Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Yaa o kadar rahat ki anlatamam çok spor durucak ben zaten evime ilk girildiğinde yeni gelin evi gibi değilde daha rahat olabileceğim işten yorgun geldiğimde rahatlayacağım bi ev olsun istiyorum.
Valla şeytan diyo al geç ödenir ayda taksit taksit

canım bana davetiye gönder ben de yeni üye oldum.bir de maximum kart kullanbilyo muyuz?
canım diğer arkadaş yollamıştır heralde zaten, maximum kart kullanabiliyorsun ama taksitte vade farkı alıyor şu an için hiçbir kartla anlaşması yok malesef alırsan taksitsiz olarak alabilrsin yani

canım diğer arkadaş yollamıştır heralde zaten, maximum kart kullanabiliyorsun ama taksitte vade farkı alıyor şu an için hiçbir kartla anlaşması yok malesef alırsan taksitsiz olarak alabilrsin yani

canım ben üye olduğumdan olmadı ya neyse sağlık olsun.e başka indirim kuponu vermiyorlar mı ???

canım ben üye olduğumdan olmadı ya neyse sağlık olsun.e başka indirim kuponu vermiyorlar mı ???

zaten üye olunca kazanmıyorsun indirim çekini. mesela sen eğer daha önceden üye olmamış olsaydın seni davet eden arkadaş sen alışveriş yaptığında 20 tl kazanacaktı
bide coca cola kırmızı kasa kampanyası var ordan da 10 tl indirim kazanabiliyorsun.ben hem davet ettiğim arkadaşımın alışverişinden kazandığım 20tl yi hem de kırmızı kasa kampanyasından kazandığım 10 tlyi kullandım 30 tl indirim yaptı toplam

Kızlar az önce mailime yeni bir site kampanyaları gelmiş
sonkac.com diye ve havale seçeneğide varmış (havale indirimide)
benim ne nakitim ne kartım müsait.. ileride ilgileneceğim :)
üye oldum ben isterseniz davet gönderirim isterseniz direk siz üye olun belki ilginizi çeken ürünler olur

kızlar home bravo dan düzine çbk alayım diyorum.peki bunları kutu halinde göndeririler değil mi? hani 89 parça kutulu çbk tak.oluyor ya ondan bahsediyorum.?

Şimdi senden görüp bende aldım çok beğendim banada 75,00 tlye geldiAma özdileğin kendi sitesinden baktım trendyoldaki gibi durmuyordu görünüşü sanki ya inş pişman olmam

Şimdi senden görüp bende aldım çok beğendim banada 75,00 tlye geldiAma özdileğin kendi sitesinden baktım trendyoldaki gibi durmuyordu görünüşü sanki ya inş pişman olmam
güle güle kullanalım o zamann
fotograflar yanıltıcı olabiliyor ama ben yanlış yazmışım zaten 45tlye almışım az önce baktım yani sonuçta özdilek ne kadar kötü olabilir ki hem de bu fiyata beğenmezsen geri yollarsın sen de=)

Haklısın olmazsa geri yollarım ama modeli çok hoşuma gitti ay sonu olmasına rağmen dayanamadım

fırsat mağazası başka kartlarla da anlaşmalı bence böyle müşteri kaybediyo bize de yazık oluyoo

merhaba bu mağaza güvenilir mi yardımcı olurmusunuz alışveriş yapmak istiyorumda ürüleri hemen gönderiyolar mı daha önce internetten alışverş yapınca mağdur oldum da sevgiler

merhaba bu mağaza güvenilir mi yardımcı olurmusunuz alışveriş yapmak istiyorumda ürüleri hemen gönderiyolar mı daha önce internetten alışverş yapınca mağdur oldum da sevgiler

fırsatmagazası.com dan bahsediyorsan evet canım ben 27 Mart'ta kampanya ürün Hisar monaco tencere setini aldım 28 inde geldi
ve 28 inde milenyum ÇKB seti aldım bugün sevk edilmiş muhtemelen eve ulaşmak üzere

inan bende bakıyor olsaydım en yakın mağazaya gidip görmek isterdim :) bende spor seviyorumm

canım araştır bence ara fiyat öğren nakliye işini onlar çözüyorlar ücret almadan falan yinede sen bilirsin güzel oturma grubu seçmişsin içine sindiyse al derim ama ilk baktığınsa daha araştır derim bak bu fotosunu koyduğum koltuğu erkek arkadaşımın abisi evine aldı onlar yeşil desenli yaptırdı seçebiliyorsunda renk hem koltuk böyle hemde arkadan açılıyor yatak oluyor bende oturma gurubumu bundan alıcam erkek arkadaşım bitiyor bu modele peşin bin tl ye aldılar

kızlar bu kampanyalar indirimler nasıl oluyor coco cola kırmızı kasa nedir ve markafonide bi arkadaş bedava kargo kazanmıştı o nasıl oluyor birbirimize anlatırsak iyi olur
bu arada ben özdilekten alacağım battaniyelerimi indirimde göreniniz olursa haber vermesi yeterli

wawww peşin bin tl mi buda spor ve rahat görünüyo.güzelmiş beğendimmmm
Ben biraz daha araştırayım.Daha çok zamanım var nasılsa.
teşekkür ederimm tatlım ben ankara sitelerinde geziniyim azcık

kızlar bende bugün bunları aldım 2 3 tane daha nevresim alıp nevresim faslını kapatmak istiyorum 1 ve 2 saten 2 tanede 4 mevsimlik alıcam yeter sanırım

bunları markafoniden aldım bugün kalpli olan nevresim takımı defne yaprağı olan pike takımı

bunlarıda westing sitesinden aldım gülçin arkadaşımız (turquazz nicli arkadaşımız)davet etti 25 tl lik indirim çeki kazandım alış veriş yaptım onada kazandırdım sağolsun ikimizde karlı çıktık :)
nevresim takımı cotton box markadı
kupalardanda 1 er tane aldım hayvan aşığı biri olarak görünce dayanamadım

Son düzenleme:
wawww peşin bin tl mi buda spor ve rahat görünüyo.güzelmiş beğendimmmm
Ben biraz daha araştırayım.Daha çok zamanım var nasılsa.
teşekkür ederimm tatlım ben ankara sitelerinde geziniyim azcık
canım çok rahat normal halıyle ayaklarını çekip oturabiliyorsun baya geniş açmadan bile 2 kişi yan yana yatar yani acınca koca yatak oluyor nakliye olayını halledersin aslında gelsenizde bi gezseniz her mağaza ayrı bi güzel çıkamazsınız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…