kızlar 2 sayfa önce yazdım görmediniz sanırım birinizde bana akıl verin nolur yarına kadar karar vermem lazım düdüklüyü almasam mı dijital saatlisi falan çıkmış hem evlenirken son modelini alırım böyelelikle garantiside başlamaz diyorum ne diyorsunuz
kızlar 1600 az bızde 2300 var köpek kıllarını doğru düzgün almıyor bile koltuktaki falan ağızdan emiş gücü önemli 250 az philipsın 400 maratonun
hepa filitre toz torbasız demek ömrü ne kadarmış hepa filitrenin öyle 1 yılda bitecekse o filitreler pahalı oluyor zırt bırt alınmaz iyi araştırın derim phlipis maratonun hepa filtlerini değiştirmeye gerek bile yok dedi benim arkadaşım philipsde çalıştı maratonun öyleymiş yıka kullan dedi bende dyson almazsam maraton alacağım
homend eltim (yani eltim olacak) kullanıyor memnun onun hangi modeli bilmiyorum ama sanırım onun ki sulu olanlardan
çok teşekkür ederim canım benim aklıma öyle yattı indirimli olacak tamam ama kullanacağım zaman eski bir model olacak ne anlamı var almanın diye düşündümBenim şahsi fikrim cnm düdüklüyü şimdi alma muhakkak ki kampanyaya girer ve son modelini almak daha akıllıca geliyor bana ama tercih senin.
bana arkadaşım anlattı ömürlük hepa filtresi falan varmış bende philips alıcaam başka sey alma dyson alamazsan dedi benim köpek olduğu için dyson düşünüyorum evlenince benle gelecek sonuçtaSağol cnm yorumun için.Ben beklemeye karar verdim sonradan pişman olup keşke maraton alsaydım demek istemiyorum o yüzden onun indirime girmesini bekleyeceğim daha 1 senem var sonuçta daha yeni modellerde çıkabilir belki o yüzden almayacağım. Ama fiyatı çok uygun acil ihtiyacı olan bence değerlendirebilir.
Bernardo Online Alışveriş
kızlar bunu almak istiyorum ama peçeteler de var mıdır dersiniz içinde? siteye baktım ayrıca satılan peçete de görmedim var mı bi fikri olan?
kızlar 2 sayfa önce yazdım görmediniz sanırım birinizde bana akıl verin nolur yarına kadar karar vermem lazım düdüklüyü almasam mı dijital saatlisi falan çıkmış hem evlenirken son modelini alırım böyelelikle garantiside başlamaz diyorum ne diyorsunuz
sevgirl romance serisilerinden 2 şer tanemi aldın canım çaydanlık seti varmıydı sen aldığında
ben mağazasına gittim romancenin kahvaltı seti ellerinde yoktu
yuvarlak formu kahvaltı serisine yapacaklarmış günlük yemek takımında olmayacakmış ben yuvarlak seriyi görmedim aslında merakta ediyorum nasıl olacak yuvarlak sericanım ben Arzum 'un düdüklü tenceresini almıştım cam kapak hediyeli 6 lt.
Romance yemek takımı hayranlığımda ayrı zaten benim yemek tk. ve kahvaltı tk. larından iki set alıp 12 kişiliğe tamamladım 1 'er seti geldi diğerleri Mayıs'ta teslim
yanlız tabaklarının şekli yuvarlak olmuş o halini gördünmü benim ikinci setler önceden aldığım için kare gelecek yuvarlak gelirse direk iade ederim zaten..
desen olayına gelince orda hiç gözüme çarpmadı hata evdekileride kontrol etmemiştim Mayıs'ta diğerleri gelince hepsini tek tek kontrol edip gözüme batan olursa değiştiririm artık
(tabi inş. olmaz)
seninde durum karışık umarım senin için en doğru seçimi yaparsınn :)
yuvarlak formu kahvaltı serisine yapacaklarmış günlük yemek takımında olmayacakmış ben yuvarlak seriyi görmedim aslında merakta ediyorum nasıl olacak yuvarlak seri
mayısta geleceği için günlük yemek takımının kare serisi ellerinde var kahvaltı takımıdan hiç yok ellerinde
kare tabağında içinin çukuru bana çok küçük geldi sanki
romance serisinin çaydanlığı yok mayıs da cıkacak diyorlar olanlarda da olmayacak diyorlar magazadakiler sen mayısta gelene dikkat et eger caydanlıklı aldıysan öyle gelmesi lazım
bi kahvaltı takımında nasıl çaydanlık olmaz anlamıyorum schefern karacanın kütahyanın güralın hepsinin kahvaltı setlerinde çaydanlıkları var bernardoda iyice kazıklaştı
kızlar;birşey danışcağım.korkmaz shadow çbk takımı misafir için dşünüyorum.ama yakından görmedim .nasıldır acaba?bir sitede fiyatı 250,00 Tl. fiyatı nasıl ? bana yardımcı olur musunuz?
Canım korkmaz shadow bu mağazada 200 tl
Dukkan360 - KORKMAZ ÇAT.KAŞ.TK. 89 PRÇ A-2525 SHADOW
canım site güvewnilr mi .daha önce ldın mı burdan birşey? bir de kapıda ödeme ya da başka kartla olmuyor mudur?ben bulamadım
Hiç bir fikrim yok canım adını daha öncede duydum ama şahsen ben alışveriş yapmadığım için bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?