Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

merak etme tek tek de olsa yolluyorlar benim 2 siparişimdeki toplam 5 parçayı,5 seferde yolladılar. bir ara tencereleri ayrı,kapaklarını ayrı yollayacaklar diye düşünmeye başlamıştım.sanırım bekletmemek adına yapıyorlar. hergün heyecanla bekliyordum bugün hangi parça gelecek diye =) ama çok güzel paketliyorlar.

saol canım ya bana da mailde öyle yazmışlar sizi daha fazla bekletmemek amaçlı diye

Ne beğendin canımm limango aralarda süpriz çek veriyo sitede gezerken markafoninin böyle küçük sürprizleri yok malesef..

Canım bunları begendim.Kızartma tenceresi aklımdaydı almak için ama saklama kaplarını da aynı diye almak istedim.Belki başka yerlerde de kampanyası olur diye tereddütteyim çek olmadan almak istemedim

barnardo kahvaltı seti 179 lira markafonide yapraklı evin&ben bölümünde

canım bu saklama kapları evimisterde var 50 tl ve üzeri alışveriş yapana gnctrkcell 25 tl çek veriyor çok uyguna gelir

duygu_onur

arzuuu markafonide puantiyeli şarap takımı var surahisi kadehi falan üyeliğin varsa bak hemen
http://www.markafoni.com/product/2072297/

ooo çok şıkmışşş buuuu hemen nişanlıma gösterip almam lazımmm onun fikri çok önemli teşekkür ederim canım. İşler yogun pek yetişemedim bi kaç gündür.Bu arada dün mobilyalarımı aldım bennnnn çok mutluyummmmm onların resimlerini de uygun bölüme atıcam

canım bu saklama kapları evimisterde var 50 tl ve üzeri alışveriş yapana gnctrkcell 25 tl çek veriyor çok uyguna gelir

duygu_onur

Cnm biliyorum evimisterde gördüm ama modeli güzel yoktu.Hem de orda 40 tl ler.Ceki de kullansam farkeden bir şey olmayacak.Evimister çekimle korkmaz servis gereçlerinden alacagım büyük ihtimal

çok sevindim canım hayırlı olsun güle güle sağlıkla mutlulukla kullan
benimki de öyle ben görmeden alma bende beğeniyim seviniyim mi üzüleyim mi bilemedim

tencere tavasıda varmıs çok güzeller canım
peki bir şey sorcam kızarma tenceresinde emaye yazıyor emaye mi iyi kızartıyor bilmiyorumda

Hiç bilmiyorum cnm.Ama emaye daha sağlıklı alüminyum,teflondan felan öyle okumustum bir yerde

çok sevindim canım hayırlı olsun güle güle sağlıkla mutlulukla kullan
benimki de öyle ben görmeden alma bende beğeniyim seviniyim mi üzüleyim mi bilemedim

teşekkür ederimmmm amin hepimize nasip etsin Allahım.

Benimki bide aşçı mutfak konusunda çok titiz. Mobilyaya karışmam istediğini seç ama diğer mutfak malz. için bende görücem diyo. Hem bemim için daha iyi çünkü ben hiç anlamam öyle işlerden o bilir hangisi kaliteli hangisi şık durur. Masa hazırlamayı benden daha iyi biliyo sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…