merhaba kızlar nasılsınız altıncıcadde.com sitesinden alıs verıs yapan var mı westw,ng gibiyse ben hiç almayım
ayrıca hisar gold teflon tencere setimi sedefimi sizce kızlar
Eki Görüntüle 399460 Eki Görüntüle 399461
merhaba kızlar nasılsınız altıncıcadde.com sitesinden alıs verıs yapan var mı westw,ng gibiyse ben hiç almayım
canım hayırlısıyla olur inş Allah mutlu etsin
baktım hala para iadesi yapmamıslar aradım tatilden vs dediler beklemedeyim canım şimdilik
canım hayırlısıyla olur ini mutluluklar
canım bana sorarsan hiçbiri bu tencerenin şekli çok hantal geliyor ve içi teflon. Şuan her yerde seramik kaplama tencereler var hem daha sağlıklı hem daha kullanışlılar. Teflonların ucuzlamasının sebebi de insanların doğal malzemeye yönelişi diye düşünüyorum.
sana katılıyorum valla bende goldu alıcaktım hatta ayırtmıştım araştırdım yok teflonu şöyle yıkama onda yemek saklama tehlikeli vs. vs. o kadar para döküp bide uğraşmak istemedim döküm tencereyi araştırdım onu aldım.
Eki Görüntüle 399677
kızlar bugün spordan gelirken markete uğradım markafoni de royal windsor butiği vardı şifreyle bişeler aliym derken çok bakmıştım oraya yukardaki küçük tabaklardan da vardı yanlış hatırlamıyorsam 12 küsürdü... markette ise 3.75 tutturabildiğine satıyolar vallaa
öncelikle teşekkür ederim :) evet bende bi limon sıkacağı görmüştüm burada düşmüş güya kaç tl den 5 tl ye ben onu gezerken 3 tl ye buldum[/
size katılıyorum beniim dışarıdan aldığım ürünlerin hepsini görüyorum nerdeyse indirimli fiyatı bile benim aldığım fiyatların 2 katı nerdeyse... bende alışveriş yapıyorum ama piyasadaki fiyatını bilmedğim bir şey almıyorum...
canım bana sorarsan hiçbiri bu tencerenin şekli çok hantal geliyor ve içi teflon. Şuan her yerde seramik kaplama tencereler var hem daha sağlıklı hem daha kullanışlılar. Teflonların ucuzlamasının sebebi de insanların doğal malzemeye yönelişi diye düşünüyorum.
kızlar sizce hangisi
Eki Görüntüle 400156 hisar milano 115 parça 499 tl fırsat magazasında
Eki Görüntüle 400157 hisar optimal ares 299 lira 89 parça çeyizevinde hangisini alayım sizce kızlar
Kızlar bende bernardo kampanyasından bunu begendım.Çok hoşuma gitti
Eki Görüntüle 400224 Eki Görüntüle 400223
canım çok şık ve sade bir takım takım kırmızı renk de yakışmış.
markafoniden gelecek olan yatak örtümü temin edememişler iptal ettiler para iadesi yapacaklarmıs cinnetin eşiğindeyim bende mi lans yok o iptal o iptal westwingden hala para aktarılmadı markafoniyle kim bilir ne kadar ugrasıcam bıktım ya nettan falan alıs verısı yok artık ellerinde stok yoksa satmasınlar kardeşim yanı sinir oldum
markafoniden gelecek olan yatak örtümü temin edememişler iptal ettiler para iadesi yapacaklarmıs cinnetin eşiğindeyim bende mi lans yok o iptal o iptal westwingden hala para aktarılmadı markafoniyle kim bilir ne kadar ugrasıcam bıktım ya nettan falan alıs verısı yok artık ellerinde stok yoksa satmasınlar kardeşim yanı sinir oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?