- 13 Nisan 2011
- 2.277
- 4
- 358
- 37
kızlar bu markafonide her müşteri 1 kere indirim kuponu kullanabılır yazıyor avea için aynı üyelikle 2 kere indirim kullananız oldu mu
Ben aynı üyelikle iki kere kullanmıstım cnm ama artık 100 tl ve üzerinde oldugu için kimse kullanmaz zaten :))
ben bugün şansız günümdeyim şimdide şifre buldum iyi mi
Benim de elimde şifrem vardı fakat kullanamadım :)))
şifre 2 etti salak arkadaşım makrofoni yazıyormus sabahtan beri2 şifrem var ama 100 liralık alacak bir şey yok off offf sabah duzgun yazsaydı sımdı almıstım
2 tane şifre elimde patladı iyimi keşke dün alsaydım bişeyler. neyse en azından 3 tanesini kullanma akıllılığı gösterdim neden şimdi böle yaptılarki
offffffffff ama kızlar teşekkürler ama birşey alamadım bu ay lamadan geçicek alasımda yoktu beğendiğim havluları görünce alayım dedim ama koskocamn 100 tl uyarısını verdi markafoni malesef
bide indirim kuponu ne lanet bir alanda öyle teşekkürler bilgilendirme için
offffffffff ama kızlar teşekkürler ama birşey alamadım bu ay lamadan geçicek alasımda yoktu beğendiğim havluları görünce alayım dedim ama koskocamn 100 tl uyarısını verdi markafoni malesef
bide indirim kuponu ne lanet bir alanda öyle teşekkürler bilgilendirme için
Rica ederim canım
Bende baktım oluyo mu diye tesadüf denedim
Eğer olmasaydı almayacaktım
100 Tl alcak birşey yok ki
madem yapıyolar hata yapmıcaklardı off beğenmiştim keşke alsaydım yaaa bu ay hiçbişi almadım kendime ciciler alıyorum telefonmu felan değiştircektim bari ne zamandır istediğim havluları alaym demiştim kaldı elimde
Olsun canım elini düzeltince yine alırsın..
Senin düğün ne zaman?
dün gece aldım allahtan ben yatak örtüsünü bi çek daha buluyum biev decodan saat alıcaktım erkek arkadasımda baksın istedim sabah o bakınca zaten kampanya bıtmıs ona moralım bozuldu arkadasım sıfreyı bı turlu veremedı baskasından aldım derken o da verdı o sırada 100 lıra uyarısı kızartma tenceresı fln alacaktım ne güzel neyse ıns guzel seyler gelırde onlarda yararlanırız ya da 50 ye falan dusururler ıns bı anda kım 100 lıralık alıs verıs yapacak ki
aksam yaptığım alıs verıs 99 lira tutuydu keske tencerelere falan kullansaydım şimdi yine yatak örtüsünü indirimde alırsım 100 lira sonucta hıc bı sekılde işe yaramadı yanı önceden yapmam
markafoni kargo durumunu ne yapıyorsunuz kızlar sürekli kargo parası imanım gevredi valla
kızlar benim avea dan 2 tane daha çekim var mayısa kadar bekletmemde bi sorun olmaz dimi şuan güzel bişey yok belki o zmana kadar güzel bişey çıkar alırım diye düşünüyorum ?
benim de var bir tane daha bekletiyorumbir sorun olmaz sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?