kızlar bu kampanyalar indirimler nasıl oluyor coco cola kırmızı kasa nedir ve markafonide bi arkadaş bedava kargo kazanmıştı o nasıl oluyor birbirimize anlatırsak iyi olur
bu arada ben özdilekten alacağım battaniyelerimi indirimde göreniniz olursa haber vermesi yeterli
canım çok rahat normal halıyle ayaklarını çekip oturabiliyorsun baya geniş açmadan bile 2 kişi yan yana yatar yani acınca koca yatak oluyor nakliye olayını halledersin aslında gelsenizde bi gezseniz her mağaza ayrı bi güzel çıkamazsınız :)
teşekkür ederim canım beğendiyseniz alın tabi fakat yinede araştırın keşke şunu alsaydık demezsiniz ilerdeKeşke gelebilsem şurdan izmire bile gidemiyorm çalışıyorum boş vaktim yok. Neyse araştırıcam artık napim.Zaten ben ne araştırırsam araştırayım,benimkinin aklına bi bu yattı herhalde bana sormadan bile alır.ay inşallahh
bu arada kırmızı kalpli nevresimine bayıldım hepsi çok güzel tabide o daha bi cici güle güle kullan
güllü olanın yerine bunu aldım yapılmış hali muhteşem duruyor bakar mısınız bide bununla hem pasta hem kek yapılır ortası delik olmadığı içinya bide bunu buldum muhteşem değil miii??bununla yapılan kek çirkin bile olsa sırf şekilden kazanırya ben böyle şeyleri hiç araştırmadığım için mi acaba ne görsem beğeniyorum 25e gelicek indirimle fiyatı iyi mi acaba aliim mi sizce:81:
Eki Görüntüle 378309
http://www.trendyol.com/Silikomart-Gul-Kek-Kalibi-22-cm--S-SFT251-W-H/UrunDetay/7490/900855
niye gelmiyor ki acaba bana geliyor hep bi mail atsana müşteri hizlerinekızlar fırsatmagazasında maimi hisar çtb setiyle milanonun modeli aynı gibi değilmi miami ne güzel indirime girmiş 399 liraya inimiş kaçırmışım milanoda 499 çok normal bi fiyat gibi geldi bana indirim yapmışlar ama yinede pahalı
fırsat magazasının bültenine üyye olduğum halde mail gelmiyor bana
bence ikiside güzel canımgüllü olanın yerine bunu aldım yapılmış hali muhteşem duruyor bakar mısınız bide bununla hem pasta hem kek yapılır ortası delik olmadığı için
Eki Görüntüle 378599 Eki Görüntüle 378600
bugün ki gelmedi geçen gün olan ctb setinin maili geldi maıl atayım bakıyım niye gelmiyormuş sorayım sağol cnmniye gelmiyor ki acaba bana geliyor hep bi mail atsana müşteri hizlerine
evimister sitesi ne kadar saçmalamış e bültene üyye old diyor 15 tl lik çek kazan diyor zaten üyye olanalra vermiyor ne saçmalık
kızlar evimister sitesindede beğendiğim yatak örtüsünden var 105 lira morhipo ve evimister sitesinde kargo olayı nedir biliyormusunuz sanırım morhipoda kargo ücreti ödüyorsun evimister sitesinde nasıl bilen var mı bir de sanki evimister sitesi 25 liralık hediye çeki vermişti öyle hatırlıyorum
Evimister de şu an kargo bedava olması lazım cnm 25 tl çekle uyguna gelir beğeniyorsan al bence gncturkcll lilere veriyor değilsen EVİMAXESS yazıp %20 indirim alabilirsin. :)
Canım kargo bedava bitmiş((
şimdi ben ablamı kayıt etsem hem 15 tlilik çek kullansak ayrıca benim telefonum turkcel yuzde 20 de ondan indirim kullansak olur mu yani illa ablamın mı turkcele üyye olması lazım sanırım 100 tl ve üzerine kargo ücretsiz
Hayır cnm kampanyalar birleştirilemiyor o nedenle sadece birini kullanabilirsin ve çoğu üründe de kargo bedava 100 tl olması önemli değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?