24 değilde 38 parça al bence çay kaşıklarında olur içinde olabilir neden olmasın pahalı olmuyorsa 2 takım alınca al gitsinya kızlar 89 parça çbk alacağıma 2 tane 24 parça veya 38 parça alsam farkedr mi? bir tek servis kaşık vs olmaz onu da ayrı alırım.zaten önemli olan sofrada bulunan çbk lar değil mi :)
24 değilde 38 parça al bence çay kaşıklarında olur içinde olabilir neden olmasın pahalı olmuyorsa 2 takım alınca al gitsin
canım daybuyday davetıyesı atabılırsın bana morhıpo fln varsada atabılırsın
canım fıyatı fazla gelıyorsa 86 parçatan al ama catak bıcak takımlarının fıyatlarının hepsı bırbırıne yakın oluyor zaten bu baktıgın sıtede de baya ındırımlıcanım 38 parça 2 adet pahallıya geldi :) ya korkmazın homebravo.com sitesi var ordan almayı düşünüyorum.alayım mı ya? hangisini alayım?bir de pahhalıya almak istemiyom çeyizimi fiyatı fazla olmasın yani ne bileyim yardımcı olur musun ?
arkadaşlar ben korkmazın vertex modelinden bu tencere tk almıştım (fakat düğüne daha olduğu için değiştirebilrim) bugün hisarın bu monaco golden takımında indirim varmış görünce çok beğendim ve merak ettim sizce hangisi daha iyidir? sanki hisarınkini tasarım olarak daha çok beğendim. ama korkmazınkini de çok araştırmıştım en iyilerindendi çok karasız kaldım yardım eder misiniz???
Eki Görüntüle 376672
Korkmaz A1971 Vertex 4l Tencere Seti Mutfak Gereleri - elik Mutfak rnleri - elik Tencere Setleri nternetten Alveriin En Kolay Netteucuzluk.com
Eki Görüntüle 376680
Hisar Monaco Gold elik Tencere Seti Tencere Grubu firsatmagazasi.com
Canım nerden almıstın bu ürünü?Korkmazın bu modeli benimde hoşuma gidiyor ama ben her şeyimi Hisardan aldım memnun kalır mıyım bilmiyorum ama Hisar'a güvendim modelleri de hoşuma gidiyor açıkcası.
izmir'de özşanaldan 400liraya almıştım tüm çeyizlikler alınırken aslında epey pahalı bu.hisarınki nerdeyse yarısı :s ne diyosun hisar mı sence?
nişanlımın arkadaşı mağazanın müdürü almadık daha ürünleri mağazada duruyor düğün zamanı alırız demiştik.Hisarın ki yarısı ama bu ürünler 530 tl civarında satılıyor öyle çeyiz satan yerlerde.İnternet sitelerinde indirimli oluyorlar sadece.Ben şahsen Hisar alırdım ama senin aldıgın da güzel.Peki bunu alınca digerini nasıl geri vereceksin?
hisar normalde pahalı korkmazdan bence hisarı beğendiysen hisarı al ama korkmazda iyidir
bu arada indirimi sdc bugün için geçerliymiş ve de korkmazınkine göre 1 tane de tava fazlası var benim aldığım sette tava yoktu :s niye ki acaba tavasız tencere takımı mı olur halbuki:/
Yani canım senin aldıklarında çok güzel gerçekten ama fiyatını zaten ucuz vermemiş sana çünkü nette sen deyince baktım 265 tl ye satan yer bile var
Korkmaz A1970 Vertex Tencere Seti : ZÜCCACİYE : Tencere Setleri : : Alisverisyap.com En Ucuz Alışveriş Sitesi
allahımmm çorba oldum hahahhasenin aldığın sette tava yok ama korkmazın başka setlerinde tava bulunuyor ayrıca jumbonun setlerinde de tava yokbana sorarsan senin tencerelerin gayet güzel kaliteli bi markada ama aklın kalıcaksa değiştir
evet var ama bu siteden alışveriş yapmış mıydın daha önce? her siteden de alışveriş yapılmıyor işte öff moralim bozuldu valla görünce o fiyatı,direk iptal ediyorum o zaman alıyorum hisarı güzel yani di mi sonuç olarak=)
bugün bu kampanyadan mı aldın sen de? geldiğinde bana mesaj at olur mu beğenip beğenmediğini elbette girer tekrar indirime diyerek teselli ederim ben kendimi çünkü almamaya karar verdim aslında hala gaza gelsem alabilirim de :106:Canım içine en çok hangisi sindiyse onu al ben hisarın indirimdeki modelini çok beğendim almayı istiyordum sonra bahama modelini gördüm onuda beğendim
kafam karıştı beklemeye çekildim şimdi bu model indirime girince annem için aldım evde kullanıcaz belki ilerde bahamada indirimli çıkar ondanda kendime alırım :)
yada evde kullandıkça bu modelde karar kılar bundan alırım benim vaktim çok o yüzden rahatım :44:
canım ben korkmazın tombik jr tencere setini aldım evimis sitesinden geldi elime üzerinde 2 yıl garanti yazıyor hisar 50 yıl garanti veriyornişanlımın arkadaşı mağazanın müdürü almadık daha ürünleri mağazada duruyor düğün zamanı alırız demiştik.
zaten ben çok pahalı verdin tencere tk dedim o da normalde piyasadaki pahalı ürünlerden biri bu dedi ama bulduysan netten filan onu al bunu iptal ederiz demişti.
ya ama hisarında adı var di mi ya.sonuçta yılların çelik markası. çook kararsızım ama galiba şu tava farkından dolayı hisarı alıcam. çünkü tava almamışım onu fark ettim bu hisarın seti görünce:)
canım ben korkmazın tombik jr tencere setini aldım evimis sitesinden geldi elime üzerinde 2 yıl garanti yazıyor hisar 50 yıl garanti veriyor
ben büyük takımımı hisar alacağım korkmazda iyidir kötüdür denilmez hisar gibi kalitelidir ama garanti olayını düşününce bana hisar daha ağır bastı
yılların kullanılmış sorun çıkan çatalını bıçağını değiştirmişler hisar o yüzden uzun vadede o daha iyi gibi geldi
bu arada fırsatmagazasından bana mail geldi kart için maıl attığımda axsessle anlasma saglanaması yokmus yakın zamanda fakat ay sonunda büyük bir indirimimiz olacak demişler
diğer bahama modeli falan indirime girebilir bekleyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?