Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Benim şahsi fikrim cnm düdüklüyü şimdi alma muhakkak ki kampanyaya girer ve son modelini almak daha akıllıca geliyor bana ama tercih senin.

sevgirl romance serisilerinden 2 şer tanemi aldın canım çaydanlık seti varmıydı sen aldığında
ben mağazasına gittim romancenin kahvaltı seti ellerinde yoktu

Sağol cnm yorumun için.Ben beklemeye karar verdim sonradan pişman olup keşke maraton alsaydım demek istemiyorum o yüzden onun indirime girmesini bekleyeceğim daha 1 senem var sonuçta daha yeni modellerde çıkabilir belki o yüzden almayacağım. Ama fiyatı çok uygun acil ihtiyacı olan bence değerlendirebilir.

Benim şahsi fikrim cnm düdüklüyü şimdi alma muhakkak ki kampanyaya girer ve son modelini almak daha akıllıca geliyor bana ama tercih senin.
çok teşekkür ederim canım benim aklıma öyle yattı indirimli olacak tamam ama kullanacağım zaman eski bir model olacak ne anlamı var almanın diye düşündüm
sanırım porselenleri alacağım sadece

bana arkadaşım anlattı ömürlük hepa filtresi falan varmış bende philips alıcaam başka sey alma dyson alamazsan dedi benim köpek olduğu için dyson düşünüyorum evlenince benle gelecek sonuçta
benim çeyizim köpeğim olacak aslında
ama oldu ki param yetmedi maraton serisinin en son çıkanını alırım zaten elektironik aletleri garanti olayından dolayı son 2 3 ay kala almayı planlıyorum para biriktirip sende öyle yaparsın yeni model çıkarsa içinde kalabilir dediğin gibi

bence de dahil deil. açıklamasında da sadece örtü boyutunu vermişler bi de burdaki yorumları okurken genelde peçetelerle örtüyü farklı mağazalarda bulduklarına denk gelmiştim :26:

canım ben Arzum 'un düdüklü tenceresini almıştım cam kapak hediyeli 6 lt.
Romance yemek takımı hayranlığımda ayrı zaten benim yemek tk. ve kahvaltı tk. larından iki set alıp 12 kişiliğe tamamladım 1 'er seti geldi diğerleri Mayıs'ta teslim
yanlız tabaklarının şekli yuvarlak olmuş o halini gördünmü benim ikinci setler önceden aldığım için kare gelecek yuvarlak gelirse direk iade ederim zaten..
desen olayına gelince orda hiç gözüme çarpmadı hata evdekileride kontrol etmemiştim Mayıs'ta diğerleri gelince hepsini tek tek kontrol edip gözüme batan olursa değiştiririm artık
(tabi inş. olmaz)

seninde durum karışık umarım senin için en doğru seçimi yaparsınn :)

sitede peçetelerin satışı yok yani örtüyü alan peçeteyi almak istemeyecek mi? ilginç valla. neyse hafta sonu adanaya gidicem bernardoya gider sorarım artık alırsam da mağazadan alırım

sevgirl romance serisilerinden 2 şer tanemi aldın canım çaydanlık seti varmıydı sen aldığında
ben mağazasına gittim romancenin kahvaltı seti ellerinde yoktu

evet canım hem yemek hem kahvaltı 2 şer set aldım 12 kişiliğe tamamladım
çaydanlık var ama ikinci setleri Mayıs'ta teslim edecekler benimde acelem yoktu kabul ettim

yuvarlak formu kahvaltı serisine yapacaklarmış günlük yemek takımında olmayacakmış ben yuvarlak seriyi görmedim aslında merakta ediyorum nasıl olacak yuvarlak seri
mayısta geleceği için günlük yemek takımının kare serisi ellerinde var kahvaltı takımıdan hiç yok ellerinde
kare tabağında içinin çukuru bana çok küçük geldi sanki
romance serisinin çaydanlığı yok mayıs da cıkacak diyorlar olanlarda da olmayacak diyorlar magazadakiler sen mayısta gelene dikkat et eger caydanlıklı aldıysan öyle gelmesi lazım
bi kahvaltı takımında nasıl çaydanlık olmaz anlamıyorum schefern karacanın kütahyanın güralın hepsinin kahvaltı setlerinde çaydanlıkları var bernardoda iyice kazıklaştı

Son düzenleme:
kızlar;birşey danışcağım.korkmaz shadow çbk takımı misafir için dşünüyorum.ama yakından görmedim .nasıldır acaba?bir sitede fiyatı 250,00 Tl. fiyatı nasıl ? bana yardımcı olur musunuz?

benim ilk aldığımdada çaydanlığı sonra gelecek dediler ikinci setleri almaya gittiğimde sordum geldi verelim dediler bende diğerleriyle beraber gönderirsiniz dedim o şekilde satın aldım vermek zorundalar hatta ikinci setteki çaydanlığı bırakıp yerine romance kapaklı kahvaltılığını istesemmi diye düşünüyordum bi Mayıs gelsin sorun yaşayacakmıyım acaba (

kızlar;birşey danışcağım.korkmaz shadow çbk takımı misafir için dşünüyorum.ama yakından görmedim .nasıldır acaba?bir sitede fiyatı 250,00 Tl. fiyatı nasıl ? bana yardımcı olur musunuz?

Canım merhaba bu takımı daha geçen hafta arkadaşımın çeyizine aldık günlük kullanmaya biz çok begendik gayet şık ve sade bir takım

canım site güvewnilr mi .daha önce ldın mı burdan birşey? bir de kapıda ödeme ya da başka kartla olmuyor mudur?ben bulamadım

Hiç bir fikrim yok canım adını daha öncede duydum ama şahsen ben alışveriş yapmadığım için bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…