Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

teşekkürler canım gsm.lee aslında aklıma gelmedi değil ayrı ayrı hesaplayım diye ama sedef teflon takımı özellikle bayıldım tavsiye ederim görüntüsü harika şurda var

Eki Görüntüle 387298

dediğin gibi fırsat mağazasından hesapladım 2630 yapıyo gsm_lee. aynı yani fiyatlar. karacanın takımı piyasa 1 230 lira 700 den olsa diye hesapladım nette.

şunu anladım internetteki mağazalar avmlerdeki mağazaların indirim diye söylediklerini hiç uygulamadan direk fiyat veriyolar ha artı kargo alıyolar üstüne.

kızlar bu arada biraz önce markafoniden verdanın pembe kahvaltı takımını aldım. çok uygun bence çaydanlığı da var. 124 e geliyor kargoyla en ucuz 150 liraya var netten araştırdım markafoni iyi indirim yapmış. deseni de hoşuma gitti. ihtiyacı olanlara tavsiye.

Ama ben Verda yı göremedim Markafonide ..

paramızla rezil ediyolar bizi
aynen öyle ödemesini yapıcam nevresim ortada yok maure avm haricinden bir daha bir yerden nevresim almam sıparısı verdım ertesı gun elimdeydi
öneri üzerine foto ekliyorum

canım sen yinede indirimli almışsın çok güzeller güle güle kullan
sefeli takımla gold takım arasında kararsız kaldım zaten canım
karacanında bu sedefli takımın aynısı var kulpları falan tahta değil oda hoşuma gitti ama karacaya pek iyi demiyorlar teflonu nasıldır acaba merak ettim zaten tefalden tavada alıcam yeter diye düşünüyorum

canım hangisi link verirmisin

burda

http://www.markafoni.com/product/2072434/

sedef mi altın mı diye ben de çok düşündüm. teflon da sedef çok güzel duruyo ya dayanamadım teflonu sedef aldım çaydanlığımın sapları da sedef. sedefle altın rengi birlikte çok sırıtmıyo renk olarak hep sedeften sıkılırım belki diye cezvenin sapları ve çelik tencerenin kulpları altın renginde çok güzeller hisar hem de güveinilir tavsiye ederim alacaklar için, bugün de geldi eve heyecanlandım Allah herkese nasip etsin bu heyecanı

sağol canım bende beğendim bugün bakarken benim kafamda çok kahvaltı seti var onada karar veremedim daha
ben de sedefe kaydım erkek arkadaşımda sedef diyor annemle ablam gold diyor ben hep goldu beğeniyordum bunu görünce kafam karıştı
bakalım bunu gold alırım olmadıd tefalden teflon alıcam onun beyazları güzel onu alırım
celik tenceremi de hisardan bahama setini alacağım sedefli seti güzel onu gold almayı düşünmüyorum belki nice serisinide alabirim
çok çok kararsızım of off

evim&ben butiğinde
sağol canım buldum teşekkürler

Aranızda genç turkcelli olup evimister kodu alabilecek biri var mı kızlar, paylaşırsa çooooook mutlu olurum

arakadaşlar bu tabaklar günlük için nasıl? westwing home de 6 lı takımlar şekilde satışa sunulmuş markası luminarc mış bilen gören var mı

Eklentiler

• $xctmpKsbkyE.webp
    3,3 KB · Görüntüleme: 39
Cnm bende yok ama donanım haber de satan kişiler var 4 tl ye almak istersen aklında bulunsun

Saol cnm benim şirketten iki kişiden buldum bugünlük yeter. 2 tava, bambu şef bıçağı ve bileyleyicisini aldım. Markafoniden de 10 tl iş bankası çekiyle 6 lı reçellik aldım çoook mutluyum :)))

Birde bugün bir hesap yaptım aldığım şeyleri excele attım gerçek fiyatlarını, birde benim aldığım fiyatlarını o kadar az şeye ne kadar para harcamışım daha da eksik çok ama yarı yarıya mal etmişim mutluyum :))))))))

Bulmana sevindim cnm,bende ne alsam diye hala bakıyorum :))
Aslında alacaklarım var ama şimdi de kupa gördüm önceden de alacaktım onu alayim diyorum.22 sine kadar bir tane daha kupon bulup onunla da korkmaz servis ürünlerimi alırım diyorum

bende kupa arıyorum ama bulamıyorum istediğim gibi se hangini beğendn canım

kzılar bu markafoni falan kuponlarını nereden buluyorsunuz evimister kuponlarını falan

kzılar bu markafoni falan kuponlarını nereden buluyorsunuz evimister kuponlarını falan

gençturkcell teklif yaz google nasıl alıcanı gösteriyo canım turkcell no ile şifre alıyosun evimister için

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…