Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Canım karaca nın emsanı aldıgını bilmiyordum.Ben nedense karacanın pek bir şeyini begenmiyorum.Hem karacanın çeliklerinin iyi olmadıgını çok duydum,emsanı da kendine benzetmiş olmasın :)))

Son düzenleme:
Kütahyanın çeyiz seti hoşuma gitti ama tencerelerine emin olamıyorum fikri olan varmı kızlar üretmeye başlayalı 2 3 yıl olmuş gerçi zaman önemli değil kalite önemli olan ama nasılki

arkadaşlar bana da yardım edebilecek olan var mı bu yukarıdaki iki model arasında kaldım rowentanın buhar püskürtmesi 200 gr / dk iken philips inki 170 gr / dk. tek kararsızlık yaşadığım özelliği bub kullanan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirler mi?

Kütahyanın çeyiz seti hoşuma gitti ama tencerelerine emin olamıyorum fikri olan varmı kızlar üretmeye başlayalı 2 3 yıl olmuş gerçi zaman önemli değil kalite önemli olan ama nasılki

benim çelik tencerem de kütahya alalı 3-4 sene oldu bende set almıştım 5 parça. iyi mi kötü mü bilmiyorum ama görünüşü güzel kütahyanında ucuz mal üreteceğini sanmıyorum. ben 1200 e almıştım peşin sen kaça alıcan?

Canım karaca nın emsanı aldıgını bilmiyordum.Ben nedense karacanın pek bir şeyini begenmiyorum.Hem karacanın çeliklerinin iyi olmadıgını çok duydum,emsanı da kendine benzetmiş olmasın :)))
bende karacanın ürünlerini beğenmedim neden kendine benzetmiş diyorlar evet kalitesi düştü diyorlar benimde ondan kafam karıştı zaten canım
Ben Bernardo'dan yaptım alışverişimi çok değişik ve kaliteli duruyor.
bende bernardoyu çok beğeniyorum yemek takımı günlük yemek takımımı kahvaltı takımımı ordan alıcam indirim bitmeden günlük yemek takımıyla kahvaltı setini alıyım m,saf,r yemek takımı çok pahalı geldi 2bin 500 liraydı ona benzer buldum 1.250 idi onu alıcam bunlar bitince bernardonun ürünleri ithalmiş öyle duydum
biz philips kullanıyoruz çok memnunuz philips kullanıp da memnun kalmayan yok rowenta hakkında pek bilgim yok ama philipsin en düşük modeli bile çok güzel ütü yapıyor

Canım tam çeyiz seti 1500 civarında şu anda

kızlar sabah sabah tüm keyfim kaçtı.Limangodan aldığım hays pijama ve gecelik takımımın bugün elime ulaşması gerekiyordu fakat kargoyu bir açtım içinde pijama takımı yok.Ellerinde mevcut değilmiş o kadar moralim bozuldu ki anlatamam. Yani sonuçta 2 haftadır bekliyorum bu ürünleri ben sonuç yok merak ediyorum nasıl tedarik edemeyecekleri ürünü satıyorlar.Bu kadar süredir alışveriş yapıyorum ilk defa başıma böyle bir şey geliyor hani sorunlu olsa geri göndersem tekrar tedarik edemiyoruz üretim bitmiş deseler neyse.... Mail attım bende bir daha ordan alışveriş yaparmıyım bilemiyorum güvenim çok sarsıldı

Son düzenleme:
hemen hemen aynı fiyatmış benimkiyle 1400 tlydi peşin 1200e aldım bende yemek,tencere,çkb,kahvaltı bide 6 kişilik yyemek takımı vardı hediye. iyiki almışım zamanında şimdi pahalı geliyor:)

kızlar canım çok sıkkın.. bu aralar sürekli ağlıyorum noluyo kendime yapıyorum ama elimde değil. destek olan kimse yok. derdini anlatabileceğin bir aile büyüğü yok. ceyiz alışverişine de bir süre ara verdim... nişanlım bile anlamıyo bazı şeyleri evlenmekle iyi mi kötü mü yapıyorum bilmiyorum. sanki başıma dert alıyomuşum gibi geliyo bazen... anlayacağınız pek iyi değilim. ben de o heyecanlara geri dönebilirim inşallah...

