makrafonide havale olayı olsaydı nevresim takımı alacaktım bugün işimi görürdü bu davetiye ama malesef olmadıKızlar markafoniden alışveriş yapıyorsanız markmost.com da her saat başı ilk 10 kişiye kargo çeki veriliyor. Ben bir tane kazandım kullanmayacağım kullanmak isteyen olursa MSTM6YCZG5L budur. Sadece bugün için geçerli.
makrafonide havale olayı olsaydı nevresim takımı alacaktım bugün işimi görürdü bu davetiye ama malesef olmadı
kredi kartı çıkartıcam bu gidişler bende
kızlar nehir marka çbk takımında iyiymiş diye duydum. bu linktede de çok iyi geldi fiyatı ne dersiniz bir bakar mısınız??Yakut 89 Parça Sandık Set Sade - Çatal Kaşık Bıçak ve Takımları - Nehir
iyi o zaman daha çok içime sindi. ben daha önce hiç hisar bakmamışım ya,araştırıyorum diyorum bir de ama sanırım vakitsizlikten çok da bakamamışım her markaya her modele şimdi aldım artık diğerlerinde aklım kalmasın daha da bakmayacağım bu ikisi arasında bile survivor ünlüler gönüller yarışmaları kadar çekişme yaşandı zatengerçi diğerini de vermeyeceğim geri fazla mal göz çıkarmaz sen de güle güle kullan ben tefalden aldım teflonları umarım mutlu mutlu yemekler yaparızzz :97:
teşekkür ederimmmm. aynen ama diğerini de geri iade etmemeye karar verdim :/ bu kararsızlık yüzünden sonunda batacağım sanırımütüde de aynı şeyi yaşamıştım
canım ben denedim 4,90 indirim yapıyo sadece Taçtan havlu almayı istiydum hatta Taçın sitesinden almıştımda yanlış geldiği için iade etmiştim..
bende nehirin indiriminden aldım çatal bıçak setimi 159 tl ye almıştım çok kaliteli
Eki Görüntüle 378141
kızlar günaydın , sizinde önerilerinizi eleştirilerinizi almak istediğim bi konu var.
Bellonanın koltuk takımlarından birini beğendim.Hatta dün gittim gördüm. Nişanlımla aşık olduk resmen. Ama fiyatı 4.000 tl :S çok kararsız kaldım.
Bellona kalitesini düşününce değer diyorum. Daha doğrusu pek piyasa fiyatını bilmediğim için fiyat uygun mu pahalı mı bilemedim.
Aşık oldum ben bu takıma ama yaaaPişman olmak istemiyorum aldığımda.Gördüğünüz artısı eksisi neler, Sizce nasıl yardımcı olurmusunuz ?
Eki Görüntüle 378141
kızlar günaydın , sizinde önerilerinizi eleştirilerinizi almak istediğim bi konu var.
Bellonanın koltuk takımlarından birini beğendim.Hatta dün gittim gördüm. Nişanlımla aşık olduk resmen. Ama fiyatı 4.000 tl :S çok kararsız kaldım.
Bellona kalitesini düşününce değer diyorum. Daha doğrusu pek piyasa fiyatını bilmediğim için fiyat uygun mu pahalı mı bilemedim.
Aşık oldum ben bu takıma ama yaaaPişman olmak istemiyorum aldığımda.Gördüğünüz artısı eksisi neler, Sizce nasıl yardımcı olurmusunuz ?
canım 4bin tl çok pahalı eğer ankaradaysan siteleri gezmeden karar verme bellona falan kalitelidir diye düşünmeyin koltuğunu bilmem ama dolapları falan tahtası suntalamdır avrupa suntası yanı eğer gerçekten kaliteli şeyler almak istiyorsan ankaradaysan siteleri gezmeden alma derim 4 bin tlye ne koltuk takımları alırsınEki Görüntüle 378141
Ya ben büyük şehirlerde oturmuyorum malesef :S Bodrumda yaşıyorum ve inanılmaz pahalı burada yaşam :/
Bu modeldeki gibi Kırmızı düşünüyoruz.arkasındaki tekerlekler rahat hareket etmesi için. Nişanlımda şimdiye kadar ne kadar koltuk baktıysak içine sinerek cevap vermemişti bu model dışında. oda hasta oldu alıcaz diyo ama Biri sorduğunda ne kadar verdiniz bu takıma dediğinde 4.000 tl demek içimi acıtır benimama düşününce bi defa alıyoruz :S
offffffff bilemedimmm bennnn :S
kızlar az önce trendyolun özdilek kampanyasından aldım.yazın evlenicez sonuçta izmir sıcağında en çok lazım şey pike, çok beğendim ben ne diyosunuzz? 30tl de indirim çekim vardı 55tl ye geldi.fiyatı iyi mi?
Eki Görüntüle 378286
http://www.trendyol.com/oyku-cift-Kisilik-Pike-Takimi--8697353257490/UrunDetay/7504/904198
güzelmiş ve çekle uyguna almışsın canım güzel günlerde kullan :)
kızlar az önce trendyolun özdilek kampanyasından aldım.yazın evlenicez sonuçta izmir sıcağında en çok lazım şey pike, çok beğendim ben ne diyosunuzz? 30tl de indirim çekim vardı 55tl ye geldi.fiyatı iyi mi?
Eki Görüntüle 378286
http://www.trendyol.com/oyku-cift-Kisilik-Pike-Takimi--8697353257490/UrunDetay/7504/904198
kızlar trendyola yeni üye oldum davet işni nasıl yapacaz?ben kimseye henüz özelden mesaj atamıyom
Canım benim topiğimde yaz ben sana davet yollimben mailini gördükten sonra mesaj duzenleme panelinden silersin yazdıgını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?