hangi siteden aldınız? link verir misin? benim de hoşuma gidiyor ama ............
azraaa nerdesin canım trendyolda puantıyeli fincanlar var üyeliğin varsa gir bak hemen http://www.trendyol.com/Puanti-Kahve-Fincani-85-cc-/UrunDetay/7651/935952
Canım masa örtüsünü mü sormuştun
yemek takımı Bernardo Romance serisi
masa örtüsü Le Pari V.I.P. -Nauge Blanc Rose Masa Örtüsü Takımı-Pembe ben Unnado adlı siteden aldım
kampanya sonlandı ama kızlarr
almak isteyenler şanslısınız burdada indirimde şu an
Nauge Blanc - Rase Çift Katlı Üst Kat Tüllü Masa Örtüsü - Ev Tekstili - Hepsiburada.com
bende reklamlarda görüyorum fatura garanti belgesi istemiyoruz evden alıyoruz diyince baya bi merak ettim araştırcaktım senın yazın cok iyi oldu canım sağol ütü falan iyiyse mutfak ürünleri elektirikli homend alınabilir bencedeKızlar merhaba, dün Tüyap'ta züccaciye ve çeyizlik eşya fuarındaydım. Orada homend küçük ev aletlerini standına gittim zaten baya da meraklanmıştım. Oraya gitmeden önce bir ürün çok ilgi mi çekmişti homend magicook 2501, bu bildiğiniz elektronik aşçı, 9 farklı pişirme programı var, pilav, güveç, ekmek/kek, sebzeli yemekler, makarna, aşure, et. Ama en güzeli zaman ayarı var malzemeleri hazırlıyorsunuz saatini kuruyorsunuz o siz işteyken yada uyurken yemeği pişiriyorayrıca 12 saat sıcak tutma özelliği var. 8 kişilik kapasitesi var. Fiyatı da aşırı pahalı değil özelliklerine göre2 yıl garantisi var, bozulursa servis evden alıyor 48 saat içinde teslim ediyor, servis hizmeti çok iyiymiş araştırdığıma göre. Bu arada süpürgelerini ve ütülerini de test ettim çok güzel ürünleri var. Örneğin bir ütüsüyle kız gözümün önünde poşeti ütüledi yırtmadan .Çay makinesi var mesela, 3 fonksiyonlu, mama suyu, bitki çayı, kahve, çay yapabiliyorsun hazır olduğunda konuşup haber veriyor. Cam su ısıtıcıları var kırılırsa 6 ay içinde hemen değiştiriyorlar.
Neyse çok uzun yazdım ama almak isteyenler olursa fikir olur.Türk malıymış ama teknolojileri çok güzel, belki almak isteyenlere fikir olur diye buraya yazıyorum. Örneğin süpürgesi 430 watt emiş güçlü ve kız duvara yapıştırdı bıraktı öyle durdu süpürge, çok güzel emiş gücü var... Kızlar ben baya etkilendim galiba yazdıklarıma bakılırsadaha erken ama ben küçük ev aletlerimi Homend almayı düşünebilirim :)
canım alıs verıs kulublerı uyelıgımımdekı e bulten seyını aktıvite ettım bkalım yarında gelmezse atarsın bana cnmCanım sen bana mailini at,ben sana her gün ilet yaparım. bana geliyor bütün sitelerden. Çalıştığım için mecbur her sabah mail kontrolü yapıyorum.Sana ilet yaparım sorun olmaz
canım çok saol ben de o masa örtüsünü arıodum hepsi buradan aldım 92 tl 6 taksite uygun mu bilmiorum ama pek düşünmedim alırken günlük takımıma çok uyuyo:))
kızlar bu tak.almak isityorum Korkmaz A2525 Shadow Çatal Kaşık Seti 89 Parça - Ürün Kategorileri
yalnız bu site nasıldır?güvenilr mi? krdi kartıyla yapacam alışverişimi . bişlgisi olan varsa yazabilrmi? hiç alışveriş yaptınız mı kızlar ?
kızlar bu tak.almak isityorum Korkmaz A2525 Shadow Çatal Kaşık Seti 89 Parça - Ürün Kategorileri
yalnız bu site nasıldır?güvenilr mi? krdi kartıyla yapacam alışverişimi . bişlgisi olan varsa yazabilrmi? hiç alışveriş yaptınız mı kızlar ?
