Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

canım ben güral porselen ilk koyduğun fotoğrafın yeşil renkli olanını aldım kahvaltı takımı olarak...

Yok canım est. niye öyle birşey diyeyim:26: ne bileyim beğendim bir de days in colours un kötü çıkar mı ki bilemedim:44: aslında korkum da tam olarak o ya renkleri maf olursa diye korkuyorum

1. ve 3. çok güzel canım kırmızı iştah açan renklerden kahvaltı masasından kalmazsınız :):):)şaka bi tarafada sen en çok hangisini beğendim bence 1 ile 3 çok güzel ben olsam kararsız kalırdım

canım desenleri güzel bende bilmiyorum iyi kötü markalar mı ama zaten sürekli yıkandığı için eskiyecek senle yaşlanmayacak yani çok beğendiysen al ama kaliteli olsun aklım kalmasın diyorsan ayşegülünde dediği gibi iyi markalardan alabilirsin 2 yıkamada rengi atıyorsa öyle yorumlar varsa hiç riske girme bence

ah keşke çalışsam canım artık bende 3 5 bırıktırıp karta yatırıp havale yapıcam napayım zaten dönüşümlü olarak indirime koyduklarından 2 ay sonra aynı sey tekrar indirime girer

bilemedim ki bende:26: bazıları çok iyi diyor bazıları renk verdi diyor ama insan 2 yorumda görse kafası karışıyor almıyım ozaman napalım:26: 4 tane alayım dedim hazır indirimdeyken yazık bir şey olursa içime oturur:26:

çok beğendiysen al bir tane ama dört tane fazla bence tam emin olmadan kalitesinden alma

Kızlar bire şey soracagım.Erkeğe hazırlanan bohça içine gömlek kravat v.s damatlığın içine giyilecek olan mı koyulur?Yoksa günlük kullanacağı mı?

bende netten alış veriş canavarı oldum çıktım:)sürekli takipteyim dediğin gibi çoğu şey tekrardan indirime giriyor takip edersen alırsın inş. ben örneğin elime para geçtikçe ufak tefek kumbara yaptırdım marangoza heryeri çiviliona atıyorum geçen birikti para gittim çeyrek aldım(aldığım ilk ve son altın zaten oda) öyle biriktirebiliyorum yoksa hesaptan su gibi akıyor para

Kızlar para biriktiremiyorsanız güne girin ben annanemin gününe girdim.Her ay 100 tl ödüyorum,borc gibi oluyor zorla ödüyorsun.Parayı kenara atamama sıkıntısı var.300 tl ödedim,kasım ayında 1100 tl alacagım. :)

1100 tl çok güzel para :) bende güne girmek istiyorum ama çevrede güne giren kimse yokki

Son düzenleme:
Aynen çok çok kararsızım şu an bi ötekine gidiyor aklım bi ötekinee
3. al bence o daha çekici sanki

Kızlar bire şey soracagım.Erkeğe hazırlanan bohça içine gömlek kravat v.s damatlığın içine giyilecek olan mı koyulur?Yoksa günlük kullanacağı mı?
canım günlükte konuluyor babasına erkek kardeşi varsa ona falanda konur benim bildiğim

kızlar korkmazın jr tencere setim geldi dün havale yaptım bugün geldi evimis sitesinden sorunsuz sapasağlam geldi sürat kargoyla hediye paketi yapmışlar kurdalelemişler falan çok beğendim açtım baktım 20 18 16 cm diye 3 tane 20 cm büyük 4 kişilik falan çok rahat yemek yapılır 16 küçük pudıng falan yapmalık 18 de ideal 2 kişiye çok bile
69 lira aldım kaçırmayın almayı düşünenler varsa

altın gününü bende düşündüm ama her ay 100 lira verebilir miyim bulabilir miyim bilemiyorum okuduğum için sürekli değişim gösteriyor parasal durum elime geçtikçe ordan buradan alıyorum işte

1100 tl çok güzel para :) bende güne girmek istiyorum ama çevrede güne giren kimse yokki
Ben o parayla belki bir beyaz eşyamı alırım ya da eksiklerimi peşin olarak alırım,sonucta ayrı bir para olacak bütçemden.Ben gitmiyorum da gelmeyecekler de,annanem benim yerime gidiyor zaten :)

Beğendiğim bişeler var da gömlek kravat felan ama damatlık için uygun değil o ndenle sordum,cevabın için tşkler.
Öğrenciysen günü boşver sen canım,çalışınca tamamlarsın eksiklerini.

Son düzenleme:
Karacanın setini alan varmı içinizde kızlar

kızlar bişe sormak istiyorum taç (kristal) microfiber yorgan varya 1 alana 1 bedava ondan alanlar ne kadara almıştı memnunlarmı yazarsanız çok memnun olurum acilll

kızlar bişe sormak istiyorum taç (kristal) microfiber yorgan varya 1 alana 1 bedava ondan alanlar ne kadara almıştı memnunlarmı yazarsanız çok memnun olurum acilll

Canım ben aldım ama çeyize daha kullanmadım yinede fikrimi söyleyeyim.

70 tl ye almıştım, yalniz dolgun bir yorgan bekleme ince mevsimlik gibi bir yorgan

Canım ben aldım ama çeyize daha kullanmadım yinede fikrimi söyleyeyim.

70 tl ye almıştım, yalniz dolgun bir yorgan bekleme ince mevsimlik gibi bir yorgan

canım cevap verdiğin için teşekkürederimevimister.com da bir kampanya var da 50 tl üzeri 25 lik indirim çeki var. bu yorgan da 99 lira 74 e geliyor internettede arattım fiyatı 90 küsür genelde.fiyatı iyi mi acaba alsammı size bi sorayım dedim

bende çekli bir kampanyadan almıştım böyle fiyatı iyi ama dediğim gibi kalın bi yorgan değil 1-2 kişi daha yorum yazsa özellikle kullananlar senin için daha aydınlatıcı olur bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…