nerden aldın canım fiyatı çok iyiymiş. tek kişilik mi
Canım coton box ın bebek nevresim takımını aldım ben fiyatı uygundu ama hiç memnun kalmadım nevresim resmen eğri çıktı annem kenarlarından söküp yeniden dikti. Büyük nevresim takımlarını kullananlardan fikir almadan satın alma derim ben..
Kızlar bugün heyecanlıyım çünkü nişanlımla ilk defa ev bakmaya gideceğiz akşam. Adamlar hazıranın ilk haftası çıkacakmış bizim düğün temuzuun 2. haftası yetişir mi dayamak döşemek hazırlıklar sizce?
çeyiz hazırlığı yapıyorum bende nevresimler yatak örtüleri havlular bornozları hepsini aldım. çok zormuş bu hazırlıklar =(
eminönü ucuz olur diye haftasonu oraya gittik çatal kaşık tencere filan baktım aryıldız kullanıyor senelerdir annem illa aryıldız alalım dedi ben hisar istiodum=(
aryıldızın roma tencere setini aldm içiçe girio çok şirin bir takım ama 350 TL'ye zor indirdiler. şimdi firsatmagazasi.com diye bir sitede buldum aynısı üye olanlara 199 TL'ymiş
çok gıcık oldum çoook
arkadaşıma söledim o kendine burdan alcakmış sorunsuz gelirse ürünleri bende sipariş vercem çok uygun fiyatları :S
anneler günü yaklaşıyor. alışveriş sitelerinden kendilerine yakışır bir indirim bekliyorum
millettt coton box kullanan hiç yok mu aranızda biriniz çıksın çok kaliteli iyi bende aldım çeyizime desin lütfenn
Canım ben aldım ama çeyizime aldım daha kullanmadım hiç .. Fakat güzel memnun yorumlar dogrultusunda aldım iyi deniyor arastırmıstım ..
Geldiğinde açıp inceledim güzeldi yumusacıktı ,,,,solarmı bilmiyorum ama yok ya solmasın solmasın
inşallah solmassss
Eki Görüntüle 396291
Ben bunu aldım kapitoneli 4 mevsim
kızlar ar yıldız çkb geldi. çok güzel.. fırsatmagazasından aldım. herkese tavsiye eederim
markafoniden şifreyle alışveriş yapan arkadaşlara bişe sormak istiyorum ben kardeşimle kendi hesabımdan ikişer tane sipariş verdim birer sipariş geldi kardeşimde bence her üyelikten bi siparişi göndercekler diğeri iptal olacak diyo sizinkiler ne durumda????
Kızlar tupper ürünleri almak istiyorum ama sizce neleri almalıyım?Alanlar fiyatlarıyla birlikte yazabilirler mi?
Kızlar tupper ürünleri almak istiyorum ama sizce neleri almalıyım?Alanlar fiyatlarıyla birlikte yazabilirler mi?
Yok canım öyle bir şey olmaz ben iki ürün almıstım kendi hesabımdan ikisi de geldi bana.Tedarik edilmesiyle alakalıdır gecikme
canım ben üye olup aldım hediyeler de geliyo çok uyguna geldi bana.
tinimini lerden bi kaç boy, süper şef,antartika set,şeker kapları tavsiye ediyorumm
cnaım ben tuppera çok karşıydım ama kullanan bi kişiye şahit oldum denemek amaçlı çilek almış dolaba koyunca kaba yemek rengi değişir yumuşar ya 1 haftadır duruyo sanki bugün almış gibiydi.bende denedim anansı dilimledi ki dilimleyince rengi değişir koydum tuppera 4.gün bile yeni kesmişim gibi en ufak bi kararma olmadı o yüzden döşüyorum tuperla mutfağı
şimdi şık servis setini aldım 3 tencereyi (ayrıca 3 tane kapta oluyo) 142 gg den aldım
sonra geçen hafta kırmızı 6lı kap vardı kristal serisi 199 tl (ben geliş fiyatına aldım saolsunlar)
sürahi aldım 20 tl ekonun
miksim karıştırma kabı 2 li 60 tl ydi(42 ye aldım)
peri set var (kabı ve bütün maşa-spatula -kepçe falan) 200 tl ben 100 e aldım hepsini
süzgeçi var büyük 35 tl ben 15 e aldım
peynir dünyası siparişi verdim büyük boy 45 tl bu hafta indirimde ben 40 a aldım
şimdi bıçak seti baharatçık ve oval setin indirime girmesini bekliyorum onalrıda alıcam mutfak tamam işte
tanıdık varsa çeyiz için alıyorum diyince indirim yapıyolar.eğer yoksa ve benim kadar çok alışvriş yapıcaksan kendin üye ol.250 tl sipariş vermen lazım tabi geliş fiyatı üzerinden süzgeç sana hediye geliyo.en azından alıcaklarını alırsın
benim çeyiz topiğinde aldıklarım var canım
Canım üye olmak istemiştim ama sonra vazgectım 250 tl felan almak gerekiyormus diye.Dediklerini not edicem teşekkür ederim.Tek parmaklar nasıl kullanıslı olur mu ki?
Canım sen çeyizi tupper la düzmüşsün anlasılanBen senin kadar çok şey almayı düşünmüyorum bizim şu anda evimizde de tupper ın bayagı ürünü var kullanıyoruz güzel oldugunu düşünsem de cam kullanmayı tercih edicem çogu seyde.Şöyle küçük kaplar felan istiyorum,saklama için bir şeyler olabilir.
bende cam çok almıcam çünkü ufak ufak kırılma oluyo ya zamanla o yüzden
canım annem yeni tek parmak aldı pembe rengi çıkmış içine bişey koyup kullanmadık ama saklama amlaçlı güzel
Canım üye olmak istemiştim ama sonra vazgectım 250 tl felan almak gerekiyormus diye.Dediklerini not edicem teşekkür ederim.Tek parmaklar nasıl kullanıslı olur mu ki?
katalog üzerinden 250 lira canım bi iki kişiden sipariş bulsan araya kendi istediklerini sıkıştırsan hediyeler de olur ohhhben sadece çok işime yarayacak şeyleri aldım teferruatlı şeylerin gereksiz oldğunu düşünüyorum bana yıldız kap geldi hediye tek parmak olarak o var elimde ben gene kenarları kontrol ederek kapıyorum şart bi şe değil yanii. bi de altta plastik numaraları yazıyo zararlı olanlar da var asla para vermem onlara.gittim merkezde de sordum bu kadar para veriyoruz bu ürünler zararlı maddeden dedim amaan takıntılı olma bu kadar dediler kusura bakmayın para veriyorsam takıntılı olurum dedim çok beğenmeme rağmen almadım
kızlarrrr markafoni siparişlerim tamamlandı hepsi geldi çok şükür. en son pike takımım çk geldi çekimle 19 tl ye gelmişti bana markası tanıdık değil ama kargoyu açınca aşık oldum çantası bile o kadar güzelki:) kumaşıda güzele benziyor valla bu markofoni olayı çok güzel oldu yaa:) limangodan sipariş verdiğim silikon kek kalıplarımda geldi çifte mutluluk yaşıyorum şuan
benimde markafonim geldi
güle güle kullan canım
bievden termosum geldi 89kuruşa çok güzel gerçi anneme hediye edicem
fincan setimde geldi ben biraz daha ince bekliyodum ama ağır ve oymaları belirgin çok mutluyum
sonra markafoni
bu çaydanlık nasılEki Görüntüle 396985 Korkmaz A070 Orbit Midi Çaydanlık
standart bi çaydanlık markasıda iyi fiyatıda uygunsa al bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?