Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

canım site güvewnilr mi .daha önce ldın mı burdan birşey? bir de kapıda ödeme ya da başka kartla olmuyor mudur?ben bulamadım

canım ben bu siteden taç bornoz seti aldım 1 haftada geldi :) üretim hatası vardı geri gönderdim 1 haftada öyle geçti toplam 2 haftada elime ulaştı ürün. ama ben memnun kaldım ilgilerinden sürekli aradım orayı gayet sabırla cevapladılar sorularımı:) ucuz bişey görürsem gene alışveriş yaparım oradan.

iyi sevindim.peki kapıda ödemesi var mı ? ben işyerindeyim rahat inceleyemiyorum :) her yer erkek ne bileyim çekiniyorum.

canım site güvewnilr mi .daha önce ldın mı burdan birşey? bir de kapıda ödeme ya da başka kartla olmuyor mudur?ben bulamadım

canım ben bu siteden korkmazın tencere takımını çoook uygun fiyata aldım
kargo süper hızlı geldi şok oldum
sıkıntı yasamadım yani

canım ben bu siteden korkmazın tencere takımını çoook uygun fiyata aldım
kargo süper hızlı geldi şok oldum
sıkıntı yasamadım yani

ayy öyle mi ...bende anlaşmalı old.kredi kartları yok maximum karta var mı?bir de kargo ücreti ne kadar?

arkadaşlar bu sitede çok güzel indirimler oluyor üye olmak isteyenlar bana özelden maillerini atarlarsa davet gönderebilirim çift taraflı kazanmış oluruz :)
https://www.maureravm.com/

canım öyle dedilerse verirler ama bence 2. takımında çaydanlığını al derim annen falan kullanır o çaydanlıklar çok pahalı kahvaltı takımı daha ucuz oluyor onun sade beyaz rengini alabilirsin ama yinede sen bilirsin tabi
yeni çıkan kahvaltı takımında olmayacak demek ki çok saçmalamışlar yani kahvaltı takımında nasıl çaydanlık olmaz anlamadım

evim.net sitesinde bahar nevresim takımları var nasıl bir markadır önerir misiniz kızlar desenleri hoşuma gitti

bencede çok saçma çaydanlık kahvaltı takımının bi parçası sonuçta, evet değiştirmeyelim en iyisi bi gelsinde sorunsuz

merhaba kızlar günaydın;

Bişey sormak istiyorum ben.. Cem marka tencere takımı hediye geldi bana.Hiç kullanan arkadaşlar var mı acaba. Onu mu kullansam yoksa başka marka mı alsam bilemedim.Yardımcı olabilecek var mı acaba

canım cem markasının seramik teflon takı mı bildiğim kadarıyla çelik seti yok birde çelik set alı kullanırsın tek tencere seti yetmeyebilir sana gelen cem seti teflonsa pılav çorba makarna vs orada yaparsın çeliklerdede sebze et yemeğini yaparsın sen bilirsin tabı ama cem de kalıtelidir

Son düzenleme:
kızlar taç markasının granit serisi ne oluyor biliyor musunuz markafonide indirimde ayrıca biz bunun pılav tenceresini almıştık ben teflon diye aldım granitmiş çok güzel oluyor pılav setinimi alsam bilemedim

kızlar hisar miAMİ ÇBK modeli nasıl sizce misafir için.fiyat indirmli 339,00 TL?

Son düzenleme:
Kızlar bence de davet yolluyla alışveriş yaparsak iki tarafta kazanır. Ben daha öncede bunu demiştim ama kimse dikkate almamıştı.

Örneğin, kampanya bölümüne fikirmetre sitesinin daybuyday sitesi için 10 tl hediye çeki verdiğini yazmıştım. Mesela biri davet ile üye olsa davet ettiği kişinin ilk alışverişinde 20 tl hediye çeki kazanıyor bu da hiç az bir rakam değil. Ben genel olarak farklı mail adreslerimi kullanıyorum kendi kendimi davet ediyorum tabi bu da bir yere kadar :))). Bu sayede kalpli tavayı daybuyday den 0,90 kuruşa aldım kargo dahil, 2,90 tl ye zeytinlik aldım. Bu şekilde paylaşımlar olursa herkes kazanır diyorum bende.

ya kızlar 89 parça çbk alacağıma 2 tane 24 parça veya 38 parça alsam farkedr mi? bir tek servis kaşık vs olmaz onu da ayrı alırım.zaten önemli olan sofrada bulunan çbk lar değil mi :)

canım daybuyday davetıyesı atabılırsın bana morhıpo fln varsada atabılırsın

Kızlar merhaba cay setı caydanlık ve cezve takımı alıcam fıkır verın lutfen fıyatları ne aralıkta hangı markayı tavsıye edersınız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…