Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

neyse üç şifre kullandım iyi ki dün hemen. belki bir ara yine olur dünkü gibi.

evim.netten kargom geldi nihayet. bulaşıklıkla damacana sürahi almıştım. bulaşıklık beklediğimden baya büyük çıktı sürahi de çok küçük yaa. minik sürahi diyordu zaten de baya minikmiş

benim oklavalar hala tedarik aşamasnda güle güle kuullan canm

kzılar güle güle kullanın bu evimister sitesinden alıs veriş yaptınız mı kargo ne kadar sürede geliyor

evimister sitesinden hem bülten üyeliğinden 15 tl kuponum var ayrıca gntrceli kullanabilirmiyim ikisi birlikte kızlar

2 kupon kullanamıyormusum evet :) braun sıkacakla krem tavası aldım artık napalım :)
kızlar telefondan istediğimiz kadar şifre alabiliyormuyuz yoksa her hatta bir şifre mi oluyor

kızlar bu markafoni çek olayını bana bi anlatsanız bilmiyorum ve size çok özendim şu anda nasıl yapcam?

canım avea kontörlü telden 5060 a MARKAFONI yaz onlar sana şifre yolluyo.sonra markafoniye gir ordan kargo dahil 25,89 kuruş alışveriş yaptım ben 25 tl çekide kodunun girdim düştü biev termos 89 kuruşa gelicek

maalesef artk olmuyo 100tl alışveriş yaparsan geçerli oluyo

kodu perşembe aldım diye bi umut olur dedim ama olmadı

avea kodu isteyen varsa msj atsın kızlar ama 100 tl alışverişte geçerli elimde patladı

kodu perşembe aldım diye bi umut olur dedim ama olmadı

avea kodu isteyen varsa msj atsın kızlar ama 100 tl alışverişte geçerli elimde patladı

yine de kullanmışsın ya sevin canım ben daha kod bulurdum ama bunada şükür 6 kod kullandm tam

yine de kullanmışsın ya sevin canım ben daha kod bulurdum ama bunada şükür 6 kod kullandm tam

maşallah
bende 2 tane kullandım kahve seti aldım termos aldım.ama kesme tahtasıyla 6lı bardakta aklım kaldı bak şimdi alsaydım keşke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…