Kızlaaarrr uzun bir aradan sonra geldim. haftasonu çeyizime aldıklarıma bakın ve yorumlarınızı bekliyorum
HİSAR tencere seti 9 parça MONACO Gold
HİSAR 90 Parça Set Sand. Mercury Sade ÇTKB
Hisar Sahan Takımı 3 lü mercury
Hisar Cezve takımı bahama gold
Hisar 42 parça çay seti monaco sade
Hisar tencere takımı mercury sedef teflon
Hisar düdüklü tencere 6 lt nice sedef saatli
Hisar çaydanlık bahama sedef
Karaca 84 parça Yemek Takımı Ares B.Chi
bunların hepsini 2.600 'e aldım nasıl??????
Ama ben Verda yı göremedim Markafonide ..
aynen öyle ödemesini yapıcam nevresim ortada yok maure avm haricinden bir daha bir yerden nevresim almam sıparısı verdım ertesı gun elimdeydiparamızla rezil ediyolar bizi
öneri üzerine foto ekliyorum
teşekkürler canım gsm.lee aslında aklıma gelmedi değil ayrı ayrı hesaplayım diye ama sedef teflon takımı özellikle bayıldım tavsiye ederim görüntüsü harika şurda var
Eki Görüntüle 387298
canım sen yinede indirimli almışsın çok güzeller güle güle kullandediğin gibi fırsat mağazasından hesapladım 2630 yapıyo gsm_lee. aynı yani fiyatlar. karacanın takımı piyasa 1 230 lira 700 den olsa diye hesapladım nette.
şunu anladım internetteki mağazalar avmlerdeki mağazaların indirim diye söylediklerini hiç uygulamadan direk fiyat veriyolar ha artı kargo alıyolar üstüne.
canım hangisi link verirmisinkızlar bu arada biraz önce markafoniden verdanın pembe kahvaltı takımını aldım. çok uygun bence çaydanlığı da var. 124 e geliyor kargoyla en ucuz 150 liraya var netten araştırdım markafoni iyi indirim yapmış. deseni de hoşuma gitti. ihtiyacı olanlara tavsiye.
aynen öyle ödemesini yapıcam nevresim ortada yok maure avm haricinden bir daha bir yerden nevresim almam sıparısı verdım ertesı gun elimdeydi
canım sen yinede indirimli almışsın çok güzeller güle güle kullan
sefeli takımla gold takım arasında kararsız kaldım zaten canım
karacanında bu sedefli takımın aynısı var kulpları falan tahta değil oda hoşuma gitti ama karacaya pek iyi demiyorlar teflonu nasıldır acaba merak ettim zaten tefalden tavada alıcam yeter diye düşünüyorum
canım hangisi link verirmisin
sağol canım bende beğendim bugün bakarken benim kafamda çok kahvaltı seti var onada karar veremedim dahaburda
http://www.markafoni.com/product/2072434/
sedef mi altın mı diye ben de çok düşündüm. teflon da sedef çok güzel duruyo ya dayanamadım teflonu sedef aldım çaydanlığımın sapları da sedef. sedefle altın rengi birlikte çok sırıtmıyo renk olarak hep sedeften sıkılırım belki diye cezvenin sapları ve çelik tencerenin kulpları altın renginde çok güzeller hisar hem de güveinilir tavsiye ederim alacaklar için, bugün de geldi eve heyecanlandım Allah herkese nasip etsin bu heyecanı
sağol canım buldum teşekkürlerevim&ben butiğinde
nevresimlerin biraz altında maviş set var onun altında canım
Aranızda genç turkcelli olup evimister kodu alabilecek biri var mı kızlar, paylaşırsa çooooook mutlu olurum
Cnm bende yok ama donanım haber de satan kişiler var 4 tl ye almak istersen aklında bulunsun
Saol cnm benim şirketten iki kişiden buldum bugünlük yeter. 2 tava, bambu şef bıçağı ve bileyleyicisini aldım. Markafoniden de 10 tl iş bankası çekiyle 6 lı reçellik aldım çoook mutluyum :)))
Birde bugün bir hesap yaptım aldığım şeyleri excele attım gerçek fiyatlarını, birde benim aldığım fiyatlarını o kadar az şeye ne kadar para harcamışım daha da eksik çok ama yarı yarıya mal etmişim mutluyum :))))))))
Bulmana sevindim cnm,bende ne alsam diye hala bakıyorum :))
Aslında alacaklarım var ama şimdi de kupa gördüm önceden de alacaktım onu alayim diyorum.22 sine kadar bir tane daha kupon bulup onunla da korkmaz servis ürünlerimi alırım diyorum
kzılar bu markafoni falan kuponlarını nereden buluyorsunuz evimister kuponlarını falan
Canım kupalar bunlar.Sen belki begenmezsin sade biraz :)
Eki Görüntüle 387644
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?