Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

döküm iyi hoşda ısınması için baya bi gaz gidiyor geç ısınıyor geç soğuyor dökümler
taçın pılav tenceresını kullanıyoruz cok memnunuz ama teflonda tefal derım 10 senedır tava eskimedi bızım en azından kızartmalık falan ıcın ondan alabılırsın

kızlar bambu havlu mu daha iyi organic havlu mu ben banbusu falan nasıldır bılmıyorum iyimidir kötümüdür havlu hakkında hiçbir bilgim yok

kızlar cotton box dan rarforce nevresim takımı ve 4 mevsimlik nevresim takımı aldım westing sitesinden üyye olana davetıyeyle uye olun hem sız 25 tl kazanın hemde davetıye atan arkadas kazansından 25 tl kazandım sonra ablmı kaydettım 2 kere 25 tl ındırım cekı kullanarak aldım renkleri hoşuma gitti peki kalitesi nasıldır bılıyormusunuz 2 yıkamada solar mı ki

slm tatlım günlük yatak örtüsüne 100 fazla bence ben english home dan 8 mart kadınlar gününde %50 indirimle 60 tl almıştım lilalı çok şeker bide misafirlik ve özel günlerde kullanmak için abiye yatak örtüsü aldım ama öyle fırfırlı gelinlik gibi falan değil sade ve şık çamaşır makınasında da yıkana biliyomuş brillant marka hemde 200 tl aldım eminönünden sen nerdesin bilimiyorum ama biraz daha araştır bence

ben ankaradayım canım evet araştırınca fiyatlar 60 80 arası günlükler almaktan vazgeçtim hep mobilyalarımda ne ren olacak kim bilir ona göre alırım acelesi yok dedim başka bahara atadım

ben buraya sorumu sordum baktım tez cevap veren yok daha önce forumda okuduğuma göre taç ın teflonu iyi oluyomuş memnun kalan çoktu. Bende dayanamadım aldım
Kargoda gelecek inşallah umarım forumdaki bayanların dediği gibi çıkar :18: tencereler bunlar :

evet bu başlıkla ilgisi yok :44: dün optimum'a gezmek için gittim eşofman takımlarına baktım 120 TL. vs.
fiyatlar şimdi alamam diye çıktım adidas mağazasının önünden geçerken askıda bi çantaya gözüm takıldı
anında içeri girdim askıdan çantayı aldım 71,50 TL.. SEVdim&ALdım...
kredi kartım eksiye düştü
kendime inanamıyorummm

farklı deilim. alıcak onca şey varken gittim çanta aldım 100 küsüre ama 5 dak düşündüm gri mi yeşil mi diye

farklı deilim. alıcak onca şey varken gittim çanta aldım 100 küsüre ama 5 dak düşündüm gri mi yeşil mi diye

bende mağazanın içine göz atarak ilerledim ve onu gördüm aynen ''U'' dönüşü gir al çık
ismime ne kadar sadık bi insanımm ben yaa SEV_AL :))))

canım memnun kalırsın güle güle kullan çok güzeller kaça hangi siteden aldın paylaşırsan sevinirim

kızlar markafonide ablamı kayıt ettim ondanda alıs verıs yaptı ama bana kupon gelmedı davet ettıgımde davet lıstenızde ablamın adı cıkıyordu sımdı ıse davet etmedınız kımseyı dıyor anlamadım ben bu işi fikri olan varmı napıyım markafoniye mail mi atsam acaba

canım güle güle kullan arada kendinede bir şeyler almak lazım tabi hep çeyiz hep çeyiz nereye kadar
bu
NEVRESM TAKIMLARI - Sarev Nevresim Takmlar, Ta Nevresim Takmlar, Cotton Box Nevresim Takmlar, Pike Takmlar, Bebek Nevresim Takmlar, Yatak rtleri, Uyku Setleri
sitesine üye oldum yazdığın gibi adımı soyadımı yazarken kadınlar kulubü yazdım yanına 2. adım yazmıs onu anlamadım burada paylaşım mı yapıcam üye olduğuma dair

canım memnun kalırsın güle güle kullan çok güzeller kaça hangi siteden aldın paylaşırsan sevinirim

Canımcım çok teşekkür ederim. Valla Mutfakistan sitenin adı. 200 tl ye aldım. Pek fiyat araştırması yapmadım ama arkadaslarıma sordum burdan uygun dediler.Aldım bende. Umarım memnun kalırım

canım mailime düşmüştü paylaştım ben daha önce üye olmuştum sitede online yardım hattı var oraya bir sor istersen.
bende bilmiyorum yani :44:

Canımcım çok teşekkür ederim. Valla Mutfakistan sitenin adı. 200 tl ye aldım. Pek fiyat araştırması yapmadım ama arkadaslarıma sordum burdan uygun dediler.Aldım bende. Umarım memnun kalırım

canım çok güzeller güle güle kullan renklerine bayıldım bencede set olarak iyi fiyata almışsın pılav tenceresı 40 50 lira sadece

rica ederim canımm bende deniyorum şimdi :)

bende ekleme yapamıyorum :S :S adımın yanına..
canım sen üye ol oradan yandan yardımcı oluruz diye chat sayfası cıkıyor oradan yaz hemen cevap verip tanımlıyorlar gece saat 12- 1' e kadar oradan tüm sorularınızı cevaplarız dediler ayrıca özdileklede anlaşma sağlayacaklarmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…