Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

makrafonide havale olayı olsaydı nevresim takımı alacaktım bugün işimi görürdü bu davetiye ama malesef olmadı
kredi kartı çıkartıcam bu gidişler bende

makrafonide havale olayı olsaydı nevresim takımı alacaktım bugün işimi görürdü bu davetiye ama malesef olmadı
kredi kartı çıkartıcam bu gidişler bende

canım ben denedim 4,90 indirim yapıyo sadece Taçtan havlu almayı istiydum hatta Taçın sitesinden almıştımda yanlış geldiği için iade etmiştim..

amin canım amin hepimiz sağlıkla mutlulukla kullanalım güzel cicilerimizi :)

canım ben denedim 4,90 indirim yapıyo sadece Taçtan havlu almayı istiydum hatta Taçın sitesinden almıştımda yanlış geldiği için iade etmiştim..

siparişin sonunda havale ile ödemi yazıyor ben göremedim de seçerken bıraktım o yüzden

kızlar günaydın , sizinde önerilerinizi eleştirilerinizi almak istediğim bi konu var.

Bellonanın koltuk takımlarından birini beğendim.Hatta dün gittim gördüm. Nişanlımla aşık olduk resmen. Ama fiyatı 4.000 tl :S çok kararsız kaldım.
Bellona kalitesini düşününce değer diyorum. Daha doğrusu pek piyasa fiyatını bilmediğim için fiyat uygun mu pahalı mı bilemedim.
Aşık oldum ben bu takıma ama yaaa Pişman olmak istemiyorum aldığımda.Gördüğünüz artısı eksisi neler, Sizce nasıl yardımcı olurmusunuz ?

değişik ve spor bi model canım.bende size oturma grubunuzu ne renk almayı düşünüyosunuz die sorucaktım.arkasında tekerlek gibi olan şeyler görüntü olsun diyemi yapılmış bi faydası var mı acaba?

çok güzellll bende aşık oldummmm

çook para biriktirmek lazımmmmmmm :18: çooookkk

canım 4bin tl çok pahalı eğer ankaradaysan siteleri gezmeden karar verme bellona falan kalitelidir diye düşünmeyin koltuğunu bilmem ama dolapları falan tahtası suntalamdır avrupa suntası yanı eğer gerçekten kaliteli şeyler almak istiyorsan ankaradaysan siteleri gezmeden alma derim 4 bin tlye ne koltuk takımları alırsın
origami var mesela sitesine modelleri çok güzeldir oradan alırsın şubeleride olabilir belki bakmakta fayda var

Ya ben büyük şehirlerde oturmuyorum malesef :S Bodrumda yaşıyorum ve inanılmaz pahalı burada yaşam :/
Bu modeldeki gibi Kırmızı düşünüyoruz.arkasındaki tekerlekler rahat hareket etmesi için. Nişanlımda şimdiye kadar ne kadar koltuk baktıysak içine sinerek cevap vermemişti bu model dışında. oda hasta oldu alıcaz diyo ama Biri sorduğunda ne kadar verdiniz bu takıma dediğinde 4.000 tl demek içimi acıtır benim ama düşününce bi defa alıyoruz :S

offffffff bilemedimmm bennnn :S

canım yakından görmedim ama bende çok beğendim almak isterdim yani tabi ev eşyası araştırmadım hiç
ondan baktıklarımın içinden en güzeli deme şansım yok ama güzelmiş bu çokta rahatmış gibi gözüküyor.

kızlar trendyola yeni üye oldum davet işni nasıl yapacaz?ben kimseye henüz özelden mesaj atamıyom

Canım benim topiğimde yaz ben sana davet yollim ben mailini gördükten sonra mesaj duzenleme panelinden silersin yazdıgını

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…