ince canım evet kaz tüyü al ya da yogancıya yün yorgan diktir derim ben öyle yapıcam artık yorgancılarda çok modern dikiyorlar çeşit çeşit zaten nevresimini geçirdin mi kimsecik görmez
aklımda canım https://www.maureravm.com a üyye olmak istersen davetiye atarım canım kadınlar kulubu üyelerine %5 indirim
ben kedi kedime üye oldum kimsede sölemedi bilseydim birine faydam dokunurdu
amin canım bende teşekkür ederim. Ayrıca aklımızda bulunsun görürsem söylerim bendebende kırmızı puantiyeli mutfak eşyaları alıcam ne olursa farketmez aklınızda bulunsun
ince canım evet kaz tüyü al ya da yogancıya yün yorgan diktir derim ben öyle yapıcam artık yorgancılarda çok modern dikiyorlar çeşit çeşit zaten nevresimini geçirdin mi kimsecik görmez
bu çok güzel bende çok beğeniyorum rosense serisininde bugün facebooktan gördüm baharat kavanozu saklama kavanozu falan çıkmış pembe güllü güzeldi ben pek hoşlanmam güllerden ama benim hoşuma gitticanım tam kırmızı ve tam puantiyelki değil ama gezerken fark ettim bilgin olsun bu linke bir bak istersen :)
Bernardo Online Alışveriş
canım Ankaranın soğuğu meşhurdur bilirsin benim kaz tüyü bi montum var ayaza çık üşümüyorsun yorganlarımız annem zamanında yün diktirmiş kan tüyü yorgana yorum yapamıycam fakat arkadasım kullanıyor sıcak tuttugunu söyler hep kokrugunuda hiç duymadımcanım kaz tüyü sıcak tutuyor mu birde kokuyor diyorlar bilgin var mı ?
canım tam kırmızı ve tam puantiyelki değil ama gezerken fark ettim bilgin olsun bu linke bir bak istersen :)
bu çok güzel bende çok beğeniyorum rosense serisininde bugün facebooktan gördüm baharat kavanozu saklama kavanozu falan çıkmış pembe güllü güzeldi ben pek hoşlanmam güllerden ama benim hoşuma gitti
canım Ankaranın soğuğu meşhurdur bilirsin benim kaz tüyü bi montum var ayaza çık üşümüyorsun yorganlarımız annem zamanında yün diktirmiş kan tüyü yorgana yorum yapamıycam fakat arkadasım kullanıyor sıcak tuttugunu söyler hep kokrugunuda hiç duymadım
canım tam kırmızı ve tam puantiyelki değil ama gezerken fark ettim bilgin olsun bu linke bir bak istersen :)
canım puantıyelı dıyınce hıc aklıma gelmemişti bunlar çok güzel çatalı kasıgı su bardagı amerıkan servısı hepsı içinde oluyor set bende kelebeklısını dusundum ama sımdılık vaz gectım belkı daha sonraayyyy canımm çok teşekkür ederim çok cici bunlarrrr
canım bende tam tersini düşünüyorum günlük takımları kendin kullanıcaksın her şey misafir için değil ki daha sağlıklı olmalı misafir için olana çok para verip kendin için olana niye az para veresin ya da kalitesi neden düşük olsun misafirin sağlığından önce kendi sağlığını ve kendi lüksünü zevkini düşünmelisin benim hoşuma gidecek ilk önce her akşam oturduğumda sofraya misafir takımı serince nasıl güzel oluyorsa aksamda gözün gönlün acılmalıhmm düşüneyim ozmn ben bunu biraz fikirlerin için saol canımyemek takımına geldikmide ben günlüğe o kadar para yatırmayı duğunmuyorum açıkcası en fazla 24 parçalık takımlardan 12 kişilik yaparım olur biter taş çatlasın 200 tl ye yırtarım
canım puantıyelı dıyınce hıc aklıma gelmemişti bunlar çok güzel çatalı kasıgı su bardagı amerıkan servısı hepsı içinde oluyor set bende kelebeklısını dusundum ama sımdılık vaz gectım belkı daha sonra
canım bende tam tersini düşünüyorum günlük takımları kendin kullanıcaksın her şey misafir için değil ki daha sağlıklı olmalı misafir için olana çok para verip kendin için olana niye az para veresin ya da kalitesi neden düşük olsun misafirin sağlığından önce kendi sağlığını ve kendi lüksünü zevkini düşünmelisin benim hoşuma gidecek ilk önce her akşam oturduğumda sofraya misafir takımı serince nasıl güzel oluyorsa aksamda gözün gönlün acılmalı
ayrıca o 12 kısılık misafir takımları haberli çok kişi olunca kullanılıyor o yüzden 1 2 kişi geliyor mesela kız arkadasın esinin erkek arkadası geldi çat diye günlük yemek takımın güzel olursa ta nerelerden misafir takımını cıkarmana gerek kalmaz yanı bunlar benim düşüncem tabiki
eşin içeri girince sofraya bı tabak daha koy dedidiğinde kendi takımın güzel olmalı
bir de sürekli yıkanacak olanlar günlük takımın olacağı için asıl onda kaliteli almalısın sonucta dandik bir şey alırsan 2 3 yıkamada solar misafir takımın nadir kullanacağın için o zaten hep yeni gibi kalacak
ufff yaaa moralim bozuldu benim o kırmızı tencere setim stokta yokmuş nie kargoya verilmedi diyorum bendeyeni modelleri çıakcakmış 3 güne ordan begenicem aynı fiyata vericeklermiş.
