Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Evimisterden sipariş verdim fakat adresi yanlış yazmışım değişim için aradım öyle bir şansımın bulunmadığını iade yapılacağını söyledi çok sinir bir durum:113:

daybuyday dan 0,90 kuruşa aldğım çanta kargoya verilmiş inş. el çantası gibi küçük bişey çıkmaz.

bu arada evim nette kargo bedavaymış uygun fiyata bişey bulan varmı ben baktım ama göremedim gözünüze çarpan bişey olursa bizede haver verin

Mutluluklar ben de 8 Eylülde evlenecegim. Darisi tum sevenlere

sağol canım size de mutluluklarrraaamiiiinnnnn

canımmmm hayırlı olsun salonu tuttuysanız şimdi bir adım daha fazla ciddi ilerler işler

mutluluğunuz daim olsun canım senin de

çoook teşekkürlerrrrr kafamda bi sürü soru o nası olcak bu nası olcakkk??? çok heyecanlıyımm bi de kpss ye giricem düğün kpss den sonra olsun ders çalışıcam ben dedim koşturmaktan ders çalışamıyorum napıcam hiç bilmiyorumm:18:çok zormuş bu işler çoookkk

ben sandık almadım şahsen almayı da düşünmüyorum nereye koycam onu bi de onunla uğraşamam vallahiii ama anneler aldırana kadar bırakmazlar bilirim Allah yardım etsinn

evim isterden kek kalıplarım geldi tantitoniler çok güzel. mehtap yamulmuştu biraz da düzelttik. o kadar sıkı ve korunaklı paketlemişler ki yamulmuş. kırılacak şeyler almak isteyen varsa paketlemeleri çok iyi. ama ezilecek şeylerde sorun olabilir

anlaşılan bu işlerde son dakikayı beklememek gerekir. bunu anladım sizlerden ricam çeyizlik ürünlerde marka ve kalite konusunda bizlere akıl vermeniz ve birde kampanyalardan haberiniz olduğunda buraya yazmanız bizde başlayalım artık hazırlıklara

21 ağustos için düğün salonumuzu tuttuuukkkk Allah utandırmasın çokk mutluyummmm
canım hayırlısıyla olur inş Allah mutlu etsin
limitini biliyorsan ekleme olmuş mu diye anlayabilirsin. atmden bak canım limitini biliyorsan
baktım hala para iadesi yapmamıslar aradım tatilden vs dediler beklemedeyim canım şimdilik
Mutluluklar ben de 8 Eylülde evlenecegim. Darisi tum sevenlere
canım hayırlısıyla olur ini mutluluklar

kızlar bu arada ben iphone 4 veya 4s alacağım limangodaki indirimi kaçırdım eğer görürseniz falan bana haber verisreniz çok sevinirim

kızlar alısverıskulubleri.com sitesine üye olanınız var mı aranızda ben listemi olusturduğum halde bana hiç mail gelmiyor mesela listemde luyano falan var o kampanyaya girince haber ver falan yaptım ama yok maıl gelmıyor evim.netten hala gelmiyor zaten

bende üyeyim haberdar olmak istediğim markaları geç de olsa gönderiyor. hatta ben üye olan sitelerden yine mail gelmesin diye çoğunun e-mail ayarlarını kapatım. sende bi bak istersen evim. net için "kampanyalardan haberdar olmak istiyorum" kısmı işaretli deildir. olmadı alışveriş kulüpleri nin kendi adresine mail at belki ayarlarında bir sorun vardır.

Son düzenleme:

Ben 2 defa alışveriş yaptım. Bir tane Taç yatak örtüsü aldım diğeri de yorgandı. Ertesi gün elime ulaştı ikiside. Hiç sıkıntı yaşamadım. Ambalajları da gayet iyi. Çok düzgün geldi koliler. Ben memnunum.

Senin alacakların da çok güzel.

bu kadar olur ya size kastettiğim puflar evim de indirime girmiş kızlar şunlar sandık niyetine de kullanılır demi ne diyosunuz ben bunlardan sandık niyetine alıp ilerde de oturma odasında bile puf olarak ya da ayakucu olarak kullanmayı düşünüyorum

http://www.evim.net/product/335232/

kargosu da ücretsiz kızlar

güzelmiş ortalığın kalabalığını kaldırır ama bence annenin çeyiz sandığı derken böle bişeyi kastemediğini eminim

gösterdim o da beğendi sandık olsun da ona da gelin kız sandıksız mı olurmuş herkes duymuştur heralde bu sözü

limangonun anlık çeklerinden faydalanıyor musunuz kızlar? sürekliyo geliyor bana .. genellikle 10tl.
ama kargo ücreti neden bu kadar fazla :s

banada geliyor canım arada bir faydalanıyorum
uygun bişey varsa.

zaten kargosu çok oldugu için veriyorlar akıllılar
diğerleride versin madem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…