canım maureavm sıtesıne bak ben oradan sarevın yorganını aldım 60 lıra akişiye özel indirimde olabiliyor ertesi gün elimde oldu çok ilgililer saygılı güzel bi site baska yerlerden nevresim aldım 15 gundur gelecek ordan baska bı yerden almam ayrıca kadınlar kulübü üyelerine her zaman %5 indirim var bazen %50 indirim oluyor o zaman %55 indirimin oluyor hatta kapıda ödersen %60 indirim ben onları %55 indirimle aldımgüle güle kullan tatlımm:) ben de senden görüp baktım biraz.kaz tüyü yorgan almak istiyordum şunu buldum Downa, Downa Premium Kaz Tüyü Yorgan 155x215 cm | Evimister.com fiyat 175e geliyor turkcell indirimiyle. alsam mı ki acaba?
kızlar bu markafoni çek olayını bana bi anlatsanız bilmiyorum ve size çok özendim şu andanasıl yapcam?
maşallah
bende 2 tane kullandım kahve seti aldım termos aldım.ama kesme tahtasıyla 6lı bardakta aklım kaldı bak şimdi alsaydım keşke
ayy bak bende bunları aldım hepsi 55 tl tuttu sanırım
saat annişe hediye kodu aşkım buldu ikimizin hediyesiymiş annem öle diyo
6 lı dondurma kasesinden de 2 takım aldım biri bana biri ablama hediye
diğerleri çeyize
Eki Görüntüle 390283 Eki Görüntüle 390286
bu ikisinden tekrar alsaydım keşke dedim ama kod yoktu inş çeklerim yüklenince olur da o zaman alırım
çeyiz için bir takım kahve fincanı yeterli olur mu kızlar:44:
çeyiz için bir takım kahve fincanı yeterli olur mu kızlar:44:
canım maureavm sıtesıne bak ben oradan sarevın yorganını aldım 60 lıra akişiye özel indirimde olabiliyor ertesi gün elimde oldu çok ilgililer saygılı güzel bi site baska yerlerden nevresim aldım 15 gundur gelecek ordan baska bı yerden almam ayrıca kadınlar kulübü üyelerine her zaman %5 indirim var bazen %50 indirim oluyor o zaman %55 indirimin oluyor hatta kapıda ödersen %60 indirim ben onları %55 indirimle aldım
davetiyen yoksa davetiye atarım canım bi bak istersen takstide yapıyorlar
canım benim 1 takım var birde aşkımnan ikimize 2li aldım
kahvaltı takımında ve yemek takımında da var ama dur onlar büyüktü sanki:26: ama almıcam başka 2li ile 8 adet olur fincan oda yeeeterr ohoo
canım zaten yeni evlilere ya borcam ya kase yada fincan takımı gelir
ben bi takım alıcam borcamda daha almıcam nasılsa gelicek
ben de öyle düşünmüştüm. 2li alacam bir de İnşallah. şöyle romantik bir şey
ben de öyle düşünmüştüm. 2li alacam bir de İnşallah. şöyle romantik bir şey
borcam ben de almıyorum. bir tane aldım sadece küçük bir şey dayanamadım
ben aldım sevdiceğimle karşılıklı içmek için
http://s4.ozncdn.com/evim/photos_products/2952/inc101a_1.JPG
cam almıyorum ben tuppera sardım bu arada bide baharat setini aldım mı mutfak tamam benim ufak tefek şeyleride ev nişandan sonra almaya başlarım
sonra gelsin hediyler
kodu perşembe aldım diye bi umut olur dedim ama olmadı
avea kodu isteyen varsa msj atsın kızlar ama 100 tl alışverişte geçerli elimde patladı
benim hala ümidim var 100 tl olayından bir ara vazgeçerler diye
baharat seti için renge karar veremiyorum yaa. daha doğrusu mutfğı ne renk döşesem diye karar veremiyorum. pembe-beyaz ya da kırmızı-siyah-beyaz ikisi arasında kalıyorum. pembe-beyaz içimi yumuşatıyor kırmızı-siyah-beyaz da modern, şık duruyor. pembe-beyaz da bir sürü şey aldım önceden
canım yok kaz tüyü değil mikrofiberlilerden di ama ona rağmen sarevin 60 liraya çok iyi yani kaz tüyü var mı bilmiyorum bi bak istersencanım senin aldığın kaz tüyümüydüki? eğer öyleyse çok çok ucuza almışsın. ama benim uyku setimin içinde zaten yorgan var ben onun haricinde kaz tüyü almak istiyorum da o yüzden yardımcı olabilecek var mı merak ettim.
valla canım ben mutfağa kırmızı sokmam diyodum tupper kaplarım kırmızı oluverdi farkıdna olmadan
benim mutfak krem dolaplar falan ama ben baharat setini lacivert tupper baharatçıdan alıcam dolap içlerinide aynı şekilde indirime girsin diye bekliyorum.bide çok abes olmadıkça ben renklerden yanayımsonuçta sıkılırsan değiştirisin ilerde
kızlar gittigidiyordan vakumlu hurc aldık almaz olaydım 12lısını 60 tlye aldım bugun yapalım dedık 2 tanesı yaparken patladı o kadar ince kivida sürttü bazanın patladı ben tutarken yırtıldı ve dıgerlerıde hava kacırıyor
alalı 1 hafta oldu iadede yapamam sanırım artık urunlerıde çıkarmaya üşenirim
bu kalın lastıklı vakumlu huçlar varmıs bılıyormusunuz bulursanız bana haber verın oldumu ben nette goremedım hep benım aldıklarımdan var 60 liram bosa gitti
birde şu ayakkabı düzenleyicisinden alacağım
Eki Görüntüle 390425 Eki Görüntüle 390426
birde annem pazar araması istiyor katlanabılenlerden bunlar nasıldır biraz bana dandik gibi geldi ama kullananız varmı
bunları indirimde falan görürseniz canlarım haber verisiniz değil mi
kızlar gittigidiyordan vakumlu hurc aldık almaz olaydım 12lısını 60 tlye aldım bugun yapalım dedık 2 tanesı yaparken patladı o kadar ince kivida sürttü bazanın patladı ben tutarken yırtıldı ve dıgerlerıde hava kacırıyor
alalı 1 hafta oldu iadede yapamam sanırım artık urunlerıde çıkarmaya üşenirim
bu kalın lastıklı vakumlu huçlar varmıs bılıyormusunuz bulursanız bana haber verın oldumu ben nette goremedım hep benım aldıklarımdan var 60 liram bosa gitti
birde şu ayakkabı düzenleyicisinden alacağım
Eki Görüntüle 390425 Eki Görüntüle 390426
birde annem pazar araması istiyor katlanabılenlerden bunlar nasıldır biraz bana dandik gibi geldi ama kullananız varmı
bunları indirimde falan görürseniz canlarım haber verisiniz değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?