kızlarrr çok sinirliyim evimister siparişim eksik geld 2 süzgeç ve kettle almıştım sadce süzgeçler var
offf yazdım mail telefonla aradım 1 2 kere kontur yemekten başka bir işe yaramıyor kapanıyor hemen telefon kimse çıkmadan
ne yapmam gerekiyor başka
kargocular da görmüş eksik olduğnu ablama yollamıştım eniştem gidip almış
offfffffffffffffffff
merak etme tek tek de olsa yolluyorlar benim 2 siparişimdeki toplam 5 parçayı,5 seferde yolladılar. bir ara tencereleri ayrı,kapaklarını ayrı yollayacaklar diye düşünmeye başlamıştım.sanırım bekletmemek adına yapıyorlar. hergün heyecanla bekliyordum bugün hangi parça gelecek diye =) ama çok güzel paketliyorlar.
Markafoni çeki olup kullanmayacak olan var mı :S
Ne beğendin canımm limango aralarda süpriz çek veriyo sitede gezerken markafoninin böyle küçük sürprizleri yok malesef..
Canım bunları begendim.Kızartma tenceresi aklımdaydı almak için ama saklama kaplarını da aynı diye almak istedim.Belki başka yerlerde de kampanyası olur diye tereddütteyim çek olmadan almak istemedim
Eki Görüntüle 386809 Eki Görüntüle 386808
canım iş bankası interaktif bankacılığın varsa hesabına çek tanımlamış 10 tl ben dün kullandım
Canım bunları begendim.Kızartma tenceresi aklımdaydı almak için ama saklama kaplarını da aynı diye almak istedim.Belki başka yerlerde de kampanyası olur diye tereddütteyim çek olmadan almak istemedim
Eki Görüntüle 386809 Eki Görüntüle 386808
canım markofonide hangi marka bunlar çok güzeller
canım markofonide hangi marka bunlar çok güzeller
Evim&ben kampanyasında cnm
arzuuu markafonide puantiyeli şarap takımı var surahisi kadehi falan üyeliğin varsa bak hemen
http://www.markafoni.com/product/2072297/
canım bu saklama kapları evimisterde var 50 tl ve üzeri alışveriş yapana gnctrkcell 25 tl çek veriyor çok uyguna gelir
duygu_onur
ooo çok şıkmışşş buuuuhemen nişanlıma gösterip almam lazımmm onun fikri çok önemli teşekkür ederim canım. İşler yogun pek yetişemedim bi kaç gündür.Bu arada dün mobilyalarımı aldım bennnnn çok mutluyummmmm onların resimlerini de uygun bölüme atıcam
Cnm biliyorum evimisterde gördüm ama modeli güzel yoktu.Hem de orda 40 tl ler.Ceki de kullansam farkeden bir şey olmayacak.Evimister çekimle korkmaz servis gereçlerinden alacagım büyük ihtimal
tencere tavasıda varmıs çok güzeller canım
peki bir şey sorcam kızarma tenceresinde emaye yazıyor emaye mi iyi kızartıyor bilmiyorumda
çok sevindim canım hayırlı olsun güle güle sağlıkla mutlulukla kullan
benimki de öyle ben görmeden alma bende beğeniyim seviniyim mi üzüleyim mi bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?