Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

acil yardım canlarım ben bu evimister sitesinden dün bır seyler aldım bugün yine sifre aldım geçerli değil diyor aynı profılden alıs verıs yaptıgım için mi yoksa 25 tl lik indirim kodu 1 kereye mi mahsus ama öyle olsa 2. sifreyi göndermezler değil mi dogru yazdıgım halde geçersiz şifre diyor

1 kere katılım oluyormus canım kalplı papila tavalardan alan var mı 9.90 alsam mı nasıl ki

canım bende bilmiyorum.ama kullanamıyosan ve kullanıcaksan bende 25 tl lik kod var turkcellilerin olan istersen özelden yollıyım sana ben kullanmıcam

canım bende bilmiyorum.ama kullanamıyosan ve kullanıcaksan bende 25 tl lik kod var turkcellilerin olan istersen özelden yollıyım sana ben kullanmıcam

canım gönderirsen çok sevinirim kullanıcam annem bir şeyler istedi onları alıcam valla çok makbule geçer

kızlar bu slikon tutucular varya tımsahlı falan onları nereden alıyorsunuz çok beğendim ben
kalitelimidir baska çeşitleri var mı biliyormusunuz

1 kere katılım oluyormus canım kalplı papila tavalardan alan var mı 9.90 alsam mı nasıl ki
Eki Görüntüle 390479

canım bende bi ara düşündüm bunu sonra vaz geçtim kalpten teflon kalıplar var bişey pişircem zaman tavaya onu koyarım dedim.hem normaldede kullanırım bunu kalıbıda dedim sen bilirsin yine
bide bunu dolabına koyarken sorun yaşarsın gibi geliyo şekilli ya içine bişeyde koyamazsın en üstede konmaz bilemedim valla

vazgeçtim canım zaten teflonu iyi değildir gibi düşündüm bilmediğim bi marka olduğundan

ya bunları nasıl aldın bole ???

kızlar ben o kalpli tavadan aldım çeyizime kullanmadım ama çok şeker göründüğü gibi küçük de değil fiyatı da çok uygun olduğundan almıştım bence alın.

[ı]1 kere katılım oluyormus canım kalplı papila tavalardan alan var mı 9.90 alsam mı nasıl ki
Eki Görüntüle 390479 [/ı]

ben aldım canım markası mehtaptı sapı da çıkıyor hatta kullanım kolaylığı açısıdan iyi bence çeyiz bekliyo şuan benmki

[ı]kızlar bu slikon tutucular varya tımsahlı falan onları nereden alıyorsunuz çok beğendim ben
kalitelimidir baska çeşitleri var mı biliyormusunuzEki Görüntüle 390497 [/ı]

bundan da aldım canım marrkafoni daybuyday bu gibi sitelere sürekli geliyo çok şekerler rengarekler hatta

ya bunları nasıl aldın bole ???

markafoni avea kodları ile canmama artık 100 ve üzerinde geçerli kodlar

bende mehtapın krep tavasını aldım spaı çıkıyor mu bilmiyorum gelecek bakalım elime ulaşmadı

kızlar ben o kalpli tavadan aldım çeyizime kullanmadım ama çok şeker göründüğü gibi küçük de değil fiyatı da çok uygun olduğundan almıştım bence alın.
canım ben alıyım o zaman bi daha ki siparişe
kızlar korkmazın anneler günü kampnyası başlamış bilginiz olsun
Korkmaz " Lezzet Uzman1 "
sağol canım bakalım hemen

Son düzenleme:
günaydın kızlar merhaba
seramik tavalarda monetadan baska iyi olan bi marka var mı bildiğiniz ben en çok onu duydum cem iyi değil diyorlar acaba emsanın ki nasıldır

bende mehtapın krep tavasını aldım spaı çıkıyor mu bilmiyorum gelecek bakalım elime ulaşmadı

canım ben alıyım o zaman bi daha ki siparişe

sağol canım bakalım hemen

krep tavam da var mehtapın canım ama onun sapı çıkmıyor
günaydın herkese

Son düzenleme:
günaydın kızlar merhaba
seramik tavalarda monetadan baska iyi olan bi marka var mı bildiğiniz ben en çok onu duydum cem iyi değil diyorlar acaba emsanın ki nasıldır

günaydın essenin de var galiba reklamlarda da çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…