acil yardım canlarım ben bu evimister sitesinden dün bır seyler aldım bugün yine sifre aldım geçerli değil diyor aynı profılden alıs verıs yaptıgım için mi yoksa 25 tl lik indirim kodu 1 kereye mi mahsus ama öyle olsa 2. sifreyi göndermezler değil mi dogru yazdıgım halde geçersiz şifre diyor
canım bende bilmiyorum.ama kullanamıyosan ve kullanıcaksan bende 25 tl lik kod var turkcellilerin olan istersen özelden yollıyım sana ben kullanmıcam
1 kere katılım oluyormus canım kalplı papila tavalardan alan var mı 9.90 alsam mı nasıl ki
Eki Görüntüle 390479
canım bende bi ara düşündüm bunu sonra vaz geçtim kalpten teflon kalıplar var bişey pişircem zaman tavaya onu koyarım dedim.hem normaldede kullanırım bunu kalıbıda dedim sen bilirsin yine
bide bunu dolabına koyarken sorun yaşarsın gibi geliyo şekilli ya içine bişeyde koyamazsın en üstede konmaz bilemedim valla
ayy bak bende bunları aldım hepsi 55 tl tuttu sanırım
saat annişe hediye kodu aşkım buldu ikimizin hediyesiymiş annem öle diyo
6 lı dondurma kasesinden de 2 takım aldım biri bana biri ablama hediye
diğerleri çeyize
Eki Görüntüle 390283 Eki Görüntüle 390284 Eki Görüntüle 390285 Eki Görüntüle 390286 Eki Görüntüle 390287 Eki Görüntüle 390288 Eki Görüntüle 390289 Eki Görüntüle 390290 Eki Görüntüle 390291
kızlar ben o kalpli tavadan aldım çeyizime kullanmadım ama çok şeker göründüğü gibi küçük de değil fiyatı da çok uygun olduğundan almıştım bence alın.
kzılar güle güle kullanın bu evimister sitesinden alıs veriş yaptınız mı kargo ne kadar sürede geliyor
[ı]1 kere katılım oluyormus canım kalplı papila tavalardan alan var mı 9.90 alsam mı nasıl ki
Eki Görüntüle 390479 [/ı]
[ı]kızlar bu slikon tutucular varya tımsahlı falan onları nereden alıyorsunuz çok beğendim ben
kalitelimidir baska çeşitleri var mı biliyormusunuzEki Görüntüle 390497 [/ı]
ya bunları nasıl aldın bole ???
bende mehtapın krep tavasını aldım spaı çıkıyor mu bilmiyorum gelecek bakalım elime ulaşmadıben aldım canım markası mehtaptı sapı da çıkıyor hatta kullanım kolaylığı açısıdan iyi bence çeyiz bekliyo şuan benmki
bundan da aldım canım marrkafoni daybuyday bu gibi sitelere sürekli geliyo çok şekerler rengarekler hatta
canım ben alıyım o zaman bi daha ki siparişekızlar ben o kalpli tavadan aldım çeyizime kullanmadım ama çok şeker göründüğü gibi küçük de değil fiyatı da çok uygun olduğundan almıştım bence alın.
sağol canım bakalım hemen
bende mehtapın krep tavasını aldım spaı çıkıyor mu bilmiyorum gelecek bakalım elime ulaşmadı
canım ben alıyım o zaman bi daha ki siparişe
sağol canım bakalım hemen
günaydın kızlar merhaba
seramik tavalarda monetadan baska iyi olan bi marka var mı bildiğiniz ben en çok onu duydum cem iyi değil diyorlar acaba emsanın ki nasıldır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?