kızlar kalp aşıkları korkmazın kataloğuna bakıyorum şu an yeni kalpli tava çıkarmış 30 tl
Korkmaz " Lezzet Uzman1 "
35. sayfada
öyle bir şey varsa iptal edeyim siparişi. markafoni yanlışlıkla mı yapmış onu
canım valla ben haber olmama durumunu sanmıyorum.bi dönem oldu herkes oraya yığıldı ve site tıklanma rekoru kırdı gibi ve satılan ürünlerin hepsi zaten normal fiyatlarının üzerinde.mesela ben bile bi kampanya paylaşıı yaptım güralların bardakları vardı 6 lı ben 11 lira diye indirim sandım bide kargosu var 5 lira gibi 16 ya geliyo ama metro alışverişte aynı bardaklar 0.95 mi ne satılıyomuş kkdan biri söledi yani çoooook indirim varmış sanıyos ama değil o yüzden ben kul hakkı falan sanmıyorum.bende aldım bu şekilde ama içimi rahatlatmak adına yazmıyorum gerçekler bunlar
haberi olmaması saçma olur bence de. firmanın haberi yok gibi bir şey yazılmış. markafoniyi mi yoksa aldığımız ürünlerin firmasını mı kast etmişler bilmiyorum da:44:
çeyizimde bir sürü dantel vs vs var ama daha bir tavam bile yok yaaa(
canım markafoninin haberi yok gibi yazılmış.eğer böle bişey olsa sözleşme var zaten bi yazı yollayabilir.nasıl aynı kişi birden çok maille kendi kendini davet ettiğinde hediye çeki kazandığında o çekleri iptal ediyolarsa bu yapılan bütün alışverişleride iptal etmeleri gerekir
satış taktiği canım takma kafana ben raahtım valla çünkü bu tarz oyunları biliyorum
kızlar bunu almak istiorum kullanışlımı acaba
günaydın kızlar merhaba
seramik tavalarda monetadan baska iyi olan bi marka var mı bildiğiniz ben en çok onu duydum cem iyi değil diyorlar acaba emsanın ki nasıldır
ben de birşey soracağım markafoni den aveayla nasıl çek alınıyor..bi de ne kadarlık??
canım mehtapın krem tavası bende normal kalpliside mi varmış onun onu alayım o zaman mehtap kaliteli sonucta bana cemden daha kaliteli geldi biz hep cem alırız ama eltimde gördüm (eltim olacakben görmüştüm canım bunu kalpli tava isteğimde bununla başladı benimküçük ve şeker olduğu kadar pahalı olduğundan kıyamamıştım parama sonra mehtapınkini aldım bende
canım öyle bir şey olmaz iptal ederlerdi zaten normal fiyata alındı onlar bakma sen ındırım yapıorlar ama öyleöyle bir şey varsa iptal edeyim siparişi. markafoni yanlışlıkla mı yapmış onu
canım "MARKAFONİ" yazıp 5060 a gönderiyorsun gelen kodu 100 lira ve üzerine kullanabiliyorsun 25 tl indirim oluyor bi kereye mahsus bi hattan alabiliyorsunben de birşey soracağım markafoni den aveayla nasıl çek alınıyor..bi de ne kadarlık??
korkmazın flora hiper setini al hepsi olsun canım
okyonus duy sesimi reklam yapıyom
ben araştırdım ettim yakından göremye gidicem 594 tl canım hepsi içinde cezve çaydanlık 4 tencere 1 tava tost makinası mağzada 893 tl intrnet sitesinde 594
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?