canım bir sorun mu var, neden böyle oldun? yoksa nedensiz mi belki evlilik stresi filandır bilemdim ki ben şimdi:44:

rowenta ve tefallerin kısa sürede tabanı düşüyor canım Bu ütülerin hem tedarik hem satış bölümünde bulundum.Çok müşteri şikayeti gelmişti.philips almanı tavsiye ederim yinede orda satıcılarla bir konuş istersen

canımm umarım çözülemeyecek sorunlar yoktur keşke konuşup içini dökebileceğin fikir alışverişinde bulunabileceğin birileri olsaydı yakınlarında ama güvendiğin bir arkadaşınlada dertleşebilirsin sonuçta içini döküp rahatlarsın akıl yaşta değil baştadır belki içini ferahlatacak önerileri olur arkadaşınında evlenmekle iyimi yapıyorum kötümü demişsin ya en kötü nokta burası sen yada nişanlınla konuşmayı dene hayatını birleştireceğin kişinin sana destek olması en iyi onun anlaması gerekiyor seni...

hayata en kısa zamanda aşkla bakabilmen dileğimle..

çok ama çok teşekkür ederim o zaman karar philipsten yana verilmiştir

bu arada kızlar fırsat mağazasından aldığım hisar gold çaydanlığım geldi ama sap kızmında zedelenme var alt kısmındada küçük bi çizik bugün aradım geri göndericeğimi söyledim p.tesi kargoya vericem onlarda inceliyceklermiş falan filan para iadesi istiycem içime sinmedi.

eksik ürün mü göndermişler. bunu önceden bildirmeleri gerekir parayı tık tık anında alıyolar ama..neyse canım boşver o marka oluyo genelde sitelerde başka yerden alırsın artık

bazen insan böyle hislere kapılıyo küçücük hareketi bile büyütüyo da büyütüyo en yakın zamanda herşey düzelir inşallahh

ben de tencere takımı aldım ordan tencerenin birinin kulbu kırılmıştı aradım gönderdim değiştirerek sorunsuz bi şekilde gönderdiler ben çok memnun kaldım canım eğer başka bişeyi sinmediyse içine bişe diyemem ama böylesi aksilikler olabilir ne şekillerde taşınıyo o kargolar ahh ahhhhh...

Son düzenleme:

bazen insan böyle hislere kapılıyo küçücük hareketi bile büyütüyo da büyütüyo en yakın zamanda herşey düzelir inşallahh

ben de tencere takımı aldım ordan tencerenin birinin kulbu kırılmıştı aradım gönderdim değiştirerek sorunsuz bi şekilde gönderdiler ben çok memnun kaldım canım eğer başka bişeyi sinmediyse içine bişe diyemem ama böylesi aksilikler olabilir ne şekillerde taşınıyo o kargolar ahh ahhhhh

canım sıkma canını güvenebileceğin birisi çıkar elbet içini dökecebileceğin bazen nişanlılar öyle oluyor malesef sen ortak olsun istiyorsun sevincine onlar oralı olmuyor bugün benim erkek arkadaşımda aynı şeyi yaptı acele etmiyor musun dedi bizim 2 yıl var daha en fazla bende taksitleri anca bitecek ki baska seyler alacağım dedim gerçi bakarken falan fikrni söylüyor yardım ediyorda işte erkek napıcaksın bazen bizim gibi ince düşünemiyıorlar
sıkma o güzel canını aklına süphe düşmesin eğer ciddi anlamda süphen varsa biraz düşünmen gerekir canımcım

çok ama çok teşekkür ederim o zaman karar philipsten yana verilmiştir
en doğru kararı vermişsin canım güle güle kullan
canım rengini falan beğenmediysen iade et ama beğendiysen yenisini göndersinler güzel çaydanlık bence

kızlar size fikir danışmak istiyorum bana yardım edin lütfen
bugün bernardo'ya gittim günlük yemek takımı romance serisinden alıcaktı 2. üründe %50 indirim olduğundan 2. üründe kelebekli kahvaltı serisinden alıcaktım ilk kararım buydu sonra
geçen gün sitesini gezerken fisslerin düdüklüsünü sattıklarını gördüm biraz piyasaya göre fiyatı pahalı olsada dedim indirimle piyasadaki fiyattanda düşük olur düdüklüyü alırım romance serisiyle beraber kahvaltı takımını sonra alırım dedim 1. kararımı değiştirdim sonra facebooktan bernardonun sayfasına sordum düdüklü tencerede geçerli değil dediler bende 1. seçeneğime geri dönmüştüm
bugün gittim sordum düdüklü tencerede geçerli dediklerinde tekrar dedim o zaman romance günlük yemek takımıyla düdüklüyü alıyım dedim yine 2. seçeneğime döndüm
oradaki çalışan kadında dedi birbrilerine yakın fiyata ürün alın ki indirim bi işe yarasın
neyse romance serisi 399 lira düdüklü fissler vitavit premium 4.5 litresi 450 lira büyük olanın fiyatını normal alıyorlar küçük fiyatı %50 indirim uyguluyorlar ikisine 650 lira vericektim kartı verdim ki kartın limiti yetersiz geldi bankaya gittim 600 lira limit var üstünü nakit veriyim dedim sonra erkek arkadaşımda bir şey olur annene lazım olur hepsini bloke etmeyelim bi bekleyelim salı gününe kadar sende kararını tam verirsin araştırırsın dedi kaldı öyle
romance serisini netten çok beğenmiştim ama gerçekte görüncede beğendim ama bazı desenleri darma dağın kelebeklern bazıları özenliyse bazılara sallamasyon yapılmış bardakların üzerinde ki kelebekler bi tuaf erkek arkadaşımda dediki evi kurana kadar zevkin geçer kullanmazsan pişman olursan acele etme dedi kelebekleri çok seviyorum kullanırım ama kalitesinden pişman olurmuyum bilmiyorum baska bi günlük yemek takımınıda beğenmedim napıyım alıyım mı sizce kızlar
2. problemim ise ben aslında düdüklüydü falan son zamanlara bırakmak istiyordum garanti süresi dolmasın diye ama böyle ucuz oluncada tercihimi düdüklüden yana yapmak istedim sonra nette geldim baktım zaten bu düdüklü 260 liraya nette var ama nakit taksitle 300 liraya geliyor en ucuz fiyatlı sitede erkek arkadaşımda ayrı ayrı alınca 700 ödeyeceksin böyle daha iyi böyle al diyor 650 12 taksite kadar yapıyorlar ama garanti konusundan korkuyorum
yemek takımı güzel amerikan servisi 6 kısılık ayrıca 6 kısılık su bardagı catalı bıcagı her seyı var içinde erkek arkadaşımda takım olması daha iyi diyor alırsam zaten takım alcam
sizce %50 indirimi düdüklüye kullanıyım mı yoksa düdüklüyü sonra mı alıyım onun yerine kelebekli kahvaltı setini mi alıyım ya da düdüklüyle kahvaltı setini alıyım günlük yemek takımımı kalsın ama öylede düdüklü 450 lira1.ürün olacak 2. ürün kahvaltı takımı 275 lirayı 2 ye bölecekler fazla bi indirim uygulanmış olmayacak ötekisi gibi

çok uzun yazdım kusura bakmayın ama cidden çok kararsızım napıcam bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…