Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kızlar bu arada düdüklü fissler premium dedi kız kutusunda da premium yazıyordu ama anlatırken 2 kademesi var bızı sebze ıcın bırı etler ıcın dedı tipinide gördüm şimdi sitesinden baktım bana gösterdiği aslında conford modeliymiş
buhar çıkışını beklemeden buhar çıkış yerine getiriyorsunuz kendisi buharını boşaltıyor dedi kullanınız var mı bu buharı çıkartan modeli hangisidir bileniniz varsa çok makbule geçer

canım bir sorun mu var, neden böyle oldun? yoksa nedensiz mi belki evlilik stresi filandır bilemdim ki ben şimdi:44:

aslında tek birşey yoktu ama birikti bir süredir patladım soğal olarak en ufak bişeyde. evlilik stresi de var anlaşılamayan noktalar da var. üstü kapalı oldu ama şimdi çeyiz heyecanını sorunlarla meşgul etmeyeyim daha iyiyim şimdi çok sağol canım.

güvendiğim arkadaşlarım da hep benden uzak düşünce son bikaç yıldır bide evlilik telaşına düşünce etrafımda hep iki tarafın ailelerini göryorum bu aralar. aslında dostlarıma çok ihtiyacım var ama ünvyılları gibi bir araya gelemiyoruz canım çok sağol desteğin için iyiki varsınız.

bazen insan böyle hislere kapılıyo küçücük hareketi bile büyütüyo da büyütüyo en yakın zamanda herşey düzelir inşallahh

.

sağol canım düzeldim daha iyiyim. karamsara bağlıyorum arada.

canım aslında anlamışsın beni. çok sağol. ince düşünmek en büyük derdim zaten:)

çoook sağolun kızlar.

çeyize devam...

canımmm düzelmene sevindimmmm mutlu alışverişlerr :)

kızlar burdan sohbet edelim.Turkuazcıgım bende bilmiyrum az mı değil mi,1600 watt kullananlar yorum yazsa iyi olur

kızlar burdan sohbet edelim.Turkuazcıgım bende bilmiyrum az mı değil mi,1600 watt kullananlar yorum yazsa iyi olur

İyi oldu cnm burdan devam edelim? Evet 1600 W kullananlar yorum yazsın lütfen. Ben philips maraton almayı düşünüyordum aslında ama bu da baya indirimli.

İyi oldu cnm burdan devam edelim? Evet 1600 W kullananlar yorum yazsın lütfen. Ben philips maraton almayı düşünüyordum aslında ama bu da baya indirimli.

Bende phılıps alırım diyordum ama ne bileyim görünüşü felan hoşmuş.Tabi önemli olan çekiş gücü.

kızlar bişey sorucam çaydanlığı şimdi fırsat mağazasına geri gönderiyorum para iadesi istedim. faturası bende kalsın mı yoksa onuda mı çaydanlıkla birlikte göndereyim. daha önce iadem olmadığı için emin olamıyorum.kargo almaya gelmeden yardımcı olursanız sevinirim

Faturayı içine koymalısın.Çünkü onlarda faturayı iptal ederler satış iptal oldugundan.Faturası olmayan ürün iade alınmaz

Ben biraz baktım ama hepa filtre miltre bir şeyler yazıyor anlamadım :S

Hepa filtre toz torbasız demek cnm. Valla aklıma yatmaya başladı artıları şu var birde. Garanti belgesi gibi bir şeyleri yokmuş. Sen müşteri hizmetlerini arayıp garantisini başlatıyor muşsun. En fazla 48 saat teknik serviste kalıyormuş. Teknik servisi çok iyiymiş okuduğuma göre...Bir de toz haznesi 3 lt philipslerin 2 lt sanırım. Bu da bir artı sanırım.

Evet canım teknik servisinin çok iyi oldugunu çok kez okudum bende.Ne yapsak bilemedim ve sadece bugünlük kampanya bu.Yani düşünmeye çok vaktimiz yok :)

Bende hala kararsızım bu ayda kartı aştım baya Daha indirimler olur ya ben bekleyeceğim philips alıcam sanırım yine de ooof çok kararsız bir insanım ben

kızlar 1600 az bızde 2300 var köpek kıllarını doğru düzgün almıyor bile koltuktaki falan ağızdan emiş gücü önemli 250 az philipsın 400 maratonun
hepa filitre toz torbasız demek ömrü ne kadarmış hepa filitrenin öyle 1 yılda bitecekse o filitreler pahalı oluyor zırt bırt alınmaz iyi araştırın derim phlipis maratonun hepa filtlerini değiştirmeye gerek bile yok dedi benim arkadaşım philipsde çalıştı maratonun öyleymiş yıka kullan dedi bende dyson almazsam maraton alacağım
homend eltim (yani eltim olacak ) kullanıyor memnun onun hangi modeli bilmiyorum ama sanırım onun ki sulu olanlardan

Son düzenleme:
kızlar 2 sayfa önce yazdım görmediniz sanırım birinizde bana akıl verin nolur yarına kadar karar vermem lazım düdüklüyü almasam mı dijital saatlisi falan çıkmış hem evlenirken son modelini alırım böyelelikle garantiside başlamaz diyorum ne diyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…