kargo ücreti yok mu
ama canım parça parça gönderiyolar geç gönderiyolar falan diyolar bende güvenemiyorum
mesela üç dört ürün aldın diyelim. ellerinde olanı hemen gönderiyorlarmış hemen temin edemedikleri ürün yüzünden ellerinde olan ürünü bekletmiyorlarmış
anladım canım sen sık alısveriş yaparmısın burdan bakıyorum da güzel şeyler var ..
ilk defa yaptım ben de canım. bir kısmı 2-3 günde geldi. faceten yorumları okuyorum işte. ama cidden iyi markalar var. İnşallah sorun olmaz siparişimin devamında
inş olmaz canım ya bu sipariş şeylerini insan kafaya takıyor..
ilk aldıgım sitelerden mesela panikle bekliyorum
vipdukkandan begeniyorum alamıyorum çok bilmiyorum orayı
bende bakıyorum bu alışveriş sitelerine çeklerle alınca fiyatları iyi oluyor ama özellikle mutfak ürünleri çok pahalı.geçen sitelerdeki çoğu ürünleri markalarıda birebir aynı sosyete pazarlarında çok cuzi fiyatlara gördüm.hele bazı ürünlere içim gidiyordukart kullanmıyoruz yani yok almıyoruzda.bide görmeden güvenememde zaten.bazılarını aldım bile her gittiğimde beğendiğim bişe alıyorum.hele şu fincan takımları var gümüş prinç vs kapklı olanlar falan.tanesi 25 demiş kemeraltında kızlar ağası hanında gümüşcülerde 10 tl aynıları farkı yok.komple takımı ise 120 tl pazarlık bile yapıp uyguna alınabilir.izmirde oturan çeyiz yapan varsa uğrasın araştırsın derim.
canmmmm çok teşekkür ederimmmm bak sayende bunu aldım :)
Eki Görüntüle 399230
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?