evim.netten kargom geldi nihayet. bulaşıklıkla damacana sürahi almıştım. bulaşıklık beklediğimden baya büyük çıktı sürahi de çok küçük yaa. minik sürahi diyordu zaten de baya minikmiş
benim oklavalar hala tedarik aşamasndagüle güle kuullan canm
hayırlı olsun canımm ben rengini çok sevdim kutuyu tam açıp bakmadık ürüne bozulmasın diye ama ben iyiki almışım dedim
umarım sende beğenirsinn
güle güle kullan tatlımm:) ben de senden görüp baktım biraz.kaz tüyü yorgan almak istiyordum şunu buldum Downa, Downa Premium Kaz Tüyü Yorgan 155x215 cm | Evimister.com fiyat 175e geliyor turkcell indirimiyle. alsam mı ki acaba?2 kupon kullanamıyormusum evet :) braun sıkacakla krem tavası aldım artık napalım :)
kızlar telefondan istediğimiz kadar şifre alabiliyormuyuz yoksa her hatta bir şifre mi oluyor
2 kupon kullanamıyormusum evet :) braun sıkacakla krem tavası aldım artık napalım :)
kızlar telefondan istediğimiz kadar şifre alabiliyormuyuz yoksa her hatta bir şifre mi oluyor
kızlar bu markafoni çek olayını bana bi anlatsanız bilmiyorum ve size çok özendim şu andanasıl yapcam?
canım avea kontörlü telden 5060 a MARKAFONI yaz onlar sana şifre yolluyo.sonra markafoniye gir ordan kargo dahil 25,89 kuruş alışveriş yaptım ben 25 tl çekide kodunun girdim düştü biev termos 89 kuruşa gelicek
ne zaman oldu bu canım
perşembe akşam canım
termosu anneme aldım o yüzden çeyize eklemedim.ya bu 25 tl olayı bittimi bi kod daha var bi denicem :44:
maalesef artk olmuyo 100tl alışveriş yaparsan geçerli oluyo
kodu perşembe aldım diye bi umut olur dedim ama olmadı
avea kodu isteyen varsa msj atsın kızlar ama 100 tl alışverişte geçerli elimde patladı
yine de kullanmışsın ya sevin canımben daha kod bulurdum ama bunada şükür 6 kod kullandm tam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?