kızlar benim avea dan 2 tane daha çekim var mayısa kadar bekletmemde bi sorun olmaz dimi şuan güzel bişey yok belki o zmana kadar güzel bişey çıkar alırım diye düşünüyorum ?
canım 31 ekime kadar geçerlidir falan diye msj gelmiş ama kod yok anlamadıkkontörü yoktur belki. biz de annemden gönderdik olmadı. sonra kontör atıp denedik oldu
benim de var bir tane daha bekletiyorumbir sorun olmaz sanırım
canım 31 ekime kadar geçerlidir falan diye msj gelmiş ama kod yok anlamadık
kızlar evimister sitesinde ki moneta seramik tava kalmamış 2 tane 25 lıralık çekim var bi tanesinden 15 lıralık ebulten daha var bana bsyler bulunca alayım ben bulamıyorum kavrayamadım bu sıteyı
seremik tencerelere baktım moneta hıc kalmamıs
cem sahan setımı alsam ne cok ıyımıstı o monetanın fıyatı
hayırlı olsun canım bi sürü şey almışsın hepside çok güzel netten mi dizdin bunları:)
canım benim en fazla 2 senem var seneyede düşünüyoruz ama maddiyat var işin içinde ben şimdiden yavas yavas basladım işte her ay bir şey alıcam ana seylerım yok yemek takımım tencerem tavam falansenin düğün yakınmıydı belki söylemişsindir daha önce den ama hatırlamıyorum:) benimde kargoda bi sürü şeyim var kimbilir ne zaman gelicek deli olucam
Ar-Yldz Fiore Mat 89 Para Kutulu atal-Kak Set atal Kak Bak Takmlar firsatmagazasi.com
kızlar bu takımI ALAMYI DÜŞÜNÜYORUM.ÖNERİR MİSİNİZ? mat olması nı öneren de var önermeyn de :S
Cnm bu takım bir kaç gün önce 319 tl ydi indirimde.
canım kibar görünüyor ama kullanışlı mıdır ? sizden bilgi almak istedim.bu takım nasıldır?
Ar yıldız kalitelidir cnm alabilirsin bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?