teşekkür ederimmmm amin hepimize nasip etsin Allahım.
Benimki bide aşçı mutfak konusunda çok titiz. Mobilyaya karışmam istediğini seç ama diğer mutfak malz. için bende görücem diyo. Hem bemim için daha iyi çünkü ben hiç anlamam öyle işlerden o bilir hangisi kaliteli hangisi şık durur. Masa hazırlamayı benden daha iyi biliyo sonuçta
hehehe uzman olan o olduğu için bencede onun seçmesi daha iyi
bizikide mobilyacı kendileri ürün yapıp mağazalara satıyorlar ondan meraklı oda mutfak gerekçlerine bakmıyor
nevrsimdi yatak örtüsü hali pedi mobilyayla uyumu olan ne varsa onunla ilgileniyor
aynı senin ki gibi meslek icabı
gelmiş bana enghlish home dan alalım nevresimleri falan dedim ne diyon sen
canım bence beyaz olan pembe olanda güzel aslında daha klasik olsun sofram diyorsan beyaz olan ama spor şirin olsun diyorsan pembearkadaşlar hangisini tercih edersiniz
pembe 85 tl diğeri 150 tl
Eki Görüntüle 386828 Eki Görüntüle 386829
haha çok iyi yaakarıştıkları bi bölüm var yani ikimizinkinin de
canım bence beyaz olan pembe olanda güzel aslında daha klasik olsun sofram diyorsan beyaz olan ama spor şirin olsun diyorsan pembe
aynen öyle
bu arada markafonidam kargom hala gelmedi 7 nisanla 9 nisan arasında gelecekti ortada yok mail atıyorum dönen yok
arkadaşlar hangisini tercih edersiniz
pembe 85 tl diğeri 150 tl
Eki Görüntüle 386828 Eki Görüntüle 386829
arkadaşlar markofinide evim& ben butiğinde Royal Windsorun 4 lü saklama kap seti ile yemek takımı var fikri oln var mı ?:26:
kimse biş demicek mi
westwinge harbi gıcık oldum lanet olsun nereden alıs veriş yaptım diğeri öyle oldu bu sipariş taksitli yerine tamamı çekilmiş karta yansımış ürün yok rezillik yaa bu ay kendimi taksite göre ayarlamış gelde öde şimdi toplu parayı
mail attım kargo olayını falan bakalım ne olacak ürün daha kargolanmasın açıp sövücem cidden
kimse biş demicek mi
aa nasıl yaa canım seçiyorsun taksitli öyle olmuyor mu kendi kafalarına göre mi seçiyorlar:26:banka ile senin aranda olması lazım bu olayın:26: sipariş iptal edioysa et canm
westwinge harbi gıcık oldum lanet olsun nereden alıs veriş yaptım diğeri öyle oldu bu sipariş taksitli yerine tamamı çekilmiş karta yansımış ürün yok rezillik yaa bu ay kendimi taksite göre ayarlamış gelde öde şimdi toplu parayı
mail attım kargo olayını falan bakalım ne olacak ürün daha kargolanmasın açıp sövücem cidden
arkadaşlar markofinide evim& ben butiğinde Royal Windsorun 4 lü saklama kap seti ile yemek takımı var fikri oln var mı ?:26:
öneri üzerine foto ekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?