Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kızlar kalp aşıkları korkmazın kataloğuna bakıyorum şu an yeni kalpli tava çıkarmış 30 tl
Korkmaz " Lezzet Uzman1 "
35. sayfada

ben görmüştüm canım bunu kalpli tava isteğimde bununla başladı benimküçük ve şeker olduğu kadar pahalı olduğundan kıyamamıştım parama sonra mehtapınkini aldım bende

kızlar başka bir topikte avea kampanyası kul hakkı olur gibi bir şey yazıyordu. hani 100 tl limiti yokken aldık ya aklıma çok takıldı size de sorayım dedim

öyle bir şey varsa iptal edeyim siparişi. markafoni yanlışlıkla mı yapmış onu

canım valla ben haber olmama durumunu sanmıyorum.bi dönem oldu herkes oraya yığıldı ve site tıklanma rekoru kırdı gibi ve satılan ürünlerin hepsi zaten normal fiyatlarının üzerinde.mesela ben bile bi kampanya paylaşıı yaptım güralların bardakları vardı 6 lı ben 11 lira diye indirim sandım bide kargosu var 5 lira gibi 16 ya geliyo ama metro alışverişte aynı bardaklar 0.95 mi ne satılıyomuş kkdan biri söledi yani çoooook indirim varmış sanıyos ama değil o yüzden ben kul hakkı falan sanmıyorum.bende aldım bu şekilde ama içimi rahatlatmak adına yazmıyorum gerçekler bunlar

İnşallah canım yaa

haberi olmaması saçma olur bence de. firmanın haberi yok gibi bir şey yazılmış. markafoniyi mi yoksa aldığımız ürünlerin firmasını mı kast etmişler bilmiyorum da:44:

haberi olmaması saçma olur bence de. firmanın haberi yok gibi bir şey yazılmış. markafoniyi mi yoksa aldığımız ürünlerin firmasını mı kast etmişler bilmiyorum da:44:

canım markafoninin haberi yok gibi yazılmış.eğer böle bişey olsa sözleşme var zaten bi yazı yollayabilir.nasıl aynı kişi birden çok maille kendi kendini davet ettiğinde hediye çeki kazandığında o çekleri iptal ediyolarsa bu yapılan bütün alışverişleride iptal etmeleri gerekir
satış taktiği canım takma kafana ben raahtım valla çünkü bu tarz oyunları biliyorum

çeyizimde bir sürü dantel vs vs var ama daha bir tavam bile yok yaaa(

korkmazın flora hiper setini al hepsi olsun canım
okyonus duy sesimi reklam yapıyom
ben araştırdım ettim yakından göremye gidicem 594 tl canım hepsi içinde cezve çaydanlık 4 tencere 1 tava tost makinası mağzada 893 tl intrnet sitesinde 594

bak o taktiğe bi örnek daha
pizza hut kampanyası varmış ya kabul etmeden yazan şu
Pizza Hut’ta bedava pizza ve patates dağıtıyorlar! Çabuk ol, admin ne yaptığını fark etmeden sen de yararlan.
https://apps.facebook.com/patron-sensin/ sende bak istersen

bilenler yanlışlık yok kampanya dönemi diye aldı bilmeyen yanlışlık var diye aldı

teşekkürler canım rahatladım yaaa

günaydın kızlar merhaba
seramik tavalarda monetadan baska iyi olan bi marka var mı bildiğiniz ben en çok onu duydum cem iyi değil diyorlar acaba emsanın ki nasıldır

ben de delimano yu duydum hatta özgür şey proğramında kulolanıyo mail de attım onlara kaliteleri hakkında bilgi almak için vs baya ikna ediciydiler ama bi de sen bak derim ...

ben de birşey soracağım markafoni den aveayla nasıl çek alınıyor..bi de ne kadarlık??

Ya kızlar bir sorum olacak çeyiz paylasımı değil ama ,,, sürekli karşıma cıkıyor nette reklam olarak görüyorum kenalarda falan Tozlu Giyim birde Butiğim adlı site buralardan alışveriş yapanınız var mı ??
Güvenilir mi bir iki tane ürün begendim en çok beni çeken yanı kapıda ödeme olması ..
İyiyse değerlendirmek istiyorum kalitesi falan :44:

Teşekkürler

ben görmüştüm canım bunu kalpli tava isteğimde bununla başladı benimküçük ve şeker olduğu kadar pahalı olduğundan kıyamamıştım parama sonra mehtapınkini aldım bende
canım mehtapın krem tavası bende normal kalpliside mi varmış onun onu alayım o zaman mehtap kaliteli sonucta bana cemden daha kaliteli geldi biz hep cem alırız ama eltimde gördüm (eltim olacak) mehtap tava falan almıs daha agır kalın sankı daha sağlam gibi geldi bana
canım öyle bir şey olmaz iptal ederlerdi zaten normal fiyata alındı onlar bakma sen ındırım yapıorlar ama öyle
ben de birşey soracağım markafoni den aveayla nasıl çek alınıyor..bi de ne kadarlık??
canım "MARKAFONİ" yazıp 5060 a gönderiyorsun gelen kodu 100 lira ve üzerine kullanabiliyorsun 25 tl indirim oluyor bi kereye mahsus bi hattan alabiliyorsun

canım sıtesınde 800 kusur gozukuyor sen nerede gordun o fiyatı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…