Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

canım çok güzeller güle güle kullan bende çok beğendim hisar tencere setide içinde kalmasın al bence bi sorun olunca geri iade alıyorlar zaten diğerini de değiştir pahalıymış zaten başka ihtiyaçlarını alırsın

teşekkür ederimmmm aynen ben de öyle dedim beğenmedim geri iade ederim insanlar 1 telefona binbeşyüz lira veriyor 250 liraya güzelim tencere seti gerçekten uygun geldi gerçi saçma bi kıyas oldu galiba bana gereksiz gelmiştir hep o paralara tlf almak o yüzden belki de
burdaki yorumlar çok önem taşıyor gerçekten süper bir paylaşım alanı herkese teşekkür ederim

canım aldın mı_?bence al annemde bu model ve nıce arasında kaldı nıce aldı biz ilçede bir mağazadan 280 liray a aldık kendimede gold domino aldım 320 liraya yetmedi birde hisarın gold teflon seti var 250 tl ye onuda kaptım çeyize hiç kuşkun olmasın ömürlük garanti verdiler

hayırlı olsun canımmm ya bencede hisar sonuçta bende akşam anneme gösterdim resmini beğendi güzelmiş dedi birde diğer sitelerdeki fiyatını görünce

iyi o zaman daha çok içime sindi. ben daha önce hiç hisar bakmamışım ya,araştırıyorum diyorum bir de ama sanırım vakitsizlikten çok da bakamamışım her markaya her modele şimdi aldım artık diğerlerinde aklım kalmasın daha da bakmayacağım bu ikisi arasında bile survivor ünlüler gönüller yarışmaları kadar çekişme yaşandı zaten gerçi diğerini de vermeyeceğim geri fazla mal göz çıkarmaz sen de güle güle kullan ben tefalden aldım teflonları umarım mutlu mutlu yemekler yaparızzz :97:

hayırlı olsun canımmm ya bencede hisar sonuçta bende akşam anneme gösterdim resmini beğendi güzelmiş dedi birde diğer sitelerdeki fiyatını görünce
teşekkür ederimmmm. aynen ama diğerini de geri iade etmemeye karar verdim :/ bu kararsızlık yüzünden sonunda batacağım sanırım ütüde de aynı şeyi yaşamıştım

sorma canım yaaa özellikle sağlam indirim görünce almak istiyoruz bende örneğin nevresim beğendikçe alasım geliyor
annem almış zamanında alma aldıklarım yeter diyor e bende beğendiğimide almak istiyorum
erkek kardeşim var evde artık ona kalır fazlası yada annem kullanır diyerek beğendiklerimden vazgeçmiyorum :)

canım ya tombik tencere nasıl bende bugün o siteden almayı düşündüm kararsız kaldım. kaç günde geldi nasıl görünüyor. memnunmusun ??

canım ya tombik tencere nasıl bende bugün o siteden almayı düşündüm kararsız kaldım. kaç günde geldi nasıl görünüyor. memnunmusun ??
kormazın tombik jr seti canım ben gündelik olarak aldım 2 kişi olacağız sonuçta yeterde artar bile 16 18 20 litrelik 3 tencere var setinde 20 ile 18 büyük yani normal çelik tencere setleride 20 cm den baslar zaten 110 100 l,ra her herde evimis sitesinde 69 liraydı 7.90 kargo havale yaptım 67 mi ne geldi fiyatı kargoyla 74 falan ödedim sanırım sabah havale yaptım ertesi sabah ankaradayım ben elimde oldu sarıp sarmalamışlar bir çizik bile yoktu ben çok memnun kaldım

Çok sağol canımm çok yardımcı oluyorsun teşekkür ederim :) bende bugun evimis sıtesınde gördüm almaya karar verdim. dediğin gibi iki kişiyiz. bide teflon alırım yeter simdilik.Sonrasına bakarız :) bende bodrumdayım 2-3 güne anca gelir herhalde.sitede 12 tane kalmış o takımdan bıtmeden alayım bari.Çeyiz adına ilk aldığım şey olacak :) Heyecanlıyım :):)

link verir misin?

bende öyle yapacağım canım birde hisarın teflon takımını alacağım olmadı bir çelik büyük tencere alırım 24cm falan yeter diye düşünüyorum
hayırlı olsun şimdiden

markafonide havale olayı var mı kızlar ben bulamadımda öyle bir şey

Kızlar markafoniden alışveriş yapıyorsanız markmost.com da her saat başı ilk 10 kişiye kargo çeki veriliyor. Ben bir tane kazandım kullanmayacağım kullanmak isteyen olursa MSTM6YCZG5L budur. Sadece bugün için geçerli.

Çeyizim için ilk aldığım şey bu tombik tencerelerdi. Yeniçarşım hediye çek vermişti o ara indirimdeydi 30a falan geldi. Çok güzeller.
Alan arkadaşlar güle güle kullansın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…