evim.net den bana hala mail gelmemekte arzucum ben sana mail adresimi veriyimde sen bana kampanyaları at olur mu
pembe :) ben de sipariş ettim :))
Eki Görüntüle 389449
kızlar bu takım sizce nasıl günlük yemek takımı 24 parça
güral porselen 73 lira dediler
6 kase
6yemek tabağı
6pasta tabağı
6 servis tabağı
sizce alayım mı ne dersiniz günlük için annem romance serisine pek yanasmıyor pahalı diyor bende o paraya misafir takımımı alırım diyorum
ayrıca marina diye bi markada vardı bileniniz var mı nasılsır misafir takımları 400 liraydı
kızlar evimisterde ki axses için %20 indirimi yapan var mı bankanız tarafından sıze ıletılen kodu gırın dıyor o kodu nereden alacağız
Eki Görüntüle 389449
kızlar bu takım sizce nasıl günlük yemek takımı 24 parça
güral porselen 73 lira dediler
6 kase
6yemek tabağı
6pasta tabağı
6 servis tabağı
sizce alayım mı ne dersiniz günlük için annem romance serisine pek yanasmıyor pahalı diyor bende o paraya misafir takımımı alırım diyorum
ayrıca marina diye bi markada vardı bileniniz var mı nasılsır misafir takımları 400 liraydı
size de sorayım kızlar. markafoniden aldım Türk kahvsi fincanı. 12 parça. markası biev. kaliteli midir. nasıl sizceEki Görüntüle 389500
canım kalitesini bilmem ama çok şık gözüküyorlar güle güle kullan bende bievden bıçak seti aldım dün+pike+kızartma tenceresi avea sağolsun
dün gece biev deco dan saat alıcaktım erkek arkadaşım görmeden almayım dedim sabah baktı tam alıcam kampanya bitmiş hiç dikkat etmedimde saatine falan çok canım sıkıldı ne güzel 25 tl çekle alıcaktım
Evim&Ben kampanyası biraz önce bitti cnm.Keşke kalan dk sına baksaydın :S
arkadaşıma söyledim 3 kere msj attı hala şifre gelmedi acaba bi sorun mu var kızlar dün hemen gelmişti bana
kızlar Moneta, Moneta Ceramica Tava Seti 20 cm ve 26 cm | Evimister.com fiyatı iyimidir gnctrukcell çekiyle 25 tl indirimle alacağım alacak bir şey bulamadım bunu alayım dedim ya da braunun meyve sıkacagını mı alsam
Braun, Braun MPZ 9 Narenciye Sıkacağı | Evimister.com
gerçi ablamında üyeliği var ikisini ayrı ayrı indirimde alabilirim ama param kalmadı artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?