canım ben üyye oldum hediye verilmedi senin kodu kullanıyım dedim kullanılmış geçersiz diyor teşekkürler yinedehttp://www.altincicadde.com
1nisana kadar geçerli olan 25 tl lik kupon verdiler
herkesemi var blmyorum bnm kod: DBD08UG
kullanmak isteyenn kullansın:)
gelin yatağı düşünmüyorum ben olursada onu ayrı alırım ama öyle tüllü falan sevmiyorum bu günlük yatak örtüsü olarak alıyım dedim erkek arkadaşımda kalpliyi beğendi kafam karıştı daha ilk bunlara baktım bunları beğendim yatak örtüsü hiç bakmadım şimdiye kadar hangi markalar iyidir güzeldir sizin fikirleriniz varsa çok sevinirim günlük yatak örtüsünede 100 tl fazlamı sizce kızlar
mesela annem,n bi günlük yatak örtüsü var hafif birde böyle misafir fln geldiğinde geleceğinle perdesiyle aynı set olarak aldı ayrı bir yatak örtüsü var yastıkları falan öyle düşünüyorum bende köpek olacağı için günlük sererim genelde/I]
slm tatlım günlük yatak örtüsüne 100 fazla bence ben english home dan 8 mart kadınlar gününde %50 indirimle 60 tl almıştım lilalı çok şeker bide misafirlik ve özel günlerde kullanmak için abiye yatak örtüsü aldım ama öyle fırfırlı gelinlik gibi falan değil sade ve şık çamaşır makınasında da yıkana biliyomuş brillant marka hemde 200 tl aldım eminönünden sen nerdesin bilimiyorum ama biraz daha araştır bence
canım teflon araştırması yaparken taçtan almaya karar vermiştim sonra taçın döküm tenceresini gördüm indirimde onu aldım sağlık açısından daha iyi olduğunu ve yemeklerin onda daha lezzetli olduğu konusunda duyum aldım :) ve onda karar kıldım daha elime ulaşmadılar ama hasretle yollarını gözlüyorum
evet bu başlıkla ilgisi yok :44: dün optimum'a gezmek için gittim eşofman takımlarına baktım 120 TL. vs.
fiyatlar şimdi alamam diye çıktım adidas mağazasının önünden geçerken askıda bi çantaya gözüm takıldı
anında içeri girdimaskıdan çantayı aldım 71,50 TL.. SEVdim&ALdım...
kredi kartım eksiye düştü
kendime inanamıyorummm
farklı deilim. alıcak onca şey varken gittim çanta aldım 100 küsüreama 5 dak düşündüm gri mi yeşil mi diye
ben buraya sorumu sordum baktım tez cevap veren yokdaha önce forumda okuduğuma göre taç ın teflonu iyi oluyomuş memnun kalan çoktu. Bende dayanamadım aldım
Kargoda gelecek inşallah umarım forumdaki bayanların dediği gibi çıkar :18: tencereler bunlar :
canım güle güle kullan arada kendinede bir şeyler almak lazım tabi hep çeyiz hep çeyiz nereye kadarevet bu başlıkla ilgisi yok :44: dün optimum'a gezmek için gittim eşofman takımlarına baktım 120 TL. vs.
fiyatlar şimdi alamam diye çıktım adidas mağazasının önünden geçerken askıda bi çantaya gözüm takıldı
anında içeri girdimaskıdan çantayı aldım 71,50 TL.. SEVdim&ALdım...
kredi kartım eksiye düştü
kendime inanamıyorummm
canım memnun kalırsın güle güle kullan çok güzeller kaça hangi siteden aldın paylaşırsan sevinirim
canım güle güle kullan arada kendinede bir şeyler almak lazım tabi hep çeyiz hep çeyiz nereye kadar
bu
NEVRESM TAKIMLARI - Sarev Nevresim Takmlar, Ta Nevresim Takmlar, Cotton Box Nevresim Takmlar, Pike Takmlar, Bebek Nevresim Takmlar, Yatak rtleri, Uyku Setleri
sitesine üye oldum yazdığın gibi adımı soyadımı yazarken kadınlar kulubü yazdım yanına 2. adım yazmıs onu anlamadım burada paylaşım mı yapıcam üye olduğuma dair
canım mailime düşmüştü paylaştım ben daha önce üye olmuştum sitede online yardım hattı var oraya bir sor istersen.
bende bilmiyorum yani :44:
Canımcım çok teşekkür ederim. Valla Mutfakistan sitenin adı. 200 tl ye aldım. Pek fiyat araştırması yapmadım ama arkadaslarıma sordum burdan uygun dediler.Aldım bende. Umarım memnun kalırım
kızlar NEVRESM TAKIMLARI - Sarev Nevresim Takmlar, Ta Nevresim Takmlar, Cotton Box Nevresim Takmlar, Pike Takmlar, Bebek Nevresim Takmlar, Yatak rtleri, Uyku Setleri sitesine üye oldum ekstra %5 indirim kazandım (ekin k.)
her alış verişinizde %5 indirim kampanyalar olduğunda daha da indirim kazanmış oluyorsunuz zaten beğendiklerim alacaklarım vardı çok işe yaradı sevgirlden ve siteden Allah razı olsun süper bi kampanya yapmışlar kaçırmayın diyorum
canım sen üye ol oradan yandan yardımcı oluruz diye chat sayfası cıkıyor oradan yaz hemen cevap verip tanımlıyorlar gece saat 12- 1' e kadar oradan tüm sorularınızı cevaplarız dediler ayrıca özdileklede anlaşma sağlayacaklarmışbende ekleme yapamıyorum :S :S adımın yanına..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?