Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

evim.net den bana hala mail gelmemekte arzucum ben sana mail adresimi veriyimde sen bana kampanyaları at olur mu

güzelim masa örtülerini kaçırmışım evim.netin yine hepsi tükenmiş bu mailin gelmemesi çok kötü oluyor bakmayıda unutuyorum

westwingi aradım söyledim biz msj atamıyoruz ups kargoda atamıyor mailinizden hesabınızdan takip ediceksiniz diyor
ürünüm 2- 9 nisan arası gelecekti hala yok diyorum tedarikçi firma göndermemişte taaaa haftaya hafta içi gönderilirmiş mail adrsinizden kontrol edin diyor bide bir daha alış veriş yaparsam ne olayım yok böyle bi saçmalık çok saçma bi uygulama neden msj gelmiyor sürekli maillerime mi bakıcam diyorum o zaman hesbınıza girin oradan takıp numaranızla bakarsınız diyor cevaba bak maureavm yi tek geçerim anında cvp alınıyor birde numaraları 212 li idi şimdi 0850 olmus 10 dk bekledim önceden anında acıyorlardı

kızlar linensin battaniyesinde mi bornozunda mı indirim vardı geçenlerde paylaşılmıştı devam ediyor mu hala acaba bileniniz var mı

kızlar linensin battaniyesinde mi bornozunda mı indirim vardı geçenlerde paylaşılmıştı devam ediyor mu hala acaba bileniniz var mı

Cnm geçen ay battaniyesi indirimdeydi bu ay da bornoz ve havluları indirimde ve onların kampanyası ay sonuna kadar devam ediyor

Cnm geçen ay battaniyesi indirimdeydi bu ay da bornoz ve havluları indirimde ve onların kampanyası ay sonuna kadar devam ediyor

sağol canım erkek bornozuda olsaydı iyi olurdu aslında ben gerçi yazın bodruma giderken denizliden alacağım daha uygun oluyor diye bakalım inşallah güzel şeyler bulurum teşekkür ettim tekrardan

aynen ya işten yeni geldim açtım baktım kalmamış bişey şu renkli çember desenli olanlara bayıldım bitmiş hep

millet nasıl kapıyor hemen sabahın köründe dikiliyorlar sanırım
bende kelebekliyi beğendim aslında hepsi çok hoştu

country mobilya alacak olan arkadaşlar varsa ankaradan erkek arkadaşım mobilyacı magazalara satıyorlar model tasarlayıp yapıp görmek isteyenlere adresi veririm yardımcı olur kızlar aklınızda bulunsun

aveanın kampanyasında bi alıs verıste 2 sıfre kullanılabılıyor mu kızlar bı annemden bı ablamdan yapsam tel seferde aldıgıma kullansam ayrı ayrı kargo odemesem

kızlar bu patates kızartma tenceresi varya kapaklı kelebekli duygucum senın beğendiğim emaye olan ceminde var oda teflon sanırım emaye kızartmada ıyımidir iyi kızartır mı kızlar ikisinden birini almak istiyorum sizce hangisini alayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…