çeyiz takımının içindeki çaydanlıklar büyük boy mu oluyor
Kızlar bende çeyizlik ürünler almak istiyorum ama internetten pek güvenemiyorum kalitesine.. Hangi siteler daha iyi isimlerini yazarmısınız aldığınız ürünlerin fotolarını eklemeniz çok iyi olur...benim çeyizimde neler var dersdeniz karacadan aldığım yemek takımı, çatal bıçak takımı, tncere takımı çelik olandan,sonra el işi işlerimin herhalde tam annem daha iyi bilirde, sonra kettle , blendir, pratik süpürge, kahvaltı takımı herhalde bu kadar sizce daha neler almalıyım eksik çok ama ben pek anlamıyorum bu işlerden..
Birde önemli bir nokta: Kızlar benimalacağım ürünlerin fiyatları makul olmalı çünkü bunları ben alıyorum ailemden destek yok maalesef
Kızlar bende çeyizlik ürünler almak istiyorum ama internetten pek güvenemiyorum kalitesine.. Hangi siteler daha iyi isimlerini yazarmısınız aldığınız ürünlerin fotolarını eklemeniz çok iyi olur...benim çeyizimde neler var dersdeniz karacadan aldığım yemek takımı, çatal bıçak takımı, tncere takımı çelik olandan,sonra el işi işlerimin herhalde tam annem daha iyi bilirde, sonra kettle , blendir, pratik süpürge, kahvaltı takımı herhalde bu kadar sizce daha neler almalıyım eksik çok ama ben pek anlamıyorum bu işlerden..
valla ben şimdi markafoniye baktımda fiyatlar o kadarda ucuz değil nasıl bazı ütrünleri - liraya getirdiniz mrak ettim kampanyalar bile acayip fiyatlarla yapılmış galiba ben bu işi anlayamadım
kızlar ar yıldız çkb geldi. çok güzel.. fırsatmagazasından aldım. herkese tavsiye eederim
kızlar merhaba ben geldim
2 gündür bursada benimkinin abisinin düğünündeydik yarında Ankarada var sizlerden uzak kaldım
benim evimister sitesinden aldıklarım geldi anneme sehpa takımı almıstım geldi onları taktırcam süzgeç eklemiştim çelik tamamlansın diye oda geldi çok güzeller öyle bir paketlemişlerki deli bağlar gibi baglamıslar açana kadar canım çıktı ama hiçbir şey olmamış tabi bu sayede
braun narenciye sıkacağımla mehtap krep tavamda geldi krep tavasınıda 50 tl ye tamamlamak için almıstım 18 cm küçük geldi bana yemek tabağı kadar keşke 20 22cm olanını alsaydım gerçi krep küçükte güzel olur aman neyse aldık artık kullanıyoruz
ablama kupondan 2 nevresim takımı aldık 1. nevresım 2 gunde geldi diğerleri parça parça geldi kargocu artık hergün geldi ezberlemiş durumda gülüyor adam toplu gönderemediler sanırım adam bizim evi ezberledi
bi çekim daha var evimister sitesinde ne alsam diye düşünmekteyim
yarın son gün çünkü 22 nisan son yazıyor gencturkcell sayfasında ama evimister sayfasından kalmış
bu arada westwingden gelemeyen nevresim takımım iptal olmuş mail gelmiş
ellerinde yok paranızı iade edicez ve 20 tl lik çek hediye ediyoruz ben zaten üye olduğumda 25 tl çek hediye edilmişti bu ürünüde indirimli almıştım hesabıma giriyorum o 25 tllık ilk üyelikye çekim uçmuş onun yerine 20 tl lik çek veriyorlar aslında benim hakkım 25 tl lik çekipmi ziyan ettiler bi de bu sorundan dolayı hediye ediyoruz yazmıslar sen hem benim 25 tl lik çekimi kes onun yerine resmen sadece 20 tlik çeki veriyorlar özürmüş güya bir daha alıs verıs yapmam asla alsınlar 25 tl lik çeklerinide özür adı altında verdikleri 20 tlilik çeklerininde baslasrına calsınlar maıl attım zaten benım 25 tlılık hedıye çekip uçtu mu yazdım bakalım ne diyecekler
bu arada ben paramın iade edildiğini nasıl öğrenicem kızlar bankayı mı arayım iade edilen oldu mu hiç aranızda bileniniz varmı
valla ben şimdi markafoniye baktımda fiyatlar o kadarda ucuz değil nasıl bazı ütrünleri - liraya getirdiniz mrak ettim kampanyalar bile acayip fiyatlarla yapılmış galiba ben bu işi anlayamadım
21 ağustos için düğün salonumuzu tuttuuukkkkAllah utandırmasın çokk mutluyummmm
21 ağustos için düğün salonumuzu tuttuuukkkkAllah utandırmasın çokk mutluyummmm
Mutluluklar ben de8 Eylülde evlenecegim. Darisi tum sevenlere
kızlaaarr sandık aldınız mı? Bu aralar annem başımın etini yiyo sandık al diye. Ama ben ahşap sandık istemiyorum o ne öyle. Ayak ucu puflara bayılıyorum ondan aldım sandık niyetine kullansam olmazmıYa da onların boy olarak kısa olanından alıp puf olarak kullanmak da mantıklı siznaptınız? Netten resimlerine bakıyorum da şöyle güzel bişey bulmaadım bulanınız olursa ekleyin olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?