Ama ben onu çok sevmiştim yaaaabu onu son görüşüm olacakkk
canım puantıyelı dıyınce hıc aklıma gelmemişti bunlar çok güzel çatalı kasıgı su bardagı amerıkan servısı hepsı içinde oluyor set bende kelebeklısını dusundum ama sımdılık vaz gectım belkı daha sonra
canım bende tam tersini düşünüyorum günlük takımları kendin kullanıcaksın her şey misafir için değil ki daha sağlıklı olmalı misafir için olana çok para verip kendin için olana niye az para veresin ya da kalitesi neden düşük olsun misafirin sağlığından önce kendi sağlığını ve kendi lüksünü zevkini düşünmelisin benim hoşuma gidecek ilk önce her akşam oturduğumda sofraya misafir takımı serince nasıl güzel oluyorsa aksamda gözün gönlün acılmalı
ayrıca o 12 kısılık misafir takımları haberli çok kişi olunca kullanılıyor o yüzden 1 2 kişi geliyor mesela kız arkadasın esinin erkek arkadası geldi çat diye günlük yemek takımın güzel olursa ta nerelerden misafir takımını cıkarmana gerek kalmaz yanı bunlar benim düşüncem tabiki
eşin içeri girince sofraya bı tabak daha koy dedidiğinde kendi takımın güzel olmalı
bir de sürekli yıkanacak olanlar günlük takımın olacağı için asıl onda kaliteli almalısın sonucta dandik bir şey alırsan 2 3 yıkamada solar misafir takımın nadir kullanacağın için o zaten hep yeni gibi kalacak
aaa şansına inşallah yeni modellerde daha çok seveceğin model görürsün canım gerçekten cici bi modeldi
ufff yaaa moralim bozuldu benim o kırmızı tencere setim stokta yokmuş nie kargoya verilmedi diyorum bendeyeni modelleri çıakcakmış 3 güne ordan begenicem aynı fiyata vericeklermiş.
Ama ben onu çok sevmiştim yaaaabu onu son görüşüm olacakkk
canım çok güzeller sallamışım misafiri ilk önce benim lüksüm olacakcanım kötü diye yada uygun olsun falan diye değil sadece yok tenceresi bilmemnesi uzun uzadıya bi dünya parçası var onları gereksiz bulduğum için 24 lük 2 takım dıye düşündüm hem benim kafamda karacanın bi yemek takımı var mor ve yeşil alarak ikili kombinasyon yaparım gerektiğinde hemde renkleri cıvıl cıvıl içimi açar diye düşündüm resimlerinide eklicem dur
Eki Görüntüle 381011 Eki Görüntüle 381012
canım gün içinde iade edebilirsin illaki bunu istiyorsan akakce sitesinden aratırsan orada ucuzdan pahalıya kadar sıralanır eğer begenmediğin takdırde yıne iade yapacaklarsa onlara bakar beğenmezsen para iade ettirip tekrar netten alırsın ayrıca stokta yoksa stokta yok yazsınlar sitelerini güncellesinler sürekli mağdur olan bizler oluyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?