canım mehtapın krem tavası bende normal kalpliside mi varmış onun onu alayım o zaman mehtap kaliteli sonucta bana cemden daha kaliteli geldi biz hep cem alırız ama eltimde gördüm (eltim olacak) mehtap tava falan almıs daha agır kalın sankı daha sağlam gibi geldi bana
canım öyle bir şey olmaz iptal ederlerdi zaten normal fiyata alındı onlar bakma sen ındırım yapıorlar ama öyle
canım "MARKAFONİ" yazıp 5060 a gönderiyorsun gelen kodu 100 lira ve üzerine kullanabiliyorsun 25 tl indirim oluyor bi kereye mahsus bi hattan alabiliyorsun
kızlar markafoni ÇEKİ OLAN VARSA VEREBİLİRMİ
evim ister sitesinden ürün alan var mı 3 gün oldu hala gelecek gönderileceği gün aralığı falanda yazmıyor
canım ben sana veriyim 100 lira üzerine 1 tane var kullanmıycam zaten
bu arada anneme pilav tenceresi alacağım taç granit mi alsam monetanın teflonu var ondan mı alsam hangı boy gıder kı tac granıtte pla tenceresı dıye yazmıyor basık tencere dıye yazıyor bılmedim kucukte almayım dıyorum
aveadan msj 40 kuruş markafoniden 100 tl ve üzerine 25 tl çek veriyo canım
:):) nasıl ama mesajı nasıl gönderiyoruz ne yazıp kaça gönderiyoruz:))
saol canımözelden atarsan sevinirim
westwing 31 martda verdim 10 nisan falan gosterıyrdu hala gecelek evimisterde ses yok
evden cıkamaz oldum kargo yüzünden ha gidip agır seylerı alıp 4 kat cıkarması var bırde
yakın da degıl hele ups kargo bızım semtde degıl napacağım kafam karısık acıp sövecem artık westwinge
canım msjlarını sılmen lazım mıs atamıorum
westwing 31 martda verdim 10 nisan falan gosterıyrdu hala gecelek evimisterde ses yok
evden cıkamaz oldum kargo yüzünden ha gidip agır seylerı alıp 4 kat cıkarması var bırde
yakın da degıl hele ups kargo bızım semtde degıl napacağım kafam karısık acıp sövecem artık westwinge
biraz geç gönderiyorlar kargo hk bilgi görünmüyor ama paketleme güzelsen niye gidip alıcan ki adrese teslim oluordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?