Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

canım bana sorarsan hiçbiri bu tencerenin şekli çok hantal geliyor ve içi teflon. Şuan her yerde seramik kaplama tencereler var hem daha sağlıklı hem daha kullanışlılar. Teflonların ucuzlamasının sebebi de insanların doğal malzemeye yönelişi diye düşünüyorum.

canım hayırlısıyla olur inş Allah mutlu etsin

baktım hala para iadesi yapmamıslar aradım tatilden vs dediler beklemedeyim canım şimdilik

canım hayırlısıyla olur ini mutluluklar

teşekkürler canım amiinn hepimizi inşallahh

bence gold güzel duruyo canım. fırsat magazası ndan nice serisini aldım ben 249 a düşmüştü bahama yı hiç hatırlamıyorum

sana katılıyorum valla bende goldu alıcaktım hatta ayırtmıştım araştırdım yok teflonu şöyle yıkama onda yemek saklama tehlikeli vs. vs. o kadar para döküp bide uğraşmak istemedim döküm tencereyi araştırdım onu aldım.

o zaman hayırlı olsunnn

Eki Görüntüle 399677

kızlar bugün spordan gelirken markete uğradım markafoni de royal windsor butiği vardı şifreyle bişeler aliym derken çok bakmıştım oraya yukardaki küçük tabaklardan da vardı yanlış hatırlamıyorsam 12 küsürdü... markette ise 3.75 tutturabildiğine satıyolar vallaa

öncelikle teşekkür ederim :) evet bende bi limon sıkacağı görmüştüm burada düşmüş güya kaç tl den 5 tl ye ben onu gezerken 3 tl ye buldum

canım haklısın bunları duydum ama sermikde köfte fln yaparken dağılıyor bızım tanıdıgımızda tefalınkı var koftenın yarısı tavada kaldı makarna köfte vs ıcın ben ıstıyorum teflon set seramık begenmıyorum kullanıs acısından saglıklıdır orası dogru ama bılmıyorum seramık alırsamda bı tane tavasını alırım teflon bana daha kullanıslı gelıyor makarna pılav vs yaparken

kızlar hisar milenyum veya nice çatal bıçak setini indirimde gören var mı nette falan

kızlar altıncıcadde.com sitesinden alıs verıs yapan var mı sorun yasayan falan
çeki olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim

kızlar sizce hangisi
hisar milano 115 parça 499 tl fırsat magazasında
hisar optimal ares 299 lira 89 parça çeyizevinde hangisini alayım sizce kızlar

Kızlar bende bernardo kampanyasından bunu begendım.Çok hoşuma gitti

Son düzenleme:
markafoniden gelecek olan yatak örtümü temin edememişler iptal ettiler para iadesi yapacaklarmıs cinnetin eşiğindeyim bende mi lans yok o iptal o iptal westwingden hala para aktarılmadı markafoniyle kim bilir ne kadar ugrasıcam bıktım ya nettan falan alıs verısı yok artık ellerinde stok yoksa satmasınlar kardeşim yanı sinir oldum

Canım şikayetvar.com a yaz durumu normalde sana en az 20 TL hediye çeki verirler en azından teselli olur.

üzüldüm senin için canım bi şeyi heveslenip al bekle bekle gönderemiyoruz desinler çok gıcık bi durum. ama ödeme için çok bekleticeklerini sanmıyorum benimde limangoda olmuştu iade etmşitim bi ürünü ödemesini çok bekletmediler bi iki günde yaptılar hemen

canlar merhaba nevresim takımında hangi markayı önerirsiniz o kadar çok seçenek varki kararsız kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…