canım sen üye ol oradan yandan yardımcı oluruz diye chat sayfası cıkıyor oradan yaz hemen cevap verip tanımlıyorlar gece saat 12- 1' e kadar oradan tüm sorularınızı cevaplarız dediler ayrıca özdileklede anlaşma sağlayacaklarmış
kızlar bornoz olarak hangi marka iyidir ne almalıyım organic alın diyor herkes onlarda sanırım pahalı yazın bodruma giderken denizliden geçiyoruz oradan mı alsam annem almıştı çok güzel hemde ucuzdu acele etmesem mi ki ay bende sanki yaza evleneceğim o derece çeyiz hastası oldum
kızlar bornoz olarak hangi marka iyidir ne almalıyım organic alın diyor herkes onlarda sanırım pahalı yazın bodruma giderken denizliden geçiyoruz oradan mı alsam annem almıştı çok güzel hemde ucuzdu acele etmesem mi ki ay bende sanki yaza evleneceğim o derece çeyiz hastası oldum
teşekkür ederim canım afyondan da denizliden de geçiyoruz artık durur bakarım iki yerdede mantıklı geliyor oradan almak fabrika satı mağazaları var çünkücanım ben özdilekten aldım.denizlide uygun diolar gitme gibi bi şansın varsa bi bak derim...
bambuda iyi diyorlar organik de iyiymiş bakalım paramız hangisine yeter hangisini beğenirsem canım teşekkür ederim cevabın i.i,mcanım ben tavsiye üzerine bizde markaya güzendiğim için taç bambu aldım daha kullanmadığım için ayrıntılı yorum yapamayacağım:)
bizim 2 yılımız var bu sene abisi evlendi 22 nisanda düğünü var seneye biraz zor olur diye öbür sene düşünüyorum ama kısmet hayırlısı neyse o olsun Allah'ın işi hiç belli olmazBodruma ne zaman geliyosunnn ,Beklerimm bodrumdayım bendee
ayrıca düğün ne zaman senin ?
bizim 2 yılımız var bu sene abisi evlendi 22 nisanda düğünü var seneye biraz zor olur diye öbür sene düşünüyorum ama kısmet hayırlısı neyse o olsun Allah'ın işi hiç belli olmaz
canım geçen sene bodruma geldik bittim ben ilk gelişimdi bu sene tekrar geleceğiz otelde değil pansiyonda kalacağız gezemedik otel bağladı bizi turgut reisteydik arabayla 2 3 kere gidebildik ancak uzak kaldık merkeze bu sene merkezde bi pansiyona geleceğiz sanırım inşallah görüşürüz sen neresindesin bodrumun
bizde bu sene sonunda nişan düşünüyorum bakalım belki seneye bile olabilir parasal durumlara görebodrum çok güzel cidden ben aşık oldum insanın gidesi gelmiyor keşke bende orada yaşasam senin gibi
Bende cok zorlanıcam diye düşünmüştüm nişanı hatta kafayı falan yemiştim nasıl olcak die.Oldu bitti hemde bizim o kutu ev 70 kişiyi aldı.Allah büyük çokta güzel oldu.şükür.Beni asıl düşündüren düğün
Bodrum güzel yer muhteşem hatta. Ama pahalı. Burda çeyiz dükkanları yok meselagelinlik mağazası bile yok denecek kadar az. Bi yer var mesela Gelinlik 18000 tl diyor.Kafayı yemiş buranın esnafları ama yinede seviyorum.
bencede haklısın canım bende öyle düşünüyorum hangisini beğenirsem artık kullanıslı yumusak olsunda organik bambu fark etmezbornoz bornozdur canım ya özdilek ya da taç al derim organik olmasada olur bence
canım gelinlikler öyle ama benim erkek arkadaşımın abisigilde 1800 1600 indirdiler oda peşin olacak diye kumaşa fln göre değişiyor 125 lırayada içine iççamaşırı aldırmış gelinlik çamaşırı var daha ayakkabısını almadılar 2000 lırayı buldu kısacası
biz 10 yıldır beraberız aileler görüşüyor zaten nişanlı sayılırız maksat adet yerini bulsun bizimkisi
muğlanın içinde yok mu öyle çeyizlik fala yerler
sağolasın canım Allah sizide nazardan korusun lise 1 de çıkmaya bi başladık çıkış o çıkış inmiyoruz dahaşekerim 1800 olsa öpüp başıma koycam sizinkiler uygun almış ben 18.000 tl den bahsedıyorum.artık nasıl bir gelinlikseValla biz gelinlik alışverişi için izmir i düşünyüoruz.Muğla ya bu hafta son u gidicem daha önce hiç o gözle gezmemiştim nişanlı değildim şimdi bi o gözle gezip çeyiz yerlerine bakıcam
ayrıca maşallah demeden geçemiycem 10 yıldır demekAllahım daha nice nice 10 yıllar nasip etsin
sağolasın canım Allah sizide nazardan korusun lise 1 de çıkmaya bi başladık çıkış o çıkış inmiyoruz daha
evet izmir çok ucuz yazın orayada gidicem ankaradan ayakkabı fln almıyorum izmirden alıcam diye
18 bin mi yuh yani rihanna gelinliği falan sanırım
bu arada kızlar ben kedili cicili bicili havlular arıyorum aklınızda olsun annem denizliden almıştım taa zamanında maymunlu zürafalı falan gelen bayılıyor markasıda yok inş bu sene gittiğimde bulurum sizlerde görürseniz aklınızda olsun
ince canım evet kaz tüyü al ya da yogancıya yün yorgan diktir derim ben öyle yapıcam artık yorgancılarda çok modern dikiyorlar çeşit çeşit zaten nevresimini geçirdin mi kimsecik görmezarkadaşlar dikkatimi çeken bişi var bu yeni çıkan yorganlar çok mu ince bana mı öyle geliyor..:44:
amin canım bende teşekkür ederim. Ayrıca aklımızda bulunsun görürsem söylerim bendebende kırmızı puantiyeli mutfak eşyaları alıcam ne olursa farketmez aklınızda bulunsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?