canım bir sorun mu var, neden böyle oldun? yoksa nedensiz mi belki evlilik stresi filandır bilemdim ki ben şimdi:44:
canımm umarım çözülemeyecek sorunlar yoktur keşke konuşup içini dökebileceğin fikir alışverişinde bulunabileceğin birileri olsaydı yakınlarında ama güvendiğin bir arkadaşınlada dertleşebilirsin sonuçta içini döküp rahatlarsın akıl yaşta değil baştadır belki içini ferahlatacak önerileri olur arkadaşınında evlenmekle iyimi yapıyorum kötümü demişsin ya en kötü nokta burası sen yada nişanlınla konuşmayı dene hayatını birleştireceğin kişinin sana destek olması en iyi onun anlaması gerekiyor seni...
hayata en kısa zamanda aşkla bakabilmen dileğimle..
bazen insan böyle hislere kapılıyo küçücük hareketi bile büyütüyo da büyütüyo en yakın zamanda herşey düzelir inşallahh
.
canım sıkma canını güvenebileceğin birisi çıkar elbet içini dökecebileceğin bazen nişanlılar öyle oluyor malesef sen ortak olsun istiyorsun sevincine onlar oralı olmuyor bugün benim erkek arkadaşımda aynı şeyi yaptı acele etmiyor musun dedi bizim 2 yıl var daha en fazla bende taksitleri anca bitecek ki baska seyler alacağım dedim gerçi bakarken falan fikrni söylüyor yardım ediyorda işte erkek napıcaksın bazen bizim gibi ince düşünemiyıorlar
sıkma o güzel canını aklına süphe düşmesin eğer ciddi anlamda süphen varsa biraz düşünmen gerekir canımcım
aslında tek birşey yoktu ama birikti bir süredir patladım soğal olarak en ufak bişeyde. evlilik stresi de var anlaşılamayan noktalar da var. üstü kapalı oldu ama şimdi çeyiz heyecanını sorunlarla meşgul etmeyeyim daha iyiyim şimdi çok sağol canım.
güvendiğim arkadaşlarım da hep benden uzak düşünce son bikaç yıldır bide evlilik telaşına düşünce etrafımda hep iki tarafın ailelerini göryorum bu aralar. aslında dostlarıma çok ihtiyacım var ama ünvyılları gibi bir araya gelemiyoruz canım çok sağol desteğin için iyiki varsınız.
sağol canım düzeldim daha iyiyim. karamsara bağlıyorum arada.
canım aslında anlamışsın beni. çok sağol. ince düşünmek en büyük derdim zaten:)
çoook sağolun kızlar.
çeyize devam...
kızlar burdan sohbet edelim.Turkuazcıgım bende bilmiyrum az mı değil mi,1600 watt kullananlar yorum yazsa iyi olur
İyi oldu cnm burdan devam edelim? Evet 1600 W kullananlar yorum yazsın lütfen. Ben philips maraton almayı düşünüyordum aslında ama bu da baya indirimli.
Bende phılıps alırım diyordum ama ne bileyim görünüşü felan hoşmuş.Tabi önemli olan çekiş gücü.
Evet 250 W çekim gücü de iyi sanki benim almak istediğim philips modeli 350 W ama.
Valla hiç bilmiyorum ne iyi ne kötü süpürge konusunda.
Bir forumda arayalım bakalım kullanan var mı?
kızlar bişey sorucam çaydanlığı şimdi fırsat mağazasına geri gönderiyorum para iadesi istedim. faturası bende kalsın mı yoksa onuda mı çaydanlıkla birlikte göndereyim. daha önce iadem olmadığı için emin olamıyorum.kargo almaya gelmeden yardımcı olursanız sevinirim
Ben biraz baktım ama hepa filtre miltre bir şeyler yazıyor anlamadım :S
Hepa filtre toz torbasız demek cnm. Valla aklıma yatmaya başladı artıları şu var birde. Garanti belgesi gibi bir şeyleri yokmuş. Sen müşteri hizmetlerini arayıp garantisini başlatıyor muşsun. En fazla 48 saat teknik serviste kalıyormuş. Teknik servisi çok iyiymiş okuduğuma göre...Bir de toz haznesi 3 lt philipslerin 2 lt sanırım. Bu da bir artı sanırım.
