Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Evimister de şu an kargo bedava olması lazım cnm 25 tl çekle uyguna gelir beğeniyorsan al bence gncturkcll lilere veriyor değilsen EVİMAXESS yazıp %20 indirim alabilirsin. :)
canım hem gncturkcelliyim hem axsess var napalım ikisini birleştiremiyorum en fazla hangisinde indirim oluyorsa onu kullanıyım

[/I][/B] Canım bence asu modeli daha sade ve şık duruyo.[/QUOTE]
asu defne arasında kaldım napıcam şaşırdım ne kararsızım

Canım kafanı karıstırmak istemem ama daha güzel modeller bulabilirsin bence.Ama kesin bunlardan birini alacagım dersen ben ASU modeli derim

sen benden daha kararlısın.En azından bişeyler begenip almak kararına varmışsın bende oda yok
Asu daha güzel görünüyo bilemedim.Gelin yatağı için mi düşünüyosun ?

erkek arkadaşımda bunu beğendi

iyice kafam karıştı

gelin yatağı düşünmüyorum ben olursada onu ayrı alırım ama öyle tüllü falan sevmiyorum bu günlük yatak örtüsü olarak alıyım dedim erkek arkadaşımda kalpliyi beğendi kafam karıştı daha ilk bunlara baktım bunları beğendim yatak örtüsü hiç bakmadım şimdiye kadar hangi markalar iyidir güzeldir sizin fikirleriniz varsa çok sevinirim günlük yatak örtüsünede 100 tl fazlamı sizce kızlar
mesela annem,n bi günlük yatak örtüsü var hafif birde böyle misafir fln geldiğinde geleceğinle perdesiyle aynı set olarak aldı ayrı bir yatak örtüsü var yastıkları falan öyle düşünüyorum bende köpek olacağı için günlük sererim genelde/I]

Son düzenleme:
erkek arkadaşımda bunu beğendi
Eki Görüntüle 379064
iyice kafam karıştı
canım bence acele etme illa alacaksan da asu yu al o daha şık bence.bak bunu ben indirimlerle 83 tl ye almıştım nubuk ve çok değişik herkes bayıldı dokusuna filan modeli de çok güzel. eğer denk gelirse bir tane daha alıcam değişik bir modelinden. sana da haber veririm

gold peçeteler ipekçe sanırım canım bende bakmıştım kampanyalarda..
mor masa örtüsüyle peçetelerini diyorum canım altın rengi olanları değil onları biliyorsan markası nedir hangi sitede falan paylaşırsan çok sevinirim

canım senin ki çook güzelmiş cidden bayıldım bekleyim o zaman evimister sitesinin gntrcllilere 25 tllik hediye çeki 22 nisana kadarmış olmadı başka bir şeyde kullanırım
yatak ötüsünde bekliycem dediğiniz gibi canım çok teşekkür ederim

kızlar evim nette indirim var Handy Çift Kişilik Pamuk Yatak Örtüsü var yüzeyi pul işlemeli diyor sizce gündelik kullanım için uygun mudur 60 tl ye geliyor kargoyla.

kızlarrrr günaydınnn

Mutfakistan.com dan alışveriş yapanınız varmııı ? Güvenilir mi acepp :18:

Çok soru soruyorum demı ?
bi soru daha

Taç ın teflon tenceresini kullananız var mııı ? Memnunmusunuzz ?

Kızlar merhaba ,

Geçenlerde dekorasyon.com indirim çekleri vardı hatırlıyorsanız onlarla çok güzel nevresim takımları aldım sarevin pamuk saten 80 ve 90 a geldiler bana böyle indirimler arıyorum yine ablama alıcaz eğer rastlarsanuız lütfen bilgilendir me yapın olurmu

Çok soru soruyorum demı ?
bi soru daha

Taç ın teflon tenceresini kullananız var mııı ? Memnunmusunuzz ?

canım teflon araştırması yaparken taçtan almaya karar vermiştim sonra taçın döküm tenceresini gördüm indirimde onu aldım sağlık açısından daha iyi olduğunu ve yemeklerin onda daha lezzetli olduğu konusunda duyum aldım :) ve onda karar kıldım daha elime ulaşmadılar ama hasretle yollarını gözlüyorum

kızlar merhaba ben markafoniye üyeyim ablama davetiye attım mail adresini yazdım oda üyye oldu 2 kere alış veriş yapmasına rağmen bana 10 tl lik hediye kuponu gelmedi ve üstüne üstlük davet etmediniz kabul eden de yok gözüküyor hesabımda ben anlamadım bu işi halbuki davet ettiğimde davet edılenlerde gözüküyordu ben anlamadım bu işi adres aynı olduğu için yapmadılar mı acaba ındırımı vermedıler mı bılemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…