kızlar hisar bahama serisi mi nice serisi mi sizce cumartesi erkek arkadaşımla baktık
bu gold teflon setleri gösterdim grisi daha güzel dedi
ayrıca tencere setlerinde de griyi değil sedefi beğendik
benim teflon setinde gold hoşuma gidiyor o gri diyor
çelik tencere setlerinde de gold saplılar hoşuma gimiyor sedef beğendik
kafamız karıstı şimdi gri teflon alırsan sedef çelikler uyar mı çelikleridemi gri saplı alsak ama benim aklım gold teflonda kaldı
böyle karışık bi durum fikirlerinize ihtiyacım var
yemek takımın bernardo romance serisimi :)
ayy sofralarımız aynı olacak gibime geldiiii hayırlı olsun canımm
kızlarrr çok sinirliyim evimister siparişim eksik geld 2 süzgeç ve kettle almıştım sadce süzgeçler var
offf yazdım mail telefonla aradım 1 2 kere kontur yemekten başka bir işe yaramıyor kapanıyor hemen telefon kimse çıkmadan
ne yapmam gerekiyor başka
kargocular da görmüş eksik olduğnu ablama yollamıştım eniştem gidip almış
offfffffffffffffffff
canım bence gold teflon seti ve gold saplı çelik al yani aklın kalmasın neyi beğendiysen o olsun bir kere alıcaksın ve sen kullanıcaksın çünkü ben şahsen 2 sinide severek aldım şimdiden güzel günlerde kullan canım:)
canım bence iyi almışsın yani genel anlamda tümeve ve fırsatmagazasına bak tek tek fiyatları neymiş karşılaştır ama karacanın yemek takımıyla içinde güzel almışsın ben bu gün sordum karaca yemek takımını 750 dediKızlaaarrr uzun bir aradan sonra geldim. haftasonu çeyizime aldıklarıma bakın ve yorumlarınızı bekliyorum
HİSAR tencere seti 9 parça MONACO Gold
HİSAR 90 Parça Set Sand. Mercury Sade ÇTKB
Hisar Sahan Takımı 3 lü mercury
Hisar Cezve takımı bahama gold
Hisar 42 parça çay seti monaco sade
Hisar tencere takımı mercury sedef teflon
Hisar düdüklü tencere 6 lt nice sedef saatli
Hisar çaydanlık bahama sedef
Karaca 84 parça Yemek Takımı Ares B.Chi
bunların hepsini 2.600 'e aldım nasıl??????
yorumlarınızı bekliyorum.
Fiyat olarak ve model olarak kullananlar varsa yazsın lütfen
aynen öyle altıncı cadde banada geri dönmediler üye olana 25 tl lik hediye çeki vardı üye oldum çek mek yok ortada mail attım 10 gün olacak cevap yok baştan kaybettikızlar 10 günde bir siparişi hazırlayamayıp yazdığım bilgi edinme mailine geri dönmeye bile tenezzül etmeyen www.altincicadde.com sitesinden kimsenin alışveriş yapmamasını öneriyorum. gerçekten bu kadar ilgisiz bir alışveriş sitesi görmedim ben. 10 gün oldu sipariş hazırlanıyor diyor.aldığımda bir yatak örtüsü yani baştan mı dikiyorlar anlamadım
yazıyorum geri dönen de yok hiçbir haber yok anlayacağınız. haberiniz olsun
canım şimdi ürün kampanyaları farklı farklıya hani birinin bitmesine 3 gün birinin 1 gün oluyor o yüzden sen aynı anda sipariş versende gönderim tarihleri farklı oluyor senden 2 kargo ücreti falan almıyorlar ama anı anda aldıgın sıparişlerin gönderim tarihleri farklıysa farklı zamanlarda geliyor ondan öyle olmuşturÜrünleriniz sizi bekletmemek adına parçalı olarak gönderilmektedir.Eksik kargolanan ürünleriniz en kısa zamanda size gönderilecektir.
