Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

canım maureavm sıtesıne bak ben oradan sarevın yorganını aldım 60 lıra akişiye özel indirimde olabiliyor ertesi gün elimde oldu çok ilgililer saygılı güzel bi site baska yerlerden nevresim aldım 15 gundur gelecek ordan baska bı yerden almam ayrıca kadınlar kulübü üyelerine her zaman %5 indirim var bazen %50 indirim oluyor o zaman %55 indirimin oluyor hatta kapıda ödersen %60 indirim ben onları %55 indirimle aldım
davetiyen yoksa davetiye atarım canım bi bak istersen takstide yapıyorlar

kızlar bu markafoni çek olayını bana bi anlatsanız bilmiyorum ve size çok özendim şu anda nasıl yapcam?

canım 100 lira ve üzerine avealı hattı olanlar 25 tl indirim kazanıyor "markafoni" yazıp 5060 a gönderiyorsun gelen kodu sıparısi sonlandırırken kullanıyorun
ayrıca evimister sitesinde gnctrkcellilere 25 tl çek veriyor oda 50 lira üzeri onu kaça yazıp gönderiyorsun bilmiyorum ama evimister.com sitesinde kampanyalar bölümünde yazıyor

maşallah
bende 2 tane kullandım kahve seti aldım termos aldım.ama kesme tahtasıyla 6lı bardakta aklım kaldı bak şimdi alsaydım keşke

ayy bak bende bunları aldım hepsi 55 tl tuttu sanırım
saat annişe hediye kodu aşkım buldu ikimizin hediyesiymiş annem öle diyo
6 lı dondurma kasesinden de 2 takım aldım biri bana biri ablama hediye
diğerleri çeyize

çeyiz için bir takım kahve fincanı yeterli olur mu kızlar:44:

canım benim 1 takım var birde aşkımnan ikimize 2li aldım

kahvaltı takımında ve yemek takımında da var ama dur onlar büyüktü sanki:26: ama almıcam başka 2li ile 8 adet olur fincan oda yeeeterr ohoo

canım senin aldığın kaz tüyümüydüki? eğer öyleyse çok çok ucuza almışsın. ama benim uyku setimin içinde zaten yorgan var ben onun haricinde kaz tüyü almak istiyorum da o yüzden yardımcı olabilecek var mı merak ettim.

canım benim 1 takım var birde aşkımnan ikimize 2li aldım

kahvaltı takımında ve yemek takımında da var ama dur onlar büyüktü sanki:26: ama almıcam başka 2li ile 8 adet olur fincan oda yeeeterr ohoo

ben de öyle düşünmüştüm. 2li alacam bir de İnşallah. şöyle romantik bir şey

ben de öyle düşünmüştüm. 2li alacam bir de İnşallah. şöyle romantik bir şey

borcam ben de almıyorum. bir tane aldım sadece küçük bir şey dayanamadım

ben aldım sevdiceğimle karşılıklı içmek için
http://s4.ozncdn.com/evim/photos_products/2952/inc101a_1.JPG

cam almıyorum ben tuppera sardım bu arada bide baharat setini aldım mı mutfak tamam benim ufak tefek şeyleride ev nişandan sonra almaya başlarım

sonra gelsin hediyler

baharat seti için renge karar veremiyorum yaa. daha doğrusu mutfğı ne renk döşesem diye karar veremiyorum. pembe-beyaz ya da kırmızı-siyah-beyaz ikisi arasında kalıyorum. pembe-beyaz içimi yumuşatıyor kırmızı-siyah-beyaz da modern, şık duruyor. pembe-beyaz da bir sürü şey aldım önceden

kodu perşembe aldım diye bi umut olur dedim ama olmadı

avea kodu isteyen varsa msj atsın kızlar ama 100 tl alışverişte geçerli elimde patladı

bende de 2 tane var uff çok canım sıkıldı amaaa ne hayaller kurmuştum ben halamlardan da istiycektim ufff

valla canım ben mutfağa kırmızı sokmam diyodum tupper kaplarım kırmızı oluverdi farkıdna olmadan
benim mutfak krem dolaplar falan ama ben baharat setini lacivert tupper baharatçıdan alıcam dolap içlerinide aynı şekilde indirime girsin diye bekliyorum.bide çok abes olmadıkça ben renklerden yanayım sonuçta sıkılırsan değiştirisin ilerde

canım yok kaz tüyü değil mikrofiberlilerden di ama ona rağmen sarevin 60 liraya çok iyi yani kaz tüyü var mı bilmiyorum bi bak istersen

pembe-beyaz olur benimki de herhalde hayırlısıyla çok aklım kalırsa ilerde değiştiririm belki

kızlar gittigidiyordan vakumlu hurc aldık almaz olaydım 12lısını 60 tlye aldım bugun yapalım dedık 2 tanesı yaparken patladı o kadar ince kivida sürttü bazanın patladı ben tutarken yırtıldı ve dıgerlerıde hava kacırıyor
alalı 1 hafta oldu iadede yapamam sanırım artık urunlerıde çıkarmaya üşenirim
bu kalın lastıklı vakumlu huçlar varmıs bılıyormusunuz bulursanız bana haber verın oldumu ben nette goremedım hep benım aldıklarımdan var 60 liram bosa gitti

birde şu ayakkabı düzenleyicisinden alacağım

birde annem pazar araması istiyor katlanabılenlerden bunlar nasıldır biraz bana dandik gibi geldi ama kullananız varmı
bunları indirimde falan görürseniz canlarım haber verisiniz değil mi

Son düzenleme:

ben de o hurçtan düşünüyorum koku yapmaz diyordu galiba ama bilemiyorum ki

ben de o ayakkabı hurcundan düşünüyorum koku yapmaz diyordu galiba ama bilemiyorum ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…