Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

bende çekli bir kampanyadan almıştım böyle fiyatı iyi ama dediğim gibi kalın bi yorgan değil 1-2 kişi daha yorum yazsa özellikle kullananlar senin için daha aydınlatıcı olur bence

çok kararsız kaldım yaaainceyse almayalım diyo annem

ben tacın mikrofiber aldım geçenlerde 66 tlye kargoyla birlikte çok abartı kalın değil yumuşacık annem çok beğendi. ama ne kadar ısıtıyor bilmiyorum

seninki de bir alana bir bedavamıydı? ve indirim çekiylemi 66tlye geldi?

canım ben bir mağazadan aldım 70 yada 80 tlydi bir çft bir tek kişilik tek kişiliği toplasan 6 ay olmadı kullanalı ve pek sıcak tutmuo incecik kaldı yorgan ve dikişleri kenarlardan sökülmeye başlamış nevresimsiz kullanmadığımız halde şaşırıp kaldık daha yıkanmadı bile bence linens yada english home düşün derim

İyi akşamlar kızlarr.
Aranızda braun multiquick 5 alan var mı? Görünüş olarak hoşlanmasamda özellikleri iyi sanki.:44:
Kırmızı yada arklı bir renk olsun istiyorum.
Herhangi bi marka alsam mı daha sonra yenilerim diyorum. Yada tek tek mi toplasam? :26:
Çok kararsızım.:18:

bende böyle set aldım simbonun çok kullanacağımı sanmıyorum ama bozulursada yine alırım diye düşündüm %50 indirimdeydi aldım 70 liradan 35 e aldım bence al çırpıcısıda var içinde işini görür elbet

Teşekkür ederim cevabınız için. Bende king yada bosch almayı düşünüyorum öyle olursa. Annem almışken en çok işine yarayanı al dediği için kafam karışıyo. :44:

kızlar firitöz düşünmüyorum ben çok yer kaplıyor o yüzden kızartmalar için özellikle patates kızartması için önerebileceğiniz bir şeyler var mı tencere vs
ayrıca tost makinesi olarak önereceğiniz bir marka model varsa paylaşırsanız çok sevinirim

Teşekkür ederim cevabınız için. Bende king yada bosch almayı düşünüyorum öyle olursa. Annem almışken en çok işine yarayanı al dediği için kafam karışıyo. :44:

canım king pek önermiyorlar gerçi simboyuda önermiyorlar ama ben gözüksün diye aldım
eğer kaliteli bir şey alıyım diyorsan braun ve bosch kesinlikle öneririm ben 24 yaşındayım annemin çırpıcısı bosch kendimi bildim bileli çalışır vaziyette bir kere bozulmadı ben küçüktüm kek yapardı onunla şimdi evde ben yapıyorum

Son düzenleme:

Yine öyle olucak anırım. Evlenince yenilerim artık.

tefalin var 99 liraya kaçırma bence

günaydınlar yeni bir çeyiz gününe uyanmış bulunmaktayız

kızlar bir şey danışacağım size herkes emsana kötü falan diyor karaca aldı diyorlar ben modellerini çok beğenmekteyim ayrıca eltim (yani eltim sayılır daha)
emsanın almış tencere setini ne ısınma var ne bır sey cok hafifler çok memnun pişirmesi falanda güzel bende gördüm beğendim ama yapılan şikayetler kafamı karıştırdı napsam bilemedim siz ne diyorsunuz emsan kullanan var mı hiç aranızda

Emsanın tencerelerine kötü diyen duymadım hiç tam aksine tncerede en iyi markalardan biridir diye biliyorum ben etrafımda kullananlar da çok memnun kafam karıştı şimdi şikayetler neymişki

Canım bizim evde emsan var ve annemin çeyizleri heralde öyle hatırlıyorum 25 sene geçmiş düşün hala saglamlar sadece kulpları kırıldı ama o da hepsinde olabilir

canım emsanı bilmem ama hangi firmanın tenceresi kötü derseniz kesinlikle ESSE derim. kim esseden özellikle döküm tencere aldıysa içi falan hep soyuldu hemde daha bi kaç ayda üstelik makinaya falanda atmadıkları halde annem, ablam, annemin arkadaşları herkes aynı sorunu yaşadı bilginiz olsun..

Emsanın tencerelerine kötü diyen duymadım hiç tam aksine tncerede en iyi markalardan biridir diye biliyorum ben etrafımda kullananlar da çok memnun kafam karıştı şimdi şikayetler neymişki
karaca markası almış emsanı kulplarda ısınma ve paslanma oluyormuş diye duydum o yüzden bende kararsız kaldım

Canım bizim evde emsan var ve annemin çeyizleri heralde öyle hatırlıyorum 25 sene geçmiş düşün hala saglamlar sadece kulpları kırıldı ama o da hepsinde olabilir
annemde emsan yılların markası alalım dedi ama karaca markası emsanı alınca kalitesi düştü yeni seriler paslanıyor diyorlar ama eltimde çok memnun gerçi 2 aydır kullanıyor ama hafifliği beni çok cezbetti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…