yazmışlarçok sevindim
Kızlar merhaba, dün Tüyap'ta züccaciye ve çeyizlik eşya fuarındaydım. Orada homend küçük ev aletlerini standına gittim zaten baya da meraklanmıştım. Oraya gitmeden önce bir ürün çok ilgi mi çekmişti homend magicook 2501, bu bildiğiniz elektronik aşçı, 9 farklı pişirme programı var, pilav, güveç, ekmek/kek, sebzeli yemekler, makarna, aşure, et. Ama en güzeli zaman ayarı var malzemeleri hazırlıyorsunuz saatini kuruyorsunuz o siz işteyken yada uyurken yemeği pişiriyorayrıca 12 saat sıcak tutma özelliği var. 8 kişilik kapasitesi var. Fiyatı da aşırı pahalı değil özelliklerine göre2 yıl garantisi var, bozulursa servis evden alıyor 48 saat içinde teslim ediyor, servis hizmeti çok iyiymiş araştırdığıma göre. Bu arada süpürgelerini ve ütülerini de test ettim çok güzel ürünleri var. Örneğin bir ütüsüyle kız gözümün önünde poşeti ütüledi yırtmadan .Çay makinesi var mesela, 3 fonksiyonlu, mama suyu, bitki çayı, kahve, çay yapabiliyorsun hazır olduğunda konuşup haber veriyor. Cam su ısıtıcıları var kırılırsa 6 ay içinde hemen değiştiriyorlar.
Neyse çok uzun yazdım ama almak isteyenler olursa fikir olur.Türk malıymış ama teknolojileri çok güzel, belki almak isteyenlere fikir olur diye buraya yazıyorum. Örneğin süpürgesi 430 watt emiş güçlü ve kız duvara yapıştırdı bıraktı öyle durdu süpürge, çok güzel emiş gücü var... Kızlar ben baya etkilendim galiba yazdıklarıma bakılırsadaha erken ama ben küçük ev aletlerimi Homend almayı düşünebilirim :)
canım kendi istediklerimi alıcam şimdide karacanın teflon setini gördüm beyazı çok güzel aklımda kaldı napıcam şaşırdım bu teflon setler beni öldürecek hepsini beğeniyorum karar vermek zor
canım bence iyi almışsın yani genel anlamda tümeve ve fırsatmagazasına bak tek tek fiyatları neymiş karşılaştır ama karacanın yemek takımıyla içinde güzel almışsın ben bu gün sordum karaca yemek takımını 750 dedi
aynen öyle altıncı cadde banada geri dönmediler üye olana 25 tl lik hediye çeki vardı üye oldum çek mek yok ortada mail attım 10 gün olacak cevap yok baştan kaybetti
ayrıca bende westwingden alıs verıs yaptım hiç memnun kalmadım rezil ettiler siparişi resmen
1. siparısım kargolanırken mail gelmedi ayrıca şu tarihler arasında kargolanır yazıyor ya erken göndermişler mi bende annemin iş yeri adresini verdim evde olmam diye ablam gitmişki kapıda kargocu tesadüf kargolandığından bile haberim yok adamın 3. gelişiymiş o gün neyse aldık
maillerime bi girdim kargolandığı maili atılmamış ki kargolandığında mesaj gelmesi lazım ürününüz kargoya verildi diye mailede her gün giriyorum o gün sabahta girmiştim mail yoktu ama adam bize ulasamayınca öğleden sonra gelmiş ya adam geldikçe mail atılmış 3 kere mail gelmiş gün içinde yani sövecem olmayacak kardeşim ben her an maillerime mi bakıyorum cep telefonunu niye alıyorsunuz o zaman arasanıza
geldik bulamadık diye mail atıyorlar bakarmısınız yani mailimi görecek durumda olsam nete girecek durumda olsam nette olsam zaten evde olurum kargoyu alırım sanırım herkesin mail alan cep telefonu falan kullandığını sanıyorlar böyle bi salaklık olamaz her an her dakika bilgisayar başındayım sanki msj atsanıza arasınıza bastan hataları kargo gonderıldı dıye msj gelmemesi mail dahi gelmemiş mail gelse bile hadi benim netimde sorun var göremiycem adamda bulamadı ne olcak?
haydı hop ben westwingede giremiyorum oradanda göremiycem 3 gün beklıycek kargoda sonra geri iade bi ton sorun
2. probleme gelelim cinim attı açıp cidden sövecem
3 taksit yaptırdım 2. aldıgımı kart ektresıne bı baktım tek çekim cuk oturdu mu bu ay bana toplam parası bi güzel gelde gebertme bu westwingi
canım şimdi ürün kampanyaları farklı farklıya hani birinin bitmesine 3 gün birinin 1 gün oluyor o yüzden sen aynı anda sipariş versende gönderim tarihleri farklı oluyor senden 2 kargo ücreti falan almıyorlar ama anı anda aldıgın sıparişlerin gönderim tarihleri farklıysa farklı zamanlarda geliyor ondan öyle olmuştur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?