Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

dün aldım ucuza geldi zaten tek kişilik bi sorun çıkarsada kısmet :)

ne güzel duygular bunlarrrr biz de düğün salonumuzu bakıyoruzz Allah tan bi mani çıkmazsa düğün tarihimiz kesinleşiyor artkk bence yetişir canım elelden yapılır her şey bi de bakmışsın sıcak yuvan hazıırr

ben çkb takımımı ve tencere takımımı fırsatmağazası ndan aldım canım çok memnun kaldım bi aksilik olsa bile ürünlerinin sonuna kadar arkasındalar

anneler günü yaklaşıyor. alışveriş sitelerinden kendilerine yakışır bir indirim bekliyorum

ben de dörtt gözle bekliyorummm alcaklarımı bekletiyorum indirim olur o zaman alırım diye

millettt coton box kullanan hiç yok mu aranızda biriniz çıksın çok kaliteli iyi bende aldım çeyizime desin lütfenn

renkleri,desenleri çok güzel beğeniyorum ve almayı çok istiyorum, güvendiğim bi yer var burda cotton box da satıyo aliymmi nasıl dedim hiç korkmadan al dedi ama bilemedim nasıldır:44:

hayırlı olsunnn ben de bu model den istiyorummmm

kızlar ar yıldız çkb geldi. çok güzel.. fırsatmagazasından aldım. herkese tavsiye eederim

hayırlı olsun güzel günlerde kullann

Kızlar tupper ürünleri almak istiyorum ama sizce neleri almalıyım?Alanlar fiyatlarıyla birlikte yazabilirler mi?

markafoniden şifreyle alışveriş yapan arkadaşlara bişe sormak istiyorum ben kardeşimle kendi hesabımdan ikişer tane sipariş verdim birer sipariş geldi kardeşimde bence her üyelikten bi siparişi göndercekler diğeri iptal olacak diyo sizinkiler ne durumda????

Yok canım öyle bir şey olmaz ben iki ürün almıstım kendi hesabımdan ikisi de geldi bana.Tedarik edilmesiyle alakalıdır gecikme

Kızlar tupper ürünleri almak istiyorum ama sizce neleri almalıyım?Alanlar fiyatlarıyla birlikte yazabilirler mi?

canım ben üye olup aldım hediyeler de geliyo çok uyguna geldi bana.
tinimini lerden bi kaç boy, süper şef,antartika set,şeker kapları tavsiye ediyorumm

cnaım ben tuppera çok karşıydım ama kullanan bi kişiye şahit oldum denemek amaçlı çilek almış dolaba koyunca kaba yemek rengi değişir yumuşar ya 1 haftadır duruyo sanki bugün almış gibiydi.bende denedim anansı dilimledi ki dilimleyince rengi değişir koydum tuppera 4.gün bile yeni kesmişim gibi en ufak bi kararma olmadı o yüzden döşüyorum tuperla mutfağı

şimdi şık servis setini aldım 3 tencereyi (ayrıca 3 tane kapta oluyo) 142 gg den aldım
sonra geçen hafta kırmızı 6lı kap vardı kristal serisi 199 tl (ben geliş fiyatına aldım saolsunlar)
sürahi aldım 20 tl ekonun
miksim karıştırma kabı 2 li 60 tl ydi(42 ye aldım)
peri set var (kabı ve bütün maşa-spatula -kepçe falan) 200 tl ben 100 e aldım hepsini
süzgeçi var büyük 35 tl ben 15 e aldım
peynir dünyası siparişi verdim büyük boy 45 tl bu hafta indirimde ben 40 a aldım

şimdi bıçak seti baharatçık ve oval setin indirime girmesini bekliyorum onalrıda alıcam mutfak tamam işte

tanıdık varsa çeyiz için alıyorum diyince indirim yapıyolar.eğer yoksa ve benim kadar çok alışvriş yapıcaksan kendin üye ol.250 tl sipariş vermen lazım tabi geliş fiyatı üzerinden süzgeç sana hediye geliyo.en azından alıcaklarını alırsın

benim çeyiz topiğinde aldıklarım var canım

canım ben üye olup aldım hediyeler de geliyo çok uyguna geldi bana.
tinimini lerden bi kaç boy, süper şef,antartika set,şeker kapları tavsiye ediyorumm

Canım üye olmak istemiştim ama sonra vazgectım 250 tl felan almak gerekiyormus diye.Dediklerini not edicem teşekkür ederim.Tek parmaklar nasıl kullanıslı olur mu ki?

Canım sen çeyizi tupper la düzmüşsün anlasılan Ben senin kadar çok şey almayı düşünmüyorum bizim şu anda evimizde de tupper ın bayagı ürünü var kullanıyoruz güzel oldugunu düşünsem de cam kullanmayı tercih edicem çogu seyde.Şöyle küçük kaplar felan istiyorum,saklama için bir şeyler olabilir.

bende cam çok almıcam çünkü ufak ufak kırılma oluyo ya zamanla o yüzden
canım annem yeni tek parmak aldı pembe rengi çıkmış içine bişey koyup kullanmadık ama saklama amlaçlı güzel

bende cam çok almıcam çünkü ufak ufak kırılma oluyo ya zamanla o yüzden
canım annem yeni tek parmak aldı pembe rengi çıkmış içine bişey koyup kullanmadık ama saklama amlaçlı güzel

Canım cam sağlıklı oldugu için istiyorum.Ne kadar tupper felan da olsa plastik gibi geliyor bana.İçinde kanserojen madde bulunmus felan okumustum içinde.Yani plastik her ne kadar kaliteli de olsa çok kullanmayı düşünmüyorum.Böyle kullanıslı olacak bir kaç parça saklama kabını buzluk için bir şeyler olabilir onları almak istiyorum.Ne bilim piknige giderken yola giderken yanına alınacak tarzda olabilir mesela.

kızlarrrr markafoni siparişlerim tamamlandı hepsi geldi çok şükür. en son pike takımım çk geldi çekimle 19 tl ye gelmişti bana markası tanıdık değil ama kargoyu açınca aşık oldum çantası bile o kadar güzelki:) kumaşıda güzele benziyor valla bu markofoni olayı çok güzel oldu yaa:) limangodan sipariş verdiğim silikon kek kalıplarımda geldi çifte mutluluk yaşıyorum şuan

benimde markafonim geldi
güle güle kullan canım
bievden termosum geldi 89kuruşa çok güzel gerçi anneme hediye edicem
fincan setimde geldi ben biraz daha ince bekliyodum ama ağır ve oymaları belirgin çok mutluyum
sonra markafoni

sende güzel günlerde kullan canım. markofoniden biev bıçak seti bide cem kızartma tenceresi almıştım hepsindende memnun kaldım. şimdi sıra geldi daybuyday siparişlerine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…