencere setini kaçırdım çok canım sıkkın bizdede axess ve maksimum var hiç biri işe yaramıyor kendim gidip bonus çıkartıcam sanırım

word ve bonus var fırsatmagazasında havale varda nakit olmayınca olmuyor işte

ben kredi kartını hesabımda para varsa kullanıyorum yoksa işin içinden çıkamam sanırım
fırsat mağazasında bi ara hisarın gold teflon tenceresi indirimdeydi çok üzülmüştüm alamadım diye mail attım bidaha ne zaman indirime girer diye bugün gelmiş indirimli fiyattan vericeklerdi bana ee ben taçtan almış bulundum dedim acil almam lazımdı başka yerden aldım ilgileri için tşk ettim:) inş bidaha bana ürün satarlar

gold teflon tencere setini bende beklemekteyim ama kartım geçmedikten sonra bi anlam ifade etmiyor inşallah başka sitelerde kartımın geçtiği yerlerde indirime girerde alırım ben taksiti bitmedikçe baska bir şey almıyorum zaten bu zamana kadar aldıklarımı hep peşin aldım elime geçtikçe tencere tava çatal bıcak setinin ücretleri yüksek olduğundan taksitli alabilirim şu an için kredi kartına çok yüklenilince de olmuyor zaten o yüzden biri bitince birini almak lazım

Hisar Monaco Gold Çaydanlık Seti ni aldım fısrat mağazasından. boyutları iyimidir bilen varmı inş. çok küçük değildir.

Hisar Monaco Gold Çaydanlık Seti ni aldım fısrat mağazasından. boyutları iyimidir bilen varmı inş. çok küçük değildir.
normal çaydanlık boyutunda canım küçük olanlara küçük diye yazıyorlar çünkü
bende fırsat magazasına mail attım baska kartlarla anlasmanız mümkün mü diye bakalım ne cevap verecekler yoksa mahrum kalacağım tüm indirimlerden böylece

inş. biran önce başka kartlada çalışırlar. eğer çalışıyorsan maaşından az bi kısmı hesabında bırak havale ile alınması gerekenleri öyle alırsın. valla bende bu ay göçtüm hesapta para kalmadı kredi kartıyla aldım tencereyle çaydanlığı bidahaki ayın maaşının yarısı gitti :18:

Kızlar sleepy days in colours'un bu nevresimleri trend yolda indirime girmiş alayım diyorum ama olumsuz yorumlar gördüm siz ne diyorsunuz alıp beğenmeyen veya çok beğendim diyen var mı:26:

benim bu markalar hakkında pek bi fikrim yok (şimdi niye cevap yazdın deme:) ama emin olmadığın markalardan da alma ben taç ve özdilek alıyorum indirim yakalayınca. sonuçta sürekli yıkanması gereken şeyler o kadar para verip renkleri kaçarsa çok üzülürüm sonra.

Kızlarr bu kahvaltı setlerinden hangisi daha güzelll sizce baktıklarım arasında en çok bunlar hoşuma gitti

Eki Görüntüle 373400

Mor ppuantiyeli olanı yanlışlıkla ekledim kızlar o günlük yemek takımı:)

Eklentiler

• $6-kisilik-mor-puantiyeli-porselen-takim_czg24y2901463818_th.webp
    34,3 KB · Görüntüleme: 36
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…