Faturayı içine koymalısın.Çünkü onlarda faturayı iptal ederler satış iptal oldugundan.Faturası olmayan ürün iade alınmaz
kızlar 1600 az bızde 2300 var köpek kıllarını doğru düzgün almıyor bile koltuktaki falan ağızdan emiş gücü önemli 250 az philipsın 400 maratonunİyi oldu cnm burdan devam edelim? Evet 1600 W kullananlar yorum yazsın lütfen. Ben philips maraton almayı düşünüyordum aslında ama bu da baya indirimli.
kızlar 2 sayfa önce yazdım görmediniz sanırım birinizde bana akıl verin nolur yarına kadar karar vermem lazım düdüklüyü almasam mı dijital saatlisi falan çıkmış hem evlenirken son modelini alırım böyelelikle garantiside başlamaz diyorum ne diyorsunuzkızlar size fikir danışmak istiyorum bana yardım edin lütfen
bugün bernardo'ya gittim günlük yemek takımı romance serisinden alıcaktı 2. üründe %50 indirim olduğundan 2. üründe kelebekli kahvaltı serisinden alıcaktım ilk kararım buydu sonra
geçen gün sitesini gezerken fisslerin düdüklüsünü sattıklarını gördüm biraz piyasaya göre fiyatı pahalı olsada dedim indirimle piyasadaki fiyattanda düşük olur düdüklüyü alırım romance serisiyle beraber kahvaltı takımını sonra alırım dedim 1. kararımı değiştirdim sonra facebooktan bernardonun sayfasına sordum düdüklü tencerede geçerli değil dediler bende 1. seçeneğime geri dönmüştüm
bugün gittim sordum düdüklü tencerede geçerli dediklerinde tekrar dedim o zaman romance günlük yemek takımıyla düdüklüyü alıyım dedim yine 2. seçeneğime döndüm
oradaki çalışan kadında dedi birbrilerine yakın fiyata ürün alın ki indirim bi işe yarasın
neyse romance serisi 399 lira düdüklü fissler vitavit premium 4.5 litresi 450 lira büyük olanın fiyatını normal alıyorlar küçük fiyatı %50 indirim uyguluyorlar ikisine 650 lira vericektim kartı verdim ki kartın limiti yetersiz geldi bankaya gittim 600 lira limit var üstünü nakit veriyim dedim sonra erkek arkadaşımda bir şey olur annene lazım olur hepsini bloke etmeyelim bi bekleyelim salı gününe kadar sende kararını tam verirsin araştırırsın dedi kaldı öyle
romance serisini netten çok beğenmiştim ama gerçekte görüncede beğendim ama bazı desenleri darma dağın kelebeklern bazıları özenliyse bazılara sallamasyon yapılmış bardakların üzerinde ki kelebekler bi tuaf erkek arkadaşımda dediki evi kurana kadar zevkin geçer kullanmazsan pişman olursan acele etme dedi kelebekleri çok seviyorum kullanırım ama kalitesinden pişman olurmuyum bilmiyorum baska bi günlük yemek takımınıda beğenmedim napıyım alıyım mı sizce kızlar
2. problemim ise ben aslında düdüklüydü falan son zamanlara bırakmak istiyordum garanti süresi dolmasın diye ama böyle ucuz oluncada tercihimi düdüklüden yana yapmak istedim sonra nette geldim baktım zaten bu düdüklü 260 liraya nette var ama nakit taksitle 300 liraya geliyor en ucuz fiyatlı sitede erkek arkadaşımda ayrı ayrı alınca 700 ödeyeceksin böyle daha iyi böyle al diyor 650 12 taksite kadar yapıyorlar ama garanti konusundan korkuyorum
yemek takımı güzel amerikan servisi 6 kısılık ayrıca 6 kısılık su bardagı catalı bıcagı her seyı var içinde erkek arkadaşımda takım olması daha iyi diyor alırsam zaten takım alcam
sizce %50 indirimi düdüklüye kullanıyım mı yoksa düdüklüyü sonra mı alıyım onun yerine kelebekli kahvaltı setini mi alıyım ya da düdüklüyle kahvaltı setini alıyım günlük yemek takımımı kalsın ama öylede düdüklü 450 lira1.ürün olacak 2. ürün kahvaltı takımı 275 lirayı 2 ye bölecekler fazla bi indirim uygulanmış olmayacak ötekisi gibi
çok uzun yazdım kusura bakmayın ama cidden çok kararsızım napıcam bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?