hayırlı olsunnne kadara aldın acaba
bence çok güzel uygun fiyata da almışsın güle güle kullan biz sadece pılav tenceresını 50 tl ye aldık bence iyi yapmıssın taç iyi markadırImageShack® - Online Photo and Video Hosting
RESMİN LİNKİNİ PAYLAŞTIM AMA NE KADAR DOĞRU YAPPTIM BİLMİYORUM İLK DEFA YAPTIĞIM İÇİN:)
fırsat mağazası başka kartlarla da anlaşmalı bence böyle müşteri kaybediyo bize de yazık oluyoo
bence çok güzel uygun fiyata da almışsın güle güle kullan biz sadece pılav tenceresını 50 tl ye aldık bence iyi yapmıssın taç iyi markadır
word ve bonus var fırsatmagazasında havale varda nakit olmayınca olmuyor iştebu arada fırsat mağazası hangi kredi kartıyla çalışıyorki siz alamadınız yada havale falan olmuyormu? incelemedim siteyi bilmiyorum
evde iki kart var ikiside uymuyor güzelim kampanyaları kaçırdım rio tencere serisi de çok güzeldi bence de anlaşmalı canım sıkılıyor bu duruma nedir yani 2 tane kredi kartıyla anlaşmalı olmak
evde iki kart var ikiside uymuyor güzelim kampanyaları kaçırdım rio tencere serisi de çok güzeldi bence de anlaşmalı canım sıkılıyor bu duruma nedir yani 2 tane kredi kartıyla anlaşmalı olmak
Ben konuştum canım taksit olarak başka kartlara yardımcı olamıyolarsiteye mail atsaydın yardımsever bi site diye biliyorumelbet bi çare vardır
bence tencere setini kaçırdım çok canım sıkkın bizdede axess ve maksimum var hiç biri işe yaramıyor kendim gidip bonus çıkartıcam sanırımgeçen çkb takımı vardı ben de onu kaçırıyodum bizde word var ama onun limiti az kullanmadığımız için,çkb takımına da limit yetmiyodu sırf kaçırmamak için gittik para yatırdık biraz alamasaydım çok üzülürdümm
word ve bonus var fırsatmagazasında havale varda nakit olmayınca olmuyor işte
bence tencere setini kaçırdım çok canım sıkkın bizdede axess ve maksimum var hiç biri işe yaramıyor kendim gidip bonus çıkartıcam sanırım
inşallah yaparlar bende mail atıyorum hemenmail atalım bakalım belki anlaşma falan yaparlar yani öyle umuyorumm
normal çaydanlık boyutunda canım küçük olanlara küçük diye yazıyorlar çünküHisar Monaco Gold Çaydanlık Seti ni aldım fısrat mağazasından. boyutları iyimidir bilen varmı inş. çok küçük değildir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?