Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

evim.net den bana hala mail gelmemekte arzucum ben sana mail adresimi veriyimde sen bana kampanyaları at olur mu

canım ver hadi mailini bana gelmiş mail atayım hemen bende inceliyordum Evimnet 'i
ben mesaj atamıyorum sen bana atarsın

ankara alp billuriye de bu markafonideki falan tüm ürünlerden var neredeyse benim westwingden aldığım kedili kupaları orada daha ucuz görünce gıcık oldum birde kargo parası verdım üstüne bu verdanın patates kızartma tenceresinden vardı ceminde vardı adam verdanın emaye olanı önerdi 32 liraydı ankarada olanlar kargo ücreti vermeyin ordan alın kızlar hemde her rengi vardı kırmızı falan bayıldım
bievin saklama kapları falan var her sey var kısacası

kızlar bu takım sizce nasıl günlük yemek takımı 24 parça
güral porselen 73 lira dediler
6 kase
6yemek tabağı
6pasta tabağı
6 servis tabağı
sizce alayım mı ne dersiniz günlük için annem romance serisine pek yanasmıyor pahalı diyor bende o paraya misafir takımımı alırım diyorum
ayrıca marina diye bi markada vardı bileniniz var mı nasılsır misafir takımları 400 liraydı

kızlar evimisterde ki axses için %20 indirimi yapan var mı bankanız tarafından sıze ıletılen kodu gırın dıyor o kodu nereden alacağız

kızlar evimisterde ki axses için %20 indirimi yapan var mı bankanız tarafından sıze ıletılen kodu gırın dıyor o kodu nereden alacağız

canım ben kutahyanın serisini aldım gunluge bıraz daha hareketlı olabılır dıye dusunuyorum markafonıyede bı bak ıstersen gunluge vardı orda 25 tl de ındırımlı almıs olursun. AXess muhtemelen ınternet bankacılıgındadır kodu.

bence gayet güzel eğer fikrimi değişmezsem bende 2 adet bu güraldan alıp 12 kişiliğe tamamlıycam 6lısını mor diğer 6lısınıda yeşil almayı düşünüyorum kafama göre bişey bulurum inş:)

kızlar ben alışveriş kulubleri sitesinede üyeyim oradan da mail gelmiyor bana birde bana özel sayfamdan ilgilendiğim kampanyaları seçiyorum kaydet diyorum o an kaydediyor sonra girdiğimde silmiş oluyor o kayıt ettiğim markaları ben mi yapamıyorum bir sorun mu var acaba bileniniz var mı

dün gece biev deco dan saat alıcaktım erkek arkadaşım görmeden almayım dedim sabah baktı tam alıcam kampanya bitmiş hiç dikkat etmedimde saatine falan çok canım sıkıldı ne güzel 25 tl çekle alıcaktım

Evim&Ben kampanyası biraz önce bitti cnm.Keşke kalan dk sına baksaydın :S

Evim&Ben kampanyası biraz önce bitti cnm.Keşke kalan dk sına baksaydın :S

hiç aklıma gelmedi çok canım sıkıldı zaten
ankarada magazada gordum 75 lira burada 65 tl idi çekimle 40 lıraya alacaktım ne guzel erkek arkadasımda bayılmıs üstelik off içim gitti resmen insallah mayısın 9 una kadar tekrar girer tek temennim o

arkadaşıma söyledim 3 kere msj attı hala şifre gelmedi acaba bi sorun mu var kızlar dün hemen gelmişti bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…