Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kızlar benim avea dan 2 tane daha çekim var mayısa kadar bekletmemde bi sorun olmaz dimi şuan güzel bişey yok belki o zmana kadar güzel bişey çıkar alırım diye düşünüyorum ?

kızlar benim avea dan 2 tane daha çekim var mayısa kadar bekletmemde bi sorun olmaz dimi şuan güzel bişey yok belki o zmana kadar güzel bişey çıkar alırım diye düşünüyorum ?

benim de var bir tane daha bekletiyorum bir sorun olmaz sanırım

inş bişey olmaz olursa çok üzülürüm onları bulmak için ne kadar uğraştım ben:) uğraşmayada devam ediyorum

kızlar evimister sitesinde ki moneta seramik tava kalmamış 2 tane 25 lıralık çekim var bi tanesinden 15 lıralık ebulten daha var bana bsyler bulunca alayım ben bulamıyorum kavrayamadım bu sıteyı
seremik tencerelere baktım moneta hıc kalmamıs
cem sahan setımı alsam ne cok ıyımıstı o monetanın fıyatı

Canım ne ihtiyacın olduguna baglı.Ben korkmaz servis gereçleri aldım daha yeni.Bugün yarın da kupayla limon sıkacagı alacagım.Cem markası için bir fikrim yok.Kırmızı moneta alluflonlardan ben aldım,çok begendım.

kızlar bunlar benim aldığım nevresim takımları pike ve yatak örtüm
4 mevsimlik
rerforce
rerforce
defne pike takımı
yatak örtüsü
normal nevresim takımı
kormaz jr tombik set

Son düzenleme:
hayırlı olsun canım bi sürü şey almışsın hepside çok güzel netten mi dizdin bunları:)

çok teşekkür ederim canım daha iyileri sizlerin olsun evet canım geçen ay aldım pike nevresimleri şimdide çaydanlıkla yatak örtüsünü aldım bazıları havale tek çekim bazıları taksit oldu artık napalım :)
annemın aldıkları var fotolarını cektim ama yüklemiyor anlamadım büyük geldi sanırım

senin düğün yakınmıydı belki söylemişsindir daha önce den ama hatırlamıyorum:) benimde kargoda bi sürü şeyim var kimbilir ne zaman gelicek deli olucam

senin düğün yakınmıydı belki söylemişsindir daha önce den ama hatırlamıyorum:) benimde kargoda bi sürü şeyim var kimbilir ne zaman gelicek deli olucam
canım benim en fazla 2 senem var seneyede düşünüyoruz ama maddiyat var işin içinde ben şimdiden yavas yavas basladım işte her ay bir şey alıcam ana seylerım yok yemek takımım tencerem tavam falan

kızlar size bir şey danısıcam simbo elektirikli cezvem var oriflameden hedıye gelmişti
cezve takımı alayım mı yinede :)

ya cidden çıldırcam bir arkadasıma ekimdedir diye msj gelmiş kod yok birine hiç bir şey gelmemiş dün kendim yapında hemen geldi bunlar mı beceremedi anlamadım gerçi beceremeyecek bir seyde yok ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…