Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

altıncıcadde sitesi için indirim kuponu olan var mı kızlar

ayy pardon canım krep tavam mehtap kalpli plan papilla idi yanlış sölemişim mehtap iyi gerçekten ama papilla hakkında bilgim pek yok

kızlar markafoni ÇEKİ OLAN VARSA VEREBİLİRMİ

canım ben sana veriyim 100 lira üzerine 1 tane var kullanmıycam zaten
bu arada anneme pilav tenceresi alacağım taç granit mi alsam monetanın teflonu var ondan mı alsam hangı boy gıder kı tac granıtte pla tenceresı dıye yazmıyor basık tencere dıye yazıyor bılmedim kucukte almayım dıyorum

evim ister sitesinden ürün alan var mı 3 gün oldu hala gelecek gönderileceği gün aralığı falanda yazmıyor

evim ister sitesinden ürün alan var mı 3 gün oldu hala gelecek gönderileceği gün aralığı falanda yazmıyor

bi sürü arkadaş var o siteden alışveriş yapan ben de dahil kimisinin 2 günde geldi kimisinin 3 hafta da (benim mesela) ama geldi herhangi bi sorunla karşılaşmadım sanırım gecikmeler stok yüzünden oluyor. istersen bi mail at benim ürün ne alemde diye huzursuz olma

evim ister güvenli mi peki kızlar.kart bilgileri konusunda özellikle:44:

saol canım özelden atarsan sevinirim

westwing 31 martda verdim 10 nisan falan gosterıyrdu hala gecelek evimisterde ses yok
evden cıkamaz oldum kargo yüzünden ha gidip agır seylerı alıp 4 kat cıkarması var bırde
yakın da degıl hele ups kargo bızım semtde degıl napacağım kafam karısık acıp sövecem artık westwinge

Bende taş bardak altlıkları almıstım westwingten biraz önce elime ulastı cnm.Geçte olsa gönderiyorlar

kızlar monatanın teflon pılav tenceresı iyimidir
karnıyarık tenceresi pilav tenceresi oluyor değil mi

Son düzenleme:

biraz geç gönderiyorlar kargo hk bilgi görünmüyor ama paketleme güzel sen niye gidip alıcan ki adrese teslim oluordu

ben kaçtım kızlar akşama görüşürüz
bi pilav tenceresi alamadım anneme evimisterden alıyım barı monetanın teflonu var 50 lıra 25 e gelecek şifrem var 1 tane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…