Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kargo ücreti yok mu
ama canım parça parça gönderiyolar geç gönderiyolar falan diyolar bende güvenemiyorum

evim ister kargoyu parça parça gönderiyor. ama sonuçta gönderiyormuş yorumlardan okuduğum kadarıyla. markafoni bir ürünümü kaç haftadır kargoya bile vermedi. temin edemeyeceğin ürünü ne diye satışa çıkarırsın ki

kargo ücreti yok mu
ama canım parça parça gönderiyolar geç gönderiyolar falan diyolar bende güvenemiyorum

mesela üç dört ürün aldın diyelim. ellerinde olanı hemen gönderiyorlarmış hemen temin edemedikleri ürün yüzünden ellerinde olan ürünü bekletmiyorlarmış

mesela üç dört ürün aldın diyelim. ellerinde olanı hemen gönderiyorlarmış hemen temin edemedikleri ürün yüzünden ellerinde olan ürünü bekletmiyorlarmış

anladım canım sen sık alısveriş yaparmısın burdan bakıyorum da güzel şeyler var ..

limangonun anlık çeklerinden faydalanıyor musunuz kızlar? sürekliyo geliyor bana .. genellikle 10tl.
ama kargo ücreti neden bu kadar fazla :s

şimdi senin bu yazını görüp girip bi bakiim dedim sayende 10lira indirim çekiyle bunu aldım:)

anladım canım sen sık alısveriş yaparmısın burdan bakıyorum da güzel şeyler var ..

ilk defa yaptım ben de canım. bir kısmı 2-3 günde geldi. faceten yorumları okuyorum işte. ama cidden iyi markalar var. İnşallah sorun olmaz siparişimin devamında

ilk defa yaptım ben de canım. bir kısmı 2-3 günde geldi. faceten yorumları okuyorum işte. ama cidden iyi markalar var. İnşallah sorun olmaz siparişimin devamında

inş olmaz canım ya bu sipariş şeylerini insan kafaya takıyor..
ilk aldıgım sitelerden mesela panikle bekliyorum
vipdukkandan begeniyorum alamıyorum çok bilmiyorum orayı

bende bakıyorum bu alışveriş sitelerine çeklerle alınca fiyatları iyi oluyor ama özellikle mutfak ürünleri çok pahalı.geçen sitelerdeki çoğu ürünleri markalarıda birebir aynı sosyete pazarlarında çok cuzi fiyatlara gördüm.hele bazı ürünlere içim gidiyordu kart kullanmıyoruz yani yok almıyoruzda.bide görmeden güvenememde zaten.bazılarını aldım bile her gittiğimde beğendiğim bişe alıyorum.hele şu fincan takımları var gümüş prinç vs kapklı olanlar falan.tanesi 25 demiş kemeraltında kızlar ağası hanında gümüşcülerde 10 tl aynıları farkı yok.komple takımı ise 120 tl pazarlık bile yapıp uyguna alınabilir.izmirde oturan çeyiz yapan varsa uğrasın araştırsın derim.

öyle tabi normalde ucuz değil siteler. kampanyadan faydalanıyoruz hep yoksa kazık fiyatlar

bazen güzel fırsatlar yakalanıyor ben hep takipteyim

Evet işte açtım Limango ya çek geldi 10 TL lik .. İsteyene aktarabilirim ..
Adresini özelden yollasın..

Bir çek daha gelmiş hesabıma isteyene gönderebilirim

merhaba kızlar nasılsınız altıncıcadde.com sitesinden alıs verıs yapan var mı westw,ng gibiyse ben hiç almayım
ayrıca hisar gold teflon tencere setimi sedefimi sizce kızlar

kızlar fırsatmagazası.com sitesinden bahama çelik tencere seti alan var mı önceden ne kadara kadar düşmüştü en fazla hangi fiyata düşüyor bilginiz var mı

ayrıca ar yıldızın fiore çatal bıcak setınden alanınız varmı ben canlı görmedım nasıldır guzelmidir yorumlarınızı beklıyorum
bırde gecen haftalarda fırsatmagazasında. kutusuz bı ar yıldızın setı vardı catal bıcak setı 199 lıra onlar neydı hatırlayanınız var mı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…