- 13 Nisan 2011
- 2.277
- 4
- 358
- 37
karaca markası almış emsanı kulplarda ısınma ve paslanma oluyormuş diye duydum o yüzden bende kararsız kaldım
annemde emsan yılların markası alalım dedi ama karaca markası emsanı alınca kalitesi düştü yeni seriler paslanıyor diyorlar ama eltimde çok memnun gerçi 2 aydır kullanıyor ama hafifliği beni çok cezbetti
Philips Azur GC-4860/02 2600 Watt Buharlı Ütü Eki Görüntüle 130430
Bunu almaya karar verdim arkadaşlar, umarım pişman olmam...
Tefal'e niyetlenmiştim ama sonra Rowenta'nın STEAMIUM CONTROL DW9040 ÜTÜ Eki Görüntüle 130432 ile Philips'in yukarıdaki modeli arasında kaldım, kampanya 2 gün içinde bitiyor yarın ya da pazar günü almış olacağım...
P.S. Konuyu açalı bayağı oldu ama halihazırda bir ütüm olunca ağırdan aldık, eşim onu da düşürünce :-(( mecburen karar vermek gerekti (fönü de düşürdü sevgili eşim, bir de o çıktı, artık o da ya tamir ya yenisi olacak).
Kütahyanın çeyiz seti hoşuma gitti ama tencerelerine emin olamıyorum fikri olan varmı kızlar üretmeye başlayalı 2 3 yıl olmuş gerçi zaman önemli değil kalite önemli olan ama nasılki
bende karacanın ürünlerini beğenmedim neden kendine benzetmiş diyorlar evet kalitesi düştü diyorlar benimde ondan kafam karıştı zaten canımCanım karaca nın emsanı aldıgını bilmiyordum.Ben nedense karacanın pek bir şeyini begenmiyorum.Hem karacanın çeliklerinin iyi olmadıgını çok duydum,emsanı da kendine benzetmiş olmasın :)))
bende bernardoyu çok beğeniyorum yemek takımı günlük yemek takımımı kahvaltı takımımı ordan alıcam indirim bitmeden günlük yemek takımıyla kahvaltı setini alıyım m,saf,r yemek takımı çok pahalı geldi 2bin 500 liraydı ona benzer buldum 1.250 idi onu alıcam bunlar bitince bernardonun ürünleri ithalmiş öyle duydumBen Bernardo'dan yaptım alışverişimi çok değişik ve kaliteli duruyor.
biz philips kullanıyoruz çok memnunuz philips kullanıp da memnun kalmayan yok rowenta hakkında pek bilgim yok ama philipsin en düşük modeli bile çok güzel ütü yapıyorarkadaşlar bana da yardım edebilecek olan var mı bu yukarıdaki iki model arasında kaldım rowentanın buhar püskürtmesi 200 gr / dk iken philips inki 170 gr / dk. tek kararsızlık yaşadığım özelliği bub kullanan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirler mi?
benim çelik tencerem de kütahya alalı 3-4 sene oldu bende set almıştım 5 parça. iyi mi kötü mü bilmiyorum ama görünüşü güzel kütahyanında ucuz mal üreteceğini sanmıyorum. ben 1200 e almıştım peşin sen kaça alıcan?
kızlar canım çok sıkkın.. bu aralar sürekli ağlıyorum noluyo kendime yapıyorum ama elimde değil. destek olan kimse yok. derdini anlatabileceğin bir aile büyüğü yok. ceyiz alışverişine de bir süre ara verdim... nişanlım bile anlamıyo bazı şeyleri evlenmekle iyi mi kötü mü yapıyorum bilmiyorum. sanki başıma dert alıyomuşum gibi geliyo bazen... anlayacağınız pek iyi değilim. ben de o heyecanlara geri dönebilirim inşallah...
arkadaşlar bana da yardım edebilecek olan var mı bu yukarıdaki iki model arasında kaldım rowentanın buhar püskürtmesi 200 gr / dk iken philips inki 170 gr / dk. tek kararsızlık yaşadığım özelliği bub kullanan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirler mi?
kızlar canım çok sıkkın.. bu aralar sürekli ağlıyorum noluyo kendime yapıyorum ama elimde değil. destek olan kimse yok. derdini anlatabileceğin bir aile büyüğü yok. ceyiz alışverişine de bir süre ara verdim... nişanlım bile anlamıyo bazı şeyleri evlenmekle iyi mi kötü mü yapıyorum bilmiyorum. sanki başıma dert alıyomuşum gibi geliyo bazen... anlayacağınız pek iyi değilim. ben de o heyecanlara geri dönebilirim inşallah...
bende karacanın ürünlerini beğenmedim neden kendine benzetmiş diyorlar evet kalitesi düştü diyorlar benimde ondan kafam karıştı zaten canım
bende bernardoyu çok beğeniyorum yemek takımı günlük yemek takımımı kahvaltı takımımı ordan alıcam indirim bitmeden günlük yemek takımıyla kahvaltı setini alıyım m,saf,r yemek takımı çok pahalı geldi 2bin 500 liraydı ona benzer buldum 1.250 idi onu alıcam bunlar bitince bernardonun ürünleri ithalmiş öyle duydum
biz philips kullanıyoruz çok memnunuz philips kullanıp da memnun kalmayan yok rowenta hakkında pek bilgim yok ama philipsin en düşük modeli bile çok güzel ütü yapıyor
rowenta ve tefallerin kısa sürede tabanı düşüyor canım Bu ütülerin hem tedarik hem satış bölümünde bulundum.Çok müşteri şikayeti gelmişti.philips almanı tavsiye ederim yinede orda satıcılarla bir konuş istersen
kızlar sabah sabah tüm keyfim kaçtı.Limangodan aldığım hays pijama ve gecelik takımımın bugün elime ulaşması gerekiyordu fakat kargoyu bir açtım içinde pijama takımı yok.Ellerinde mevcut değilmiş o kadar moralim bozuldu ki anlatamam. Yani sonuçta 2 haftadır bekliyorum bu ürünleri ben sonuç yok merak ediyorum nasıl tedarik edemeyecekleri ürünü satıyorlar.Bu kadar süredir alışveriş yapıyorum ilk defa başıma böyle bir şey geliyor hani sorunlu olsa geri göndersem tekrar tedarik edemiyoruz üretim bitmiş deseler neyse.... Mail attım bende bir daha ordan alışveriş yaparmıyım bilemiyorum güvenim çok sarsıldı
bu arada kızlar fırsat mağazasından aldığım hisar gold çaydanlığım geldi ama sap kızmında zedelenme var alt kısmındada küçük bi çizik bugün aradım geri göndericeğimi söyledim p.tesi kargoya vericem onlarda inceliyceklermiş falan filan para iadesi istiycem içime sinmedi.
bu arada kızlar fırsat mağazasından aldığım hisar gold çaydanlığım geldi ama sap kızmında zedelenme var alt kısmındada küçük bi çizik bugün aradım geri göndericeğimi söyledim p.tesi kargoya vericem onlarda inceliyceklermiş falan filan para iadesi istiycem içime sinmedi.
canım sıkma canını güvenebileceğin birisi çıkar elbet içini dökecebileceğin bazen nişanlılar öyle oluyor malesef sen ortak olsun istiyorsun sevincine onlar oralı olmuyor bugün benim erkek arkadaşımda aynı şeyi yaptı acele etmiyor musun dedi bizim 2 yıl var daha en fazla bende taksitleri anca bitecek ki baska seyler alacağım dedim gerçi bakarken falan fikrni söylüyor yardım ediyorda işte erkek napıcaksın bazen bizim gibi ince düşünemiyıorlarkızlar canım çok sıkkın.. bu aralar sürekli ağlıyorum noluyo kendime yapıyorum ama elimde değil. destek olan kimse yok. derdini anlatabileceğin bir aile büyüğü yok. ceyiz alışverişine de bir süre ara verdim... nişanlım bile anlamıyo bazı şeyleri evlenmekle iyi mi kötü mü yapıyorum bilmiyorum. sanki başıma dert alıyomuşum gibi geliyo bazen... anlayacağınız pek iyi değilim. ben de o heyecanlara geri dönebilirim inşallah...
en doğru kararı vermişsin canım güle güle kullançok ama çok teşekkür ederim o zaman karar philipsten yana verilmiştir
canım rengini falan beğenmediysen iade et ama beğendiysen yenisini göndersinler güzel çaydanlık bencebu arada kızlar fırsat mağazasından aldığım hisar gold çaydanlığım geldi ama sap kızmında zedelenme var alt kısmındada küçük bi çizik bugün aradım geri göndericeğimi söyledim p.tesi kargoya vericem onlarda inceliyceklermiş falan filan para iadesi istiycem içime sinmedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?