kızlar az önce trendyolun özdilek kampanyasından aldım.yazın evlenicez sonuçta izmir sıcağında en çok lazım şey pike, çok beğendim ben ne diyosunuzz? 30tl de indirim çekim vardı 55tl ye geldi.fiyatı iyi mi?
Eki Görüntüle 378286
http://www.trendyol.com/oyku-cift-Kisilik-Pike-Takimi--8697353257490/UrunDetay/7504/904198
canım yakından görmedim ama bende çok beğendim almak isterdim yani tabi ev eşyası araştırmadım hiç
ondan baktıklarımın içinden en güzeli deme şansım yok ama güzelmiş bu çokta rahatmış gibi gözüküyor.
canım diğer arkadaş yollamıştır heralde zaten, maximum kart kullanabiliyorsun ama taksitte vade farkı alıyor şu an için hiçbir kartla anlaşması yok malesefcanım bana davetiye gönder ben de yeni üye oldum.bir de maximum kart kullanbilyo muyuz?
canım diğer arkadaş yollamıştır heralde zaten, maximum kart kullanabiliyorsun ama taksitte vade farkı alıyor şu an için hiçbir kartla anlaşması yok malesefalırsan taksitsiz olarak alabilrsin yani
canım ben üye olduğumdan olmadı yaneyse sağlık olsun.e başka indirim kuponu vermiyorlar mı ???
kızlar az önce trendyolun özdilek kampanyasından aldım.yazın evlenicez sonuçta izmir sıcağında en çok lazım şey pike, çok beğendim ben ne diyosunuzz? 30tl de indirim çekim vardı 55tl ye geldi.fiyatı iyi mi?
Eki Görüntüle 378286
http://www.trendyol.com/oyku-cift-Kisilik-Pike-Takimi--8697353257490/UrunDetay/7504/904198
güle güle kullanalım o zamannŞimdi senden görüp bende aldım çok beğendim banada 75,00 tlye geldiAma özdileğin kendi sitesinden baktım trendyoldaki gibi durmuyordu görünüşü sanki ya inş pişman olmam
Haklısın olmazsa geri yollarım ama modeli çok hoşuma gitti ay sonu olmasına rağmen dayanamadımgüle güle kullanalım o zamann
fotograflar yanıltıcı olabiliyor ama ben yanlış yazmışım zaten 45tlye almışım az önce baktım yani sonuçta özdilek ne kadar kötü olabilir ki hem de bu fiyatabeğenmezsen geri yollarsın sen de=)
Haklısın olmazsa geri yollarım ama modeli çok hoşuma gitti ay sonu olmasına rağmen dayanamadım
fırsat mağazası başka kartlarla da anlaşmalı bence böyle müşteri kaybediyo bize de yazık oluyoo
merhaba bu mağaza güvenilir mi yardımcı olurmusunuz alışveriş yapmak istiyorumda ürüleri hemen gönderiyolar mı daha önce internetten alışverş yapınca mağdur oldum da sevgiler
ben de çok beğendim sen söyleyince sitesinden de baktım orda da beğendimhatta ordaki en beğendim o oldu
Yaa o kadar rahat ki anlatamam çok spor durucak ben zaten evime ilk girildiğinde yeni gelin evi gibi değilde daha rahat olabileceğim işten yorgun geldiğimde rahatlayacağım bi ev olsun istiyorum.
Valla şeytan diyo al geç ödenir ayda taksit taksit
canım araştır bence ara fiyat öğren nakliye işini onlar çözüyorlar ücret almadan falan yinede sen bilirsin güzel oturma grubu seçmişsin içine sindiyse al derim ama ilk baktığınsa daha araştır derim bak bu fotosunu koyduğum koltuğu erkek arkadaşımın abisi evine aldı onlar yeşil desenli yaptırdı seçebiliyorsunda renk hem koltuk böyle hemde arkadan açılıyor yatak oluyor bende oturma gurubumu bundan alıcam erkek arkadaşım bitiyor bu modele peşin bin tl ye aldılarYa ben büyük şehirlerde oturmuyorum malesef :S Bodrumda yaşıyorum ve inanılmaz pahalı burada yaşam :/
Bu modeldeki gibi Kırmızı düşünüyoruz.arkasındaki tekerlekler rahat hareket etmesi için. Nişanlımda şimdiye kadar ne kadar koltuk baktıysak içine sinerek cevap vermemişti bu model dışında. oda hasta oldu alıcaz diyo ama Biri sorduğunda ne kadar verdiniz bu takıma dediğinde 4.000 tl demek içimi acıtır benimama düşününce bi defa alıyoruz :S
offffffff bilemedimmm bennnn :S
canım araştır bence ara fiyat öğren nakliye işini onlar çözüyorlar ücret almadan falan yinede sen bilirsin güzel oturma grubu seçmişsin içine sindiyse al derim ama ilk baktığınsa daha araştır derim bak bu fotosunu koyduğum koltuğu erkek arkadaşımın abisi evine aldı onlar yeşil desenli yaptırdı seçebiliyorsunda renk hem koltuk böyle hemde arkadan açılıyor yatak oluyor bende oturma gurubumu bundan alıcam erkek arkadaşım bitiyor bu modele peşin bin tl ye aldılar Eki Görüntüle 378575
canım çok rahat normal halıyle ayaklarını çekip oturabiliyorsun baya geniş açmadan bile 2 kişi yan yana yatar yani acınca koca yatak oluyor nakliye olayını halledersin aslında gelsenizde bi gezseniz her mağaza ayrı bi güzel çıkamazsınız :)wawww peşin bin tl mibuda spor ve rahat görünüyo.güzelmiş beğendimmmm
Ben biraz daha araştırayım.Daha çok zamanım var nasılsa.
teşekkür ederimm tatlım ben ankara sitelerinde geziniyim